![]() |
|
Cytuj:
Jestes roz*****ony pisząc z błędami myślisz ze jestes fajny? Prawdopodobnie każdy ma wyjebane, na to co mowisz/ lub piszesz .. |
Cytuj:
poor :< |
@up^
bo on bynajmniej umie po szwe a nie tak jak ty, nawet inglisz nie "umisz" to pozdro & pocwicz forumowy kozaczku |
Cytuj:
|
witam elo w koncu i hejju zrobił forum akąt 8o8o8o pozdrawiac mi sie nie chce all wiec niech bedzie ze niby od A-Z czyli od Adedina do hmm nikogo na Z nie znam ale X moze byc czyli Xermvis [;;;
btw na Bezoku chyba Huxy siedzial; Bezok [xxx] : Utani Gran Hur "Aliiiiiii go go za polske je bac wironcia pieska milicyjnego :cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
;; a kto na Huxym wiec? ;; carefejsik w/e last ob > all ;D z chuj wie czego sie wzielo ;; no ale Cześelino znow padl, co mnie w miare cieszy, nawet gdy jestem znajomym ludzi z A.L, to tego buraka nigdy nie lubilem, wozi sie, a wczesniej mial exp limity paymenty etc... huh |
Cytuj:
wiem ze fail ale hój |
/\ fail....
|
Cytuj:
HAHAHAHAH no jo pewno ze Baba |
Inteligencja niektorych ludzi na tym forum siega zenitu...
Forum jest do wymiany pogladow a nie do pisania ''rze, kdysz, itp'' te 'rzarciki' nie sa smieszne, lecz zalosne ;S a teraz przykozacze Flame meee.... ciekawi mnie tylko czy zaraz jakis duren (np. Aezmo_1994) nie wyskoczy ze swoim : "ty chu$@!$ $@!$@! $@421@$@!!$@ $12$@!$!@$@!$@! 4!@$@!$@! " wracajac do tego o czym gadalismy: Jak Ali mogl siedziec na Bezoku, jezeli pisal po Polsku, to po 1. po 2 Ali zawsze siedzi na Huxy'm , i nie sadze zeby dal komus pass, zbytni z niego zyd na kase (tak samo jak Chealino) |
nie zyd tylko rzyd :] a najbardziej to turek :/ z niemieckim paszportem ;
Bede to powtarzal ze jest idiotyzmem dawanie komus passow na open battle. Koniec kropka skonczyla sie notka ;/ |
Od kiedy mi wiadome to Huxy, Chealino, Mendill i paru innych = Szwecja, Stockholm, wiec moze i Turek, a wlasciwie nie Turek, tylko jest on wyznawca innej wiary, tzw. Kurdowie.
dawanie pasow na ob... w sumie kogo konto, ten ma prawo robic z nim co chce, jezeli ufa 'swoim ludziom' to czemu nie, czasami nie ma go na kompie, a moze pomoc innym jezeli np. ktos ma bana z teamu, a w tym czasie moze byc... :) |
na huja sie nad nimi uzalac?
jak ktos nie umie grac to jego problem |
Kurdowie nie mają swojej religii. Są to ludzie mieszkający sobie gdzieś na Bliskim Wschodzie m.in. w Turcji ;],
hejjjjjju |
Fiufiufiu ten Thanis to nizly Kolombo :cup::cup::cup::cup:
|
ludzie, przy was nawet posty VV staja sie inteligentne :\ ehz ;D
no coz, dobrze ze na iridi instnieje pare osob z ktorymi da sie porozmawiac jak Panicz, Karolek, Pajak, Phoenix (no lifer, ale umie mowic), Wojek, Adedinek , |
Cytuj:
Ja Ci kurwo dam nolifera;;;;;; |
Cytuj:
|
Cytuj:
huehuehe ;D |
Cześć!!! :cup::cup::cup:
Widzę, nic się tu nie zmienia... o.O |
Cytuj:
Nie jest to bez sensu, aczkolwiek tego nie pochwalam, patrz taki Vironek, nameczyl sie biedny z familią przy wklepaniu 180 edeka i ch uj z tym, Nasz Fildabos siedział na nim podczas ostatniego ob ;;;;; dlamnie żenua, gratz Piotruś :cup::cup::cup: btw : Ymy [xxx] : Nie pandoria, nie aldora, rozjebała was FURORA!! -> mówi samo za siebie ;;; Firgastro, co u Ciebie?! xDDD <333 Grasz gdzies?? Czy WoW ftw? xd |
wy wierzycie w to ze to phill siedzial na vironie? bo ja nie..
|
@^ Ja wierze w to ,ze to byla twoja stara.. :cup:
|
A ja mysle ze to byl stary virona lub tez jego wujek :/ napewno nie on. A i mozna w to jeszcze listonosza wkopac. Zadne phile tylko skierniewicka rodzina ;]
|
Na vironie siedzial 2minuty ojciec , 2 minuty matka bo ja w kiblu akurat bylem
nastepne 10min bylem ja potem przylecial sasiad chcial se pograc to tez mu dalem xDDDDDDDDDDD aaa bylbym zapomnial jeszcze babcia mi uhy wciskala a dziadek ssa wrzucal hahahahah 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
A nie miales czasem hotkei zbloczonych ?X(:baby::baby::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
moze mam ci uwierzyc ze ty grales? HAHAHA Byles Comanderem?Nie.TO CZEMU CIE EXIVUJA? BO MNIE LUBIA HAHAHHAHA |
Viron to co pisalem to byla irionia ale w podstawowce tego jeszcze nie ucza :/
Moge sie zalozyc o moja lewa nerke ze to nie byles ty :) |
nie wiem czy zrozumieliście, ale no próbował wkrecic, ze to on
|
phiiiii jeden mondrzejszy od drugiego...:baby::baby::baby::baby::baby:B)B)B)B)
|
witam i pozdrawiam po krutkiej nieobecnosci na rozgżewke zagadka-rzarcik taka niesmieszna co robi br jak ma ogonek?!?!?!???!?!?1!?:confused:
na odp czekam do dwudziestenj tżeciej bo puzniej to jurz ide spac:cup::cup::cup: głuwnom nagrodom jest siedzenie na wironie przez tży minuty i dwadziescia osiem sekunt8o Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
A na Everanorze dasz posiedzieć? :o |
Dragnit przemysl to bo kurwa to jest smieszne co robisz.
Jak sie zastanowisz to wiesz co robic ... |
[quote=Vincento_Vampire;2420533]witam i pozdrawiam po krutkiej nieobecnosci na rozgżewke zagadka-rzarcik taka niesmieszna co robi br jak ma ogonek?!?!?!???!?!?1!?:confused:
hmm zadaje sobie pytanie co by bylo gdyby go nie mial ? albo do czego moze to sluzyc ? na piotrku(vironie) mysle ze mogl ojciec siedziec ... a na harze to nie wiem |
vironem gral taki typek z Novej, nawet wrzucil na tibia.de filmik ze swojego (vironowego) widoku.
swoja droga, haha, viron commanderem ze swoim angielskim, hmm soczyste combo:cup: |
smieszneX(X(X(
|
kazdy odbiera te posty inaczej... :)
|
ja tłumaczem virona bylem ;;
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |
|