Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 3 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176053)

Nerfarien 01-11-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klingos (Post 2318015)
Gierałtowic, nie Gliwic.
Więc chuja wiesz.
;*

Gierałtowice sa pare kilosow od Gliwic, tylko zapomnialem nazwe tego miasta jego. Co nie zmienia faktu ze darłowo jest nad morzem, a nie na slasku.
Ale nie taki byl cel mojego pytania, pytalem sie ile dales za chara bo chce wiedziec ile chodzi taki knighcik.

Klingos 01-11-2008 15:02

Tak samo są parę km od Rybnika.
Nawet nie 20min jazdy samochodem.

1500zł dałem.

A Darłowo jest dane z racji 2 konta i Wacha.
:*

Mateusekkk 01-11-2008 15:33

Fajter Kamil@ o kurwa bo siem przefruce

Ruces 01-11-2008 16:15

Mateusekkk, wrzuć go na listę ignorowanych i luz.
http://i309.photobucket.com/albums/k...yll/13mlvl.jpg
Stare :P

Hansu 01-11-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69AruS69 (Post 2317998)
Ja tam wiem swoje ;) Jak jesteś taki pewien co do listów to wrzuć na looz;) Ja tam wiem swoje i zobaczymy jak się losy potoczą. A co do deda na dragu to nie komentuj bo Cię tam nie było i nie wiesz jak to było.
Ja jakoś się z Ciebie nie wyśmiewam, że padłeś na :

2008-06-11 13:08:57 Marcus Flan 109 a merlkin
2007-12-29 10:44:00 Marcus Flan 100 a carniphila

Btw a co do tych warg to Ty tego nigdy nie zasmakujesz:baby:

Chłopcze, wali mnie jak to było, w*****a mnie to, że zgrywasz kozaka a radzisz se tylko na tombie -.- Btw. Kto Ci nagadał, że ja gram Marcusem? Oo Fajny news, dzięki za info =) i koleś dorośnij, bo chcesz komuś zjebać gre jakimiś listami, tylko dlatego, że nie masz żadnej dobrej riposty... I bynajmniej nie pruje Ci bo Peta to moj ziom, tylko dlatego, że robisz z siebie cipkę robiąc to co robisz... A co do tych warg. Po czym wnosisz? To co mówię o tobie, wnoszę po tym co piszesz i robisz, a ty po czym wnosisz, że tego nie zasmakuje? i co najważniejsze - chodzi Ci o truskawki czy usta, bo się nie określiłeś chłopcze =)

69AruS69 01-11-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2318271)
Chłopcze, wali mnie jak to było, w*****a mnie to, że zgrywasz kozaka a radzisz se tylko na tombie -.- Btw. Kto Ci nagadał, że ja gram Marcusem? Oo Fajny news, dzięki za info =) i koleś dorośnij, bo chcesz komuś zjebać gre jakimiś listami, tylko dlatego, że nie masz żadnej dobrej riposty... I bynajmniej nie pruje Ci bo Peta to moj ziom, tylko dlatego, że robisz z siebie cipkę robiąc to co robisz... A co do tych warg. Po czym wnosisz? To co mówię o tobie, wnoszę po tym co piszesz i robisz, a ty po czym wnosisz, że tego nie zasmakuje? i co najważniejsze - chodzi Ci o truskawki czy usta, bo się nie określiłeś chłopcze =)

Dobra weź już nie pisz tych swoich mądrych tekstów bo prawda jest jedna
wszystkim wam żal dupę ściska, że mam listy na Pete i że chce je użyć. Wali mnie to czy to Twój ziom czy nie. Za niedługo to będziesz mógł sobie do niego pisać na gg bo na Tibie nie lognie:] a jeśli nie grasz Marcusem to kim:)

Elder_Peta 01-11-2008 18:15

@Kazior

czytanie ze zrozumieniem się kłania ... Hansu nie pisał że jestem jego ziomem miał co innego na myśli YOU FAIL !

Ka3 01-11-2008 18:15

kazior badz madrzejszy i nie odpisuj juz w tym jebanym temacie..

syf sie robi jak sam chuj a 0 sskow.

69AruS69 01-11-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2318295)
@Kazior

czytanie ze zrozumieniem się kłania ... Hansu nie pisał że jestem jego ziomem miał co innego na myśli YOU FAIL !

Gz Peta ale napisałem "wali mnie to czy to twój ziom czy nie" i dobrze zrozumiałem co on napisał, a mi chodzi o to że nawet jakby on był Twoim kolegą to i tak bym to pokazał ;)

I ZAMKNĄĆ JUŻ PYSKI NA TEN TEMAT KU*** SYF SIĘ NAROBIŁ, ZAPOMNIJCIE O LISTACH CO MA BYĆ TO BĘDZIE I CH**

xXMakaXx 01-11-2008 18:23

zgadza się

AlonzoOfRefugia 01-11-2008 18:58

Dobra, teraz ja dorzuce swoje 3 grosze ;).

Wogle po co ta kłótnia?:baby:

Nie lepiej grać w zgodzie ? Czy wolicie sie kłócic , blokowac , trapowac i czego tam jeszcze nie robic?

Wyjaśnijcie sobie sprawe na gg i będzie ok ;).

Pozdrawiam

Hansu 01-11-2008 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69AruS69 (Post 2318288)
Dobra weź już nie pisz tych swoich mądrych tekstów bo prawda jest jedna
wszystkim wam żal dupę ściska, że mam listy na Pete i że chce je użyć. Wali mnie to czy to Twój ziom czy nie. Za niedługo to będziesz mógł sobie do niego pisać na gg bo na Tibie nie lognie:] a jeśli nie grasz Marcusem to kim:)

Ja wiem, ze pokazesz bo jestes big cipa =) A jesli myslisz ze usuna mu konto to jestes w bledzie, ale narazie pozostan nieswiadomy dziecko ;* Nie gram Marcusem, ani w ogole na neranie =) Gram na Candii ;]

69AruS69 01-11-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2318364)
Ja wiem, ze pokazesz bo jestes big cipa =) A jesli myslisz ze usuna mu konto to jestes w bledzie, ale narazie pozostan nieswiadomy dziecko ;* Nie gram Marcusem, ani w ogole na neranie =) Gram na Candii ;]

n/c temat zamknięty:) będę mądrzejszy i Ci ustąpię:p

Hansu 01-11-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69AruS69 (Post 2318378)
n/c temat zamknięty:) będę mądrzejszy i Ci ustąpię:p

Tak zgodnie z przysłowiem, ustąp głupszemu i potem ten świat wygląda jak wygląda, dlatego nie odpuszczam takim kretynom jak Ty, strzała

69AruS69 01-11-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2318396)
Tak zgodnie z przysłowiem, ustąp głupszemu i potem ten świat wygląda jak wygląda, dlatego nie odpuszczam takim kretynom jak Ty, strzała

nom właśnie wszystkim pokazałeś kto tu jest "kretynem" swoimi "mądrymi" tekstami:baby: NaRkaB)

Hansu 01-11-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69AruS69 (Post 2318407)
nom właśnie wszystkim pokazałeś kto tu jest "kretynem" swoimi "mądrymi" tekstami:baby: NaRkaB)

Owszem mam mądre teksty, może chcesz zrobić sondę wśród forumowiczów czyje posty się lepiej czyta i czyje posty są "przyjemniejsze"? Mówię Ci wprost to czego nie powiedzą Ci koledzy, może więc weź to pod uwagę? Czy tylko ja jeden Ci mówię, że cipa jesteś ? Nie sądze...

69AruS69 01-11-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2318413)
Owszem mam mądre teksty, może chcesz zrobić sondę wśród forumowiczów czyje posty się lepiej czyta i czyje posty są "przyjemniejsze"? Mówię Ci wprost to czego nie powiedzą Ci koledzy, może więc weź to pod uwagę? Czy tylko ja jeden Ci mówię, że cipa jesteś ? Nie sądze...

jak już mówiłem będę mądrzejszy i n/c na Twoje teksty;) możesz sobie na mnie wrzucać ile chcesz mnie to nie rusza:o Nie Spamuj ForumB)

Hansu 01-11-2008 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69AruS69 (Post 2318420)
jak już mówiłem będę mądrzejszy i n/c na Twoje teksty;) możesz sobie na mnie wrzucać ile chcesz mnie to nie rusza:o Nie Spamuj ForumB)

1. Wciąż mi odpowiadasz, więc wiem, że to po tobie nie spływa jak mówisz. Siedzisz przed kompem i jesteś fest w*****ony, że nie masz żadnej sensownej riposty
2. Ja założyłem ten temat i teraz wiem, że całkiem bezsensownie, więc czemu nie miałbym się przyczynić do jego usunięcia hę?

Tharion 01-11-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69AruS69 (Post 2318066)
nie robie z siebie żadnego hero ;) poprostu to co robi Karo jest śmieszne to całe jego "trapowanie" jak jest taki kozak to niech idzie na pvpB)

O tak, na*******anie w f1 jest pró!

A i wy*******aj.

Mateusekkk 01-11-2008 20:08

A Karo pojdzie , i chuj Ci z tego
Boisz sie ze Cie trapnie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:14.