Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Gonzo 19-11-2009 20:03

Nowa, lepsza Elysia:

Name: Arioc Scalp
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 315
World: Rubera

Trol'Trol 19-11-2009 20:40

o znowu niegrajacy jest z hakowali cie jak zwykle ?? kogo teraz kupisz ?

Gonzo 19-11-2009 20:52

Postać znajomemu użyczyłem, mam wjazd ciągle więc na razie nic nie kupię. ;)

Ah, i mnie nigdy nie shakowali poza Miikkapem, z reguły to ja wszystkich okradałem.

Antonioo 19-11-2009 21:05

Te 'miszczu' wroc do nas na morgane :<

Decade 19-11-2009 21:39

jakbym wiedzial kim gra lovePa ale tak na 100% to bym sobie moze nawet pacca specjalnie na miesiac jeszcze kupil :D

--- Decade dodał 4 minut i 23 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2690810)

:>>>> Az milo przeczytac :>>> jebany napinacz gonzo, ktory jest bogiem czy tam królem znow retired i to nie z powodu szkoły :)

Gonzo 19-11-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2690832)
:>>>> Az milo przeczytac :>>> jebany napinacz gonzo, ktory jest bogiem czy tam królem znow retired i to nie z powodu szkoły :)

wole być "napinaczem" niż lizodupem. ;]

pomijając fakt, że największym napinaczem obok Trola jesteś Ty, już nawet LovePA przy Tobie wymięka. ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2690810)

14:3 dla mnie we fragach, jakieś 40-50 fragów na was wbitych w ciągu 2 tygodni przez bandę noobcharów. Znudziło mi się. Jak Zygi Aziony i reszta naabów ogarną pacc - to się zabawimy jeszcze raz.

Decade 19-11-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2690842)
wole być "napinaczem" niż lizodupem. ;]

chyba naprawde nie wiedziales co powiedziec

nygus sie przeniósł a reszta? ktos ciekawy uciekl z elysii? ktos doszedl? :D??

Al'Bundy 21-11-2009 12:31

pare osob z eterni sie przenioslo na elysie, np Szabadiim

Dudii 21-11-2009 13:09

Rza Sho - 169 rp i jakis 100 ms z tego co pamietam i ten Szabadiim, ktory jest obecnie w Noctum

LovePA 21-11-2009 14:16

elo cioty, żyjecie? B)

pare szybkich odpowiedzi:
- na elysi nie mam chara
- tak jestem z kielc (os. słoneczne wzgórze) i tak napewno co najmniej dwóch z was znam
- na elysi gram 5 lat i mam w dupie co mówi jakiś Dudi albo Krejzi'pedał co w sumie grają krócej niż ja grałem nooby
- jakbyście mieli mózg i byli tacy kuul to byście już w to nie grali filozofowie xD
- tak założę się że bym ci krejzi najebał w rl i tobie Dudi też więc nie wiem czemu poruszacie ten temat (tak, wiem, wy jesteście pro, wy być polska, wy być MMA mistrz, daj banana)

/pozdro :baby:

p.s aha i ostatnie, nie, nie ujawnię się w rl bo to wstyd być kojarzonym z dziećmi grającymi w tibie, a niestety tibijczycy zbyt dobrej opini wśród normalnych ludzi nie mają :D

pozdrawiam & do zobaczyska za kolejne 2 tygodnie, teraz komentujcie i cytujcie mojego posta do woli, zawsze to +10 stron w temacie :)

Dudii 21-11-2009 15:14

LovePa ale ty twardy jestes haha, nadaje ci kryptonim bojowy Tytanowy Janusz. Hail King !

Decade 21-11-2009 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2691615)
elo cioty, żyjecie? B)

- na elysi nie mam chara
- tak jestem z kielc (os. słoneczne wzgórze) i tak napewno co najmniej dwóch z was znam
- na elysi gram 5 lat i mam w dupie co mówi jakiś Dudi albo Krejzi'pedał co w sumie grają krócej niż ja grałem nooby
- jakbyście mieli mózg i byli tacy kuul to byście już w to nie grali filozofowie xD
- tak założę się że bym ci krejzi najebał w rl i tobie Dudi też więc nie wiem czemu poruszacie ten temat (tak, wiem, wy jesteście pro, wy być polska, wy być MMA mistrz, daj banana)

p.s aha i ostatnie, nie, nie ujawnię się w rl bo to wstyd być kojarzonym z dziećmi grającymi w tibie, a niestety tibijczycy zbyt dobrej opini wśród normalnych ludzi nie mają :D

pozdrawiam & do zobaczyska za kolejne 2 tygodnie, teraz komentujcie i cytujcie mojego posta do woli, zawsze to +10 stron w temacie :)

jakbys gral 5 lat to juz dawno bys sie jakos tu ustawil :) mowie ci, wejdz sobie na 60 strone tego tematu, poczytaj co wtedy pisales i nie pierdol ze szarowales z kims konto na forum

Shanloth92 21-11-2009 19:31

Cytuj:

elo cioty, żyjecie? B)

- na elysi nie mam chara

spedziles 5 lat na serverze a nikt cie nawet nie kojarzy/nie zna huh to niezle za*******ales

to mnie rozpierdolilo :
nie ujawnie sie bo blabla hahah ;d
internet to wlasnie miejsce dla takich jak ty, zakompleksionych leszczy, ktorzy boja sie wyjsc z domu nawet do sklepu

Grzybuu 21-11-2009 20:47

Cytuj:

elo cioty, żyjecie? B)

- na elysi nie mam chara

:D Prze jestes typo :D

Decade 22-11-2009 00:32

Uwaga, posty LovePA są w kolejności chronologicznej.

Post skrótowo opisujacy schizofrenie naszego kolegi
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bavve (Post 2131950)
Nie było mnie troche na forum, tak sobie patrze na posty LovePA i mnie krew zalewa... Na poczatku jechal innych od asslickerow vals~, byl wielce retired od poltora roku, ogolnie jechal po val~ i ekipie ze wschodu polski, teraz wielce chce wracac grac, i sam stal sie asslickerem val~. Po prostu zalosny jestes

Wersja postu dla dzieci neo, bo jeszcze by mogli nie zrozumiec:

LovePA zal mi ciebie!!!1111

......

Za szwedami:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2116120)
I dlatego też zamiast się trzymać razem polacy leją się między sobą i część odchodzi na stronę szwedów z WRi i nie tylko.. A taki Elaro/Eneris i reszta strasznie pokrzywdzonych i represjonowanych graczy z polski płacze że to nie oni zaczęli i są ofiarami PA. Jakbyście stosowali zasadę "nie rób bliźniemu co tobie nie miłe" to Elysia byłaby dużo lepsza. Co do szwedów to mam rodzinę w tym kraju i zdążyłem zauważyć że wszyscy a nawet młodzież jest strasznie spokojna i że tak powiem "zamulona" więc nie gadajcie tylko że "te lamy ze szwecji są szaleni" a pozatym oni mieszkają blisko Karlskrony i napewno mają jakiś kontakt z polakami a złą opinię wyrobili sobie dzięki paru pseudo cwaniakom przed kompem z Lublina i okolic wschodu polski.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2116941)
o znalazł się asslicker, z lublina pewnie jakiś albo ze wschodu. Swoją drogą słyszałem że po prawej stronie wisły często nie macie prądu i latacie z świeczkami po domach i dlatego tam tyle pożarów ale nie ważne. Jedyne miasto normalne to Tarnów a reszta to shit nie ma co gadać nawet.

Valentines chwilowo zdobywaja elysie, szwedzi ida w pizdu w retired, LovePa teraz jest za Polakami:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2129150)
Wraca mi wiara w człowieka i jego możliwości percepcyjne 8o
Czyżby jeden,- powiem po imieniu - Artur widział i czytał co pisze wyżej ??
Toral ty to chyba masz pamięć 10 minut wstecz no może 15 minut :baby:
To że polityka V. jest taka a nie inna to wszyscy wiedzą a jeżeli zapytasz dlaczemu zmniłem zdanie to ci odpowiem: Firiux pomógł mi z grupką 3 innych osób pogonić kolesia który miał 66 lvl i kozaczył do all pod dp w thais. Co więcej nie zabili go lecz tylko pouczyli jak dobry nauczyciel hahah :D

Ja nikomu nie liżę dupy bo nie mam po co a pocą to się nogi nocą i czasem pod pachami :cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2142171)
grubasowi się udzielił duch mistrzostw europy może :p
poszedł spalić 100 kg jeszcze mu zostało 900

WRI odzyskuje serwer
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2173861)
Valentines szaleją hahaha
1. fajnie się schowaliście pod ziemię jak szczury;)
2. bilton to padł oczywiście z powodu waszych noobcharów a wy mówicie że nie używacie noobcharów na OB
3.Spemalien ma rację - jesteście cwaniaki pod ziemią - szkoda że nie umiecie wygrać na otwartym terenie :baby:
to 3-0 i tak nie przebije 0-11 dla wri hahah :D:D:D

A tutaj kwestia kielc
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2123850)
W sumie racja co do słów kilku przedmówców. Jest jednak jedno "ale".
Przytaczam jedną z sytuacji:
Kolega XX ma 100 lvl a koleżanka YY 50 lvl.
Kolega XX ma 12 latek a koleżanka YY ma hm.. niech będzie 23 lata.
I teraz taki XX będzie się mądrzył i pouczał o życiu koleżankę YY prawie dwa razy starszą od siebie. Dla mnie to jest lekko nie normalne.
Dobrym przykładem jest mój kolega z osiedla który mając 75~ lvl pouczał (nieświadomie) naszego kumpla o 5 lat od niego starszego. Ten młodszy strasznie kozaczył niewiedząc że rozmawia z kolesiem prawie "zza ściany" i nie było by w tym nic nienormalnego gdyby ten młodszy - pewny swej anonimowości - nie zaczął wygadywać głupot o ustawkach w rl i jaki to on nie jest pro pvp irl. Skończyło się na tym że że młody dowiedział się z kim gadał i nie wychodził z domu ponad tydzień a kiedy wyszedł dla bezpieczeństwa z mamą, został przykładnie ukarany na oczach matki. Jaki z tego morał ?? Ano taki że najlepiej zachowywać się normalnie i nie zgrywać nikogo kim się nie jest bo nie wiemy z kim mamy do czynienia. Najlepiej być sobą na +.

Co do wypowiedzi wyżej to są ludzie którzy w wieku 15 lat już są psychicznie dojrzali ( nie bójmy się tego słowa) a są ludzie którzy w wieku 20 lat od ciągłego grania w tibie mają wyprane mózgi i ciężko się z nimi dogadać.

Dzięki za przeczytanie chociaż kawałka z tego co napisałem.:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2124061)
Tak to jest prawdziwa historia kolesia z bloku obok. Obecnie koleś już nie gra - starzy dowiedzieli się za co dostał oklep i zrezygnowali z neta.

"ktos tam": a byl w tej bajce smok?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2125517)
Nie, ale był mój kumpel Artur z Szamotuł B) B) B)
Pozdro dla niego :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Szamotuły – miasto w woj. wielkopolskim.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nagły atak spawacza - Bleee
Mysle ze nie trzeba nic wiecej dodawac, to chyba wszystko co chcialem wam przekazac :) Cholernie mi niedobrze gdy o nim mówie, najchetniej bym zaraz sięgnał po spluwe. Sam domyśl się co byloby dalej! My juz konczymy - idziemy zalać pałę...

Shanloth92 22-11-2009 02:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2692050)
Uwaga, posty LovePA są w kolejności chronologicznej.

Post skrótowo opisujacy schizofrenie naszego kolegi

Za szwedami:

Valentines chwilowo zdobywaja elysie, szwedzi ida w pizdu w retired, LovePa teraz jest za Polakami:

WRI odzyskuje serwer

A tutaj kwestia kielc

"ktos tam": a byl w tej bajce smok?

heh podobal mi sie ten urywek jak ten kolo pisze o tym dzieciaku co tam kozaczyl i wpierdol dostal ,pewnie o sobie pisal ;d

Cytuj:

Jaki z tego morał ?? Ano taki że najlepiej zachowywać się normalnie i nie zgrywać nikogo kim się nie jest bo nie wiemy z kim mamy do czynienia. Najlepiej być sobą na +.
i to mowi osoba, ktora boi sie ujawnic osobom, ktore sam nazywa dzieciakami

Dudii 22-11-2009 07:53

Hahahahah wiedzialem ze Love ma cos nie tak z soba ale nie wiedzialem ze az tak. Raz udaje doswiadczonego, a raz jest ,,ala informatyk". LovePa[*]

Kafes 22-11-2009 12:35

to tylko ja dalem sie nabrać na te jego sharowanie konta? :(

Grzybuu 22-11-2009 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2692291)
to tylko ja dalem sie nabrać na te jego sharowanie konta? :(

Najwidoczniej tak :(

Papken 22-11-2009 12:48

LovePA, ile masz lat? i jak sie nazywasz ;>? ujawnij sie;] aha wiec nie masz chara na elysi a GRASZ na niej 5 lat ? jakos mi sie nie chce wierzyc....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26.