![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dudi hmm nie czytam wszystkich postów jakie piszecie na bieżąco więc nic o tym nie wiem żebym milczał aczkolwiek nie wchodzę na forum dzień w dzień, tak jak ty... |
No widzisz a ja zawsze znajde sobie te 5 minut w czasie wolnym zeby wejsc na forum i sobie poczytac <3. I niechce sie z toba wyzywac czy cos, tylko podaj mi konkrety z tym co mowisz, bo jak narazie to rzucasz slowa na wiatr.
|
Nadaje ci imię Wilczy Kieł.
|
Faaaajnieeeeeeee
|
Nom Nom Nom Nom Nom Nom. Coraz bliżej świeta, coraz bliżej świeta.
|
Cytuj:
ale nie mam ideologicznej schizofrenii jak ty i nikomu nie musze lizac dupy :) "konto na forum mozna sharowac" - to twoj problem jak cie ludzie postrzegaja tutaj a nie moj. nie bede sie zastanawial kto z twojego konta pisze bo dla mnie ty to ty. |
|
jak tam dziecioki z Kielc, nie wyszło wam wczoraj Emila zajebać i wam jeszcze tam wylogował hahaha :) a Rya noob utame dał tylko nie wiem po co :)
pozdro scyzory :) |
Cytuj:
|
Jak nie wiesz po co, to moze kup sobie chara ponad 50 lvl chociaż, to bedziesz wiedzial. Na HP to on spada na bułke, wiec pozdro dla ciebie.
A herr em taki kozak, a jumpował jak najwiekszy NOOB. |
Cytuj:
A pozatym Rya jakby nie włączył utamy to i tak by padł na kombo 5 sdkerów wiec poćwicz kolego. A co do twojego "eMILA" to my już go sobie odpuściliśmy jak wpadły jego ziomy. A my sobie spierdoliliśmy i zgubiliśmy pzta :) |
LovePa pierdolona cioto, nie myli sie ten co nic nie robi
najlepiej grzac depot, wrzucac ludziom, podniecac sie ze komus cos nie wyszlo, a sobie łechtac ego jakimis sukcesami sprzed poltora roku gdy samemu sie lizalo dupe raz jednym raz drugim. Kielceeee <3 pzdr ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiek: 21 FAIL A jak go na vt zawołaliśmy to polew z jego głosu był :evul: Bo mówil jak przed mutacją. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
że ja to jakiś Marcin Silny Knight? haha dobre, dobre xD może go ujebcie albo coś bo mnie chuja obchodzi jakiś noobek, a propo to też jestem z Kielc i tak się dziwnie złożyło że co najmniej dwóch z was znam z widzenia i tak, jesteście dzieciakami :p
pozdro scyzory hahaha a ty Decade jebnij się w głowę patałachu a dopiero coś pisz :D |
Cytuj:
A jeśli już znasz to kim jesteś??;] |
A czemu nie podasz prawdziwego imienia w rl, albo ksywy. Albo chociaz name na Elysi
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |
|