![]() |
|
@ Holu
Ok, tłumacz to jak chcesz ;P Nie jestem na pewno zazdrosny o to że grasz ;) |
Tylko ci mowie ze jakbys zaplacil to nie mialbys tak samo jak wtedy gdy bylbys po wygranej stronie. Sam wiesz ze tak jest.
|
Cytuj:
(tak jak solar lizal ftp po tym jak zaplacil i mu sie udalo:p) |
No dokładnie, musiałbym dużo kasy na to wydać, a i tak nie wiadomo ;P
Ale nie gram i nie mam bólu głowy z tego powodu ;P |
lol, lester zrobil new war
|
Prawie Yksan, Axmann i Khurix owned ale udało im się.
|
Hmm..
Hail Cataclysm! |
"prawie robi wielka roznice" :evul:
|
Hail !
|
good luck cataclysm, obstawiam ze ten 'war' bedzie trwał max 2 tygodnie.
|
Ja nie wiem ze kupilem chara ale ace o tym wie :cup::p
|
20 Oct 2008 +1,234,152
PL rekord? :evul: :cup: |
Cytuj:
Imię: Moradin Miedziobrody Profesja: Elite Knight Gildia: Demonic Horde Poziom: 125 Poziom mag.: 7 Name: Moradin Miedziobrody Sex: male Profession: Elite Knight Level: 124 World: Silvera Residence: Venore Guild membership: New of the Demonic Horde Last login: Oct 20 2008, 06:00:13 CEST OWNED. Idz wystaw chara na allegro. |
Cytuj:
|
@ Holu
Asen wbił duzo wiecej, Vake cos ponad 1,5m, Ambel tez ok. 1,3m ;O Więc do rekordu jeszcze trochę ;) |
I zebys odrazu nie bronil sie erigiem bo erig nie zawsze nalicza exp :)
|
to byl podwojny exp a ja mialem 2mln cos ;p i to sie nie liczy :)
edit gz rekordu |
Cytuj:
|
Bo Asen w porownaniu do innych pogodzil sie z porazka w warze, umie przegrac z honorem i nie jest debilem zeby pisac np na forum.tibia.com z 10 noob charow mimo ze wszyscy wiedza kto to tak naprawde jest. Nie Neo? :>
Kalor & Neo Tak, tez moge powiedziec ze wbilem 2kk expa ale erig tego nie pokazał. Liczy sie to ile jest zapisane a nie tyle ile ktoś mówi. ;@@@ |
UAHuuahuA Ale wszyscy dobrze wiedza ze nie wbiles, i wszyscy tez wiedza z pyton timy klepaly rekordy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |
|