![]() |
|
|
widzę rozpierducha była.
|
kto wygrywa?
|
Xuzoun padł po mistrzowsku
|
xuzon to jeszcze nic...
anka albo feliex jak padali... baurhaurharu. @ buarhaurh a na kim? ;d przyda sie wiedziec... :) chyba za duzo spalilem, bo nie pamietam zebym padal :] |
Cytuj:
widziałem jak Ty padałeś, haeheahuea ;( |
Ciebie raczej tez to czeka xF
|
Nic sie nie stalo ^^ nasi juz to odrobili :PP, a mooro ^^ chyba mu odrabianie nie wyszlo XD
Oct 06 2008, 03:25:12 CEST Died at Level 105 by a frost dragon hatchling Oct 06 2008, 02:06:24 CEST Died at Level 106 by a frost dragon Oct 06 2008, 00:16:41 CEST Killed at Level 107 by Aimar de'Vrie and by Danfos |
masslog na mortistusa chyba nie bardzo wyszedl?:p harhuarh ^.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm... Who are u ?B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Muhahahahahahahaha dokładnie tak jak mówisz B)B)B)B)B)B) |
I Byszu juz nie jest najlepszym lvl na aurea ;]]. Gz Matut&Puszek:D. i predko nie bedzie ;>
|
Hmm, ładne forum znalazłem xD
Musze się troche ogarnąć :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a odnosnie matuta to zes sie podniecil idz se zwalic do klopa bo byszu juz nie ma najwyzszego lvl'a. zobaczymy co bedziesz mowic jak wasze gildie sie pokluca albo lepiej BSPies od was odejdzie.wtedy zobaczymy prawdziwych kozakow (retired becouze of sql) tak jak to zawsze jest u was.dobra nara forumowy fighterze P.S. Zmien se staty bo troche nie aktualne. Jak dla mnie to ty masz lvl 44 a nie 127 (ładne PG przyjebales:DDDDDDDD) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do BSP to jakoś na ostatnim openie nie było BSP i was wycieli :) |
No to jestescie kozaki bez BSP teraz. :D
|
Cytuj:
Zazdroscisz ze moga napisac 'retired because of sql', ta? Ciebie z kazdej szkoly wywalali wiec pewnie tak. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sluchajcie. Mam do was pytanie. Co to za typ ten Kosidudki? Chodzi po depo i krzyczy do wszystkich hunted?
Z gory dzieki i pozdrowka. Polo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Polo. |
Cytuj:
a powiedz mi jakie masz name??? |
Character Information
Name: Butibof Sex: male Profession: Elite Knight Level: 200 (= |
Cytuj:
|
Name: Pikapo Eleandril
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 200 World: Aurea Residence: Venore House: Central Circle 5 (Edron) is paid until Nov 12 2008 Guild membership: Quidam of the Zaia Last login: Oct 12 2008, 23:29:32 CEST Account Status: Premium Account :))) |
wow!! a ty sykus kiedy 50 ?;)
|
Level: 86
Niedlugo 100 :). a ty kiedy 100 ? 80 bo cos ci slabo idzie ;(( |
mi idzie znakomicie x)
|
|
sie chormiemu znudzilo?;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |
|