![]() |
|
nah juz ogladalem tez =/ Cat Soup tez ogladalem =/
Cytuj:
|
A mnie nie denerwowało. Głównie dlatego, że go na liście nie mam.
|
GG musiało się zwalić, bo specjalnie tego nie robiłem ;p Koniec nocki, a z czytania mangi buba wyszła... Sciągło sie Devil May Cry 4 i przez większość nocy grałem.
Nipah~! Corgar Frizz |
Jakby co służe pomocą.
|
Pamietajcie, jutro do 20.30 macie czas wysylac mi pw czy jedziecie oraz jaka data wam pasuje.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
; P @kołbaś Zobacz sobie Akire(Akira), tam nie bawią się w takie coś jak cenzura ale nie ma też tego przesadyzmu ze leją sie hektolitry krwi. Ogólnie film godny polecenia ;) |
Skończyłem Clannad, miła seria. Zaraz zabieram się za Clannad After Story. Mam nadzieję, że nadal tak wciąga, jak poprzednia seria. ;d
|
Ja chce DMC, ale niewiem gdzie online obejzec... ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Detroit Metal City : D
@down ech... przeciez wiem... |
@kołbas
Aha, Arigato! Zabieram sie za ogladanie ^^ @up Niestety nie o to mi chodzilo... ;p @edit Ja tez wiem ze ty wiesz. >.> |
Aj oznaczyłem anime jako Watched, a go nie widziałem i zapomniałem :D Więc od bardzo wczesnego rana obejrzałem Ga-Rei-Zero - zajebiste :D
|
Cytuj:
|
a ja obejrzalem 1 ep .hack/sign i musze przyznac ze mimo ze tylko 1 ep watched to fajne.
+ oprawa muzyczna + zapewnie beda ciekawe walki Wiecej sie nie wypowiem dopoki nie skoncze serii czy cos ... |
|
@Xantro
Tylko szkoda, że lwia część w częściach ;< |
Nagle wszyscy spamować przestali ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: Czy GTO jest smiesznym (wesolym?) anime? Nie chce mi sie na anidb wchodzic xd |
Cytuj:
|
@Tompior
No a jak? Oczywiście, że GTO jest i śmieszne i wesołe ; ] |
hehehehhehe to co obecni modkowie, erion i ja spamujemy dzisiaj w nocy bo nam rybka z tymmi wybormai na modow tak ?
|
Cytuj:
Powiem wam jedno, ja bym pozycji moda na tibia.pl nie wzial nawet gdyby mnie prosili. Szmbo mozna wachac, ale sie w nim nie plywa. :p Cytuj:
|
Cytuj:
Też bym złożył, ale ryzyko, że zostane wybrany (tak 0,012%) jest wciąż zbyt duże. No cóż - w trakcie jak ci będą się przymilać, ja wejdę do top3 spamerów w tym temacie :D |
Cytuj:
|
a ja zlozylem podanie na modka wiec jak zostane (w snach) modem to pol tematu usune i tylko zostawie posty ilyi czyli mego boga ;s
|
Obejrzalem 2 pierwsze epki Mushishi - zapowiada sie swietna seria, w stylu genialnego Haibane Renmei. Wielkie dzieki dla Czegochcesz'a za polecenie ;)
|
Ciagne GTO torrentem (z boxtorrents). 10GB :( Ciekawe, czy w ciagu 1-2 tyg zakonczy pobieranie :P
|
eerion, myślałem, że swego czasu dostałeś odemnie wystarczający dowód na to, że nie masz nawet 0.00000000000000000000000000000001% szans ;)
|
@Gangrel
A ja mialbym ile?;) 0.000000000000000000000000000000001%? |
Offtop: Ciekawe ile aktywnych modów teraz tu jest, z którymi współpracowałem jak jeszcze byłem modem. Dobijające bywa, że nawet po roku czasu nadal niektórzy w grze myślą, że jestem modem.
Ontopic: GTO trzeba obejrzeć, a nawet przeczytać :D Co mnie wzięło, że kupiłem 11 tomów Evangeliona to nie wiem, ale już wiem, że jakbym miał kupować mangę to zza granicy, aby nie po polsku. |
true, true manga po polsku ssie
|
dawniej GTO ogladalem, NGE, Chobits, a teraz na kreskowce DB lece :D
|
Cytuj:
Jak nie ogladales to na co jeszcze czakasz czleku! ;) |
boże wszyscy startują na modkow!!?? no to z kim mam niby teraz pisac o bzdurach kompletnych ?? a wiecie co chyba tez nawet napisze tyle ze mam to w nosie czy beda moje obecne posty czytać =P
|
Cytuj:
Kurde Ghost in the Shell nie mogę dorwać tego najstarszego filmu. |
Cytuj:
Groc! Jeśli obejrzysz i to będzie a'la Haibane - to od razu mi o tym powiedz! Takiego anime nie można puścić bokiem :D Cytuj:
Mały błąd w obliczeniach xD Ale... Who cares? ;) Cytuj:
Jest to "odnowiony" najstarszy film. Zresztą (już pewnie Groc wszystkim rozgadał) - na Boxtorrents jest. I stary i 2.0 |
Cytuj:
Eerion, a co powiesz na zlozenie podania z jajem? Imie: Maciek Wiek: 10 lat Zainteresowania: Koszenie orcow moim uber knightem na 19 lvlu, za pomoca mojego super axa. Dlaczego mod: Bo jestem pro i w ogole super, no i czasem nawet free itensy rozdaje noobom. etc. |
Cytuj:
Niestety - nudne zakończenie xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |
|