Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

holuu 16-10-2008 18:11

Tak Kalor, pytalem czy wkrecisz mnie do FTP jak jeszcze w FTP był aervani jogador itd. I nie pytalem ciagle, tylko raz. A jak math i reszta poszli do DH to odrazu tam dołączyłem.

Galera_Warrior 16-10-2008 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2299572)
Tak Kalor, pytalem czy wkrecisz mnie do FTP jak jeszcze w FTP był aervani jogador itd. I nie pytalem ciagle, tylko raz. A jak math i reszta poszli do DH to odrazu tam dołączyłem.

Zostajac z DH mimo ze Jogador Aervani itd odeszli :evul:

holuu 16-10-2008 20:51

No a dlaczego poszli? Po to zeby zrobic POI z wami i przegrac war, z reszta jak doszli do was to nie gralem bo bylem w Grecji.

GirNi11 16-10-2008 21:32

@Holu
Patrz co ty piszesz:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2299572)

Tutaj pokazujesz ze jestes lojalny wobec friendsów i masz w dupie to że stracisz chara.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2299791)
No a dlaczego poszli? Po to zeby zrobic POI z wami i przegrac war, z reszta jak doszli do was to nie gralem bo bylem w Grecji.

A tutaj potwierdzasz moje słowa. I pokazujesz że w dupie masz friendsów, liczy sie tylko twoja dupa.

Co można z tego wywnioskować? Że kumple nie mogą na ciebie liczyć, bo dla ciebie bardziej liczy sie gra.

I nie pierdol mi tu glupot bo wlasnie potwierdziłeś to co powiedzialem do was. Po za tym nie wiem jak było w tym DH, ale pamietam że pisałeś posta na forum (tibia.com) że chcesz być neutral, nie pozwolili ci, byłeś bez gildi (nie wiem czy nie grales czy grałeś) i dopiero jak DH wygrywalo w fragach doszedles do DH.

Kalorek 16-10-2008 22:38

@ SOLAR

UPS CHYBA WAS WYRZUCILI Z DH ;C

obyście padli wszyscy (ofc ci co tam byli) ofiarą obrzydliwego i barbarzyńskiego mordu waszych postaci <3

@ Holu

Potwierdzam teorię Anticala (;

Ylder 16-10-2008 22:40

Jeny.. Ups?! Chyba!? Kupa?! Oko?! Ich już jakiś czas temu wyrzucili / sami odeszli (zależy o kim mówisz mając na myśli "WAS").

Kalorek 16-10-2008 22:54

No fes dawno, skoro przedwczoraj, czy tam 2 dni temu dopiero ich przyjęli ;o

Ale widzę, że następny, który wie wszystko najlepiej.

Wogóle to wydaje mi się, że wyrzucili ich, zanim ich przyjęli ;o

holuu 16-10-2008 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GirNi11 (Post 2299912)
@Holu
Patrz co ty piszesz:

Tutaj pokazujesz ze jestes lojalny wobec friendsów i masz w dupie to że stracisz chara.

A tutaj potwierdzasz moje słowa. I pokazujesz że w dupie masz friendsów, liczy sie tylko twoja dupa.

Co można z tego wywnioskować? Że kumple nie mogą na ciebie liczyć, bo dla ciebie bardziej liczy sie gra.

I nie pierdol mi tu glupot bo wlasnie potwierdziłeś to co powiedzialem do was. Po za tym nie wiem jak było w tym DH, ale pamietam że pisałeś posta na forum (tibia.com) że chcesz być neutral, nie pozwolili ci, byłeś bez gildi (nie wiem czy nie grales czy grałeś) i dopiero jak DH wygrywalo w fragach doszedles do DH.

Nie moglem dojsc na poczatku do DH bo mnie w polsce nie bylo omg nie umiesz czytac? ;x wrocilem z wakacji to doszedlem do DH... Własnie w tym problem ze Aervani mogl na mnie liczyc zawsze bo zawsze z nim byłem ale im więcej razy strone zmienial tym bardziej zmienial sie jego stosunek do mnie. wiec w dupie mam takiego kumpla ktory potrzebuje cie tylko wtedy kiedy sam potrzebuje pomocy. nawet kiedy przestalem sie kumplowac z mathem to mialem za nim isc do FTP znowu? nie sądze...

I sram na te wasze teorie, moja teoria jest taka ZE WSZYSCY JESTESCIE ZAZDROSNI ZE JA SOLAR TIGANNA I INNI MOGA SOBIE NA LAJCIE GRAC A WY NIE ;@ i TAKA PRAWDA...

Ylder 16-10-2008 23:09

@kal~
Jak 2 dni temu, ktoś z "nich" mówił, że go z DH wywalili. Tak- to było dokładnie 2 dni temu, pamiętam że nie było wtedy szkoły :X No a "dawno" można różnie interpretować.

Parcatras 16-10-2008 23:45

Kalor dzieki za tak mile zyczenia smierci :D Zal ze wtedy do was nie dolaczylem? Jak groziles wszyskim polakom ze nie pograja jak wygracie? :baby:
Mam cie w dupie bo do grozenia to pierwszy byles a jak ftp probowalo jeszcze wygrac to ciebie nie widzialem :o

Galera_Warrior 17-10-2008 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GirNi11 (Post 2299912)
@Holu
Patrz co ty piszesz:

Swoja prawdziwa twarz pokazal juz bardzooo dawno emu okradajac Rekina, ktory byl jego dobrym kumplem, wtedy. Juz kiedys to pisalem, kto sie zlodziejem rodzi ten zlodziejem zostanie. Moze to dotyczy tez klamstwa i dwulicostwa?

holuu 17-10-2008 17:10

konfidencie nie wcinaj sie :<

Kalorek 17-10-2008 19:00

@ Holu

Nie, nie jest tak, bo mógłbym zapłacić, a pieniędzy mam sporo ;)

Poza tym mogę sobie zrobić nowego chara i po problemie ;)

@ Tiganna

Zobacz, skoro Polacy to tak wielkie cioty, że płacą za każdym razem (zamiast się przeciwstawić), kiedy dostaną hunta, no to czemu po wygranej wojnie mieliby mi nie płacić? ;O

Galera_Warrior 17-10-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2300626)
konfidencie nie wcinaj sie :<

Wymysliles sobie z tym kapowaniem bo nic na mnie nie miales, zero zastrzezen kochany klamczuszku :)

Marna zagrywka :)

Rekin Master 17-10-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2300085)
I sram na te wasze teorie, moja teoria jest taka ZE WSZYSCY JESTESCIE ZAZDROSNI ZE JA SOLAR TIGANNA I INNI MOGA SOBIE NA LAJCIE GRAC A WY NIE ;@ i TAKA PRAWDA...

LOL.
you made my day, czy jak to się mówi :D

Dawergo 17-10-2008 21:52

A tu dalej kłótnie, ludzie, ile można? Znudzi się to wam kiedyś (kłótnie)? Nie możecie odpuścić? Po co się kłócić, jak to dla was taki drażliwy temat to poprostu nie piszcie, bo z kłótni nigdy nic dobrego nie wynika...

Dawergo

@down
Marna próba prowokacji, try again :)

Ylder 18-10-2008 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2300995)
A tu dalej kłótnie, ludzie, ile można?

148790325 dni

Galera_Warrior 18-10-2008 14:44

Girni ogol piety

holuu 18-10-2008 16:04

Kalor i co myslisz ze jakbys zaplacil to bys mogl na lajcie grac? Myslisz ze robilbys P.A na kim bys chcial, mogl expic ile wlezcie bez zadnych limitów itd? Sam sobie odpowiedz... Troche rozni sie granie po wygranej wojnie a inaczej po zaplaceniu za hunta.

Parcatras 18-10-2008 16:51

http://img369.imageshack.us/img369/2365/lvl100pl0.jpg

:o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22.