![]() |
|
Nowa, lepsza Elysia:
Name: Arioc Scalp Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 315 World: Rubera |
o znowu niegrajacy jest z hakowali cie jak zwykle ?? kogo teraz kupisz ?
|
Postać znajomemu użyczyłem, mam wjazd ciągle więc na razie nic nie kupię. ;)
Ah, i mnie nigdy nie shakowali poza Miikkapem, z reguły to ja wszystkich okradałem. |
Te 'miszczu' wroc do nas na morgane :<
|
jakbym wiedzial kim gra lovePa ale tak na 100% to bym sobie moze nawet pacca specjalnie na miesiac jeszcze kupil :D
--- Decade dodał 4 minut i 23 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
pomijając fakt, że największym napinaczem obok Trola jesteś Ty, już nawet LovePA przy Tobie wymięka. ;D Cytuj:
|
Cytuj:
nygus sie przeniósł a reszta? ktos ciekawy uciekl z elysii? ktos doszedl? :D?? |
pare osob z eterni sie przenioslo na elysie, np Szabadiim
|
Rza Sho - 169 rp i jakis 100 ms z tego co pamietam i ten Szabadiim, ktory jest obecnie w Noctum
|
elo cioty, żyjecie? B)
pare szybkich odpowiedzi: - na elysi nie mam chara - tak jestem z kielc (os. słoneczne wzgórze) i tak napewno co najmniej dwóch z was znam - na elysi gram 5 lat i mam w dupie co mówi jakiś Dudi albo Krejzi'pedał co w sumie grają krócej niż ja grałem nooby - jakbyście mieli mózg i byli tacy kuul to byście już w to nie grali filozofowie xD - tak założę się że bym ci krejzi najebał w rl i tobie Dudi też więc nie wiem czemu poruszacie ten temat (tak, wiem, wy jesteście pro, wy być polska, wy być MMA mistrz, daj banana) /pozdro :baby: p.s aha i ostatnie, nie, nie ujawnię się w rl bo to wstyd być kojarzonym z dziećmi grającymi w tibie, a niestety tibijczycy zbyt dobrej opini wśród normalnych ludzi nie mają :D pozdrawiam & do zobaczyska za kolejne 2 tygodnie, teraz komentujcie i cytujcie mojego posta do woli, zawsze to +10 stron w temacie :) |
LovePa ale ty twardy jestes haha, nadaje ci kryptonim bojowy Tytanowy Janusz. Hail King !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to mnie rozpierdolilo : nie ujawnie sie bo blabla hahah ;d internet to wlasnie miejsce dla takich jak ty, zakompleksionych leszczy, ktorzy boja sie wyjsc z domu nawet do sklepu |
Cytuj:
|
Uwaga, posty LovePA są w kolejności chronologicznej.
Post skrótowo opisujacy schizofrenie naszego kolegi Cytuj:
Za szwedami: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hahahahah wiedzialem ze Love ma cos nie tak z soba ale nie wiedzialem ze az tak. Raz udaje doswiadczonego, a raz jest ,,ala informatyk". LovePa[*]
|
to tylko ja dalem sie nabrać na te jego sharowanie konta? :(
|
Cytuj:
Najwidoczniej tak :( |
LovePA, ile masz lat? i jak sie nazywasz ;>? ujawnij sie;] aha wiec nie masz chara na elysi a GRASZ na niej 5 lat ? jakos mi sie nie chce wierzyc....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |
|