![]() |
|
Cytuj:
Tylko jedno zastrzeżenie mam, ten "invincible superhuman" to jednak imho troszkę przepakowany. Zwłaszcza gdy robił to swoje 0.0002%... >.> |
Dobra, właśnie skończyłem Minami-ke. Lekka i przyjemna komedyjka ; P. Teraz biorę się za Saikano, później drugą część Minami i School Rumble.
|
W koncu skonczylem GTO, napewno najlepsza komedia jaka widzialem ;)
|
My z i386 postanowiliśmy ściągać i oglądać te same anime, na razie muszę go dogonić i oglądam ''Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora'', a on ''Myself Yourself'' (które ja już obejrzałem) Zsynchronizujemy się ^^'
Myślimy nad następnym anime... |
@Sam
Wiesz jak to brzmi? Zsynchronizujemy, mhm... @Topic Zaczalem Initial D, tego mi trzeba bylo! |
Cytuj:
Polecam wszystkim także Detroit Metal City(można znaleźć na anime-online.info.pl), zajebista komedia, dawno sie tak nie uśmiałem. |
A ja zaliczyłem 36 ep Soul Eatera (praktycznie sama akcja i nowa forma rezonansu), teraz 10 ep Kyou no go no ni i wracam do Initiala (R32 <3)
|
Opłaca się ściągać SE? Skończyłem na 30 epie.
|
@Nari
Soul Eater wymiata, co prawda ma kilka słabszych epów ale jest nieziemski. IMO opłaca się. |
@Nar[n]i[a]
gdzies od 20 odc. z odcinka na odcinek jest coraz wieksza powaga,akcja,jak wszędzie są fillery EXCALIBUR! I'M LOOKING FOR HIM! EXCA~LI~BUR! (musiałem xD) a od 32? jest nowy op. i nowa "akcja" z kimś lepszym niz Meduza i Spółka, oglądaj dalej albo niebawem znajdziesz tentacla w gaciach.. @ a ja właśnie kończę 1 serie higurashi,zostało mi 5 epków i prawdopodobnie obejrzę je po Mokonie albo w czasie Mokonu.. Ukryty tekst:
ale ,Shion jest zboczona xD tak skąpo sie ubrać (kimono,a potem zaczęła je zdejmować) i zostawić tak ubraną siostrę tylko xDD |
Ktos da linka skad sciagne Vampire Knight ? ENG sub ( ale jak beda PL to tez sie nie obraze) ( najlepiej jakis torrent :D )
|
Uff... wreszcie weekend. Co prawda ostatni tydzień był bardzo spokojny, ale i tak jestem szczęśliwy.
Właśnie Samurai Champloo skończyłem. I ta seria zalicza się do bardzo wąskiego grona anime w których nie chciałbym wprowadzić żadnych zmian. Wszystko mi się spodobało, a nawet jeśli już coś mi nie pasowało to i tak nie wymyśliłbym tego lepiej. Naprawdę godna polecenia seria. PS. Grocuś czemu mnie na gadu zablokowałeś? Juz wiem.... Nipah! Corgar Frizz |
a ja zmieniłem avka! xd
|
Cytuj:
|
Dobra mam linki do Vampire knight :D
I sciagam naruto :D Ma ktos premium na rapidzie i moze sie podzielic?; > pisac PW jak cos ;D |
Co do Detroit Metal City - Signed :D. Zastanawiam się czy nie zacząć czytać mangi. Soul Eatera czytam tylko mange ale (jako mangę) mogę szczerze polecić ;p. No i chciałem wam jeszcze Kurohime polecić, naprawdę niezła manga. A tak poza tym to po raz xxx nie wiem co czytać / oglądać xD
|
@Koszyk
Premium na rapidzie zostaje zbanowane przy kilku IP. Juz raz tak mialem. @Up A na co masz ochote? @Topic No, ponad polowa 1 Stagea Initial D za mna, boskie ;) |
@UP
Dziwne bo jakis miesiac temu wyczerpal mi sie premium pol roczny ktory dzielilem z 3 kumplami... @Naruto W sumie jakos tak dziwnie... wpadl pochwalil sie nowa technika i koniec. ;S Pozostalo czekac na nowe ep. Anime na weekend: Vampire Knight - oczywiscie jak sciagne :P |
Cytuj:
|
Czy jest jakieś Anime o tematyce typowo świątecznej? : >
jak Tak to poprosze o tytuły : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |
|