![]() |
|
Cytuj:
|
co to ma byc za plaga kontuzji... rozumiem chciec przygotowac jaknajlepiej fizycznie pilkarzy do meczu,ale chyba Leo przegina...
taki offtopic maly dam...You see a dead przedmiot szkolny.You regonize zasady zywienia.It was killed by Fayter. |
Castrol Pereformance Index
Po dwóch meczach:
Ukryty tekst:
Po czterech meczach: Ukryty tekst:
Po sześciu meczach: Ukryty tekst:
Po ośmiu meczach: Ukryty tekst:
Po dziesięciu meczach: GK: Cech DEF:Cetin Pepe Rozehnal Hansson (Van Bronckhorst) MID:Ronaldo Deco Barnetta Yakin (Meireles) ATK:Van Nistelrooy Villa (Podolski) @Legenda niebieski - Czechy (2/0) różowy - Szwajcaria (2/0) czerwony - Portugalia (2/1) czarny - Turcja (1/0) brązowy - Niemcy (0/1) zielony - Chorwacja (0/0) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (0/0) seledynowy - Włochy (0/0) pomarańczowy - Holandia (1/1) ciemny oliwkowy - Grecja (0/0) morski - Hiszpania (1/0) jasny zielony - Szwecja (1/0) fioletowy - Rosja (0/0) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie. |
Ludzie z tego gówna znowu nie odribili zadania domowego i wstawili Roznehala, grającego fatalnie z Portugalią.
|
Cytuj:
|
No to odpadamy :p Chorwaci juz zapewniony awans,Niemcy w trzeciej serii meczow rozwala Austriakow,a my conajwyzej zremisujemy z Chorwacja,kto wie czy uda nam sie pokonac Austrie chociaz w tej serii...
|
Jest cień szansy. Musimy wygrać oba mecze, wtedy w bezpośrednich z Chorwatami będziemy górą i awansujemy, ale już prędzej Austria pokona Niemcy niż my Chorwację.
|
Ja bym radził poczekać do około 22.40 :P Wtedy będziemy się martwić jak wyjść z grupy :p
Obstawiam Austria-Polska 2:3 i hat-trick Rogera :D |
A co będzie jak my ogramy Austrię i Chorwację, a Niemcy Austrię?
Wtedy będzie Chorwacja 2-0-1 Polska 2-0-1 Niemcy 2-0-1 Niemcy > Polska Niemcy < Chorwacja Polska > Chorwacja wtedy juz bilans bramkowy? |
Cytuj:
@down a przypatrz Ty się dokładniej... |
Wtedy liczy sie bezposredni mecz
|
30 minuta meczu a ja już nie mogę patrzeć na grę polaków : d.
|
1 : 0!!! !
|
Rodżer wybaczam nawet to że jesteś z legii!!!!!!!!!! :*******
|
Nie znam sie na grze.. Ale widze, że Polacy stoją a Austriacy tylko między nimi biegają.. Właściwie do 30 min to była gra Austria - Boruc..
Namacalny dowód, że Bóg istnieje:x |
Bóg jest dziś Polakiem. haha, jakie emocje... :D z ojcem się kłóciłem całe 45'. Jop i Krzynio do wymiany, kilku pozostałych kopaczy też ;] Roger <333 spalony był ale co z tego! dziś Bóg jest Polakiem :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Bedzie 2:1 dla Austrii. |
no to po €uro ; (.
|
Je*ac sedziego i cala rodzine jego!
|
Za zwykłą walkę o piłkę rzut karny, a za ewidentne szarpanie nic, po prostu sędzia frajer.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |
|