![]() |
|
jeden z gorszych czyli nie chujowy? oO nie umiesz odpowiedziec na pytanie po co miales tu ~4 charow to mnie lapiesz ze slowka ^.^
|
@Markizek, zawsze masz coś do powiedzenia X(, przestan sie klocic tylko pogodz sie z tym ze michael gral i gra caly czas tutaj wie troche wiecej od ciebie:baby:
|
o boze...;o
Silvera, jak kazdy serv ma swoje + jak i - i skonczcie sie klucic... btw. polacy by wkoncu opanowali serv, ale skoro graja po 2lata i maja 50lv to gz dla nich, z reszta na silv malo kto potrafi grac ;s @down: wow, _/? |
!118 rp padl od Minishabaal na combo hahaha http://w11.easy-share.com/804950.html
|
"malo kto potrafi grac" - dla was (nie wszystkich) ten kto potrafi grac to ten kto spedza 3/4 swojego zycia przed tibia X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. 18:57 You advanced from Level 61 to Level 62. ;] _________ @Mendolina Ja jak gralem wiedzialem jak nie gram tez wiem a ty jak grales to nie wiedziales.. btw skad ty zes sie urwal? (szukasz pretekstu do klotni nowej?) |
Dobra, ja juz sie przestaje klocic bo sie rzuci na mnie cala Harmonia:confused: Peace.
EDIT: ja pierdole wlasnie sie dowiedzialem ze na 50 lvlu jak padlem by afk od 19 sorca.. to byl noob char of shortys shine, tylko sie zajebac... zjeb udawal kumpla a potem jak afk bylem to mnie zabil -.- super... |
Cytuj:
Jasne, zaraz zagadam do Ck i poprosze o komentarz Mam tez poprosic kumpli z aracni? |
Cytuj:
|
@Markizek
Zwykle to ty zawsze masz coś do powiedzenia i ty rozpoczynasz kłótnię przeważnie jak "rozmawiam" z lodzianinem(czytaj noob), stawiasz zawsze swoje glupie komentarze na moj temat i wybuchasz smiecchem na widok mojego posta...popatrz na siebie co piszesz...chociaz raz...zawsze ty szukasz pretekstu aby pojechac dla mendoliny |
Cytuj:
ziom roxujesz.. ja se gadam z innymi a ty sie nagle w*******asz z postem "gowno wiesz" - w skorcie i ja zaczyna klotnie..kazda dyskusja na 4um to jest klotnia n/c tak tak ja zaczynam... btw. gdzie ty niby rozmawiasz z lodzianinem? ocb? |
Ja "rozmawiam" na forum z lodzianinem, a ty tak samo sie wcinasz jak ja teraz wiec nie kozacz ^.-
|
Ej nie kluccie sie
Markizek moze nie zaczyna klutni ale w prawie kazdej jest.:P Ale co do glupiego serwa to jedno jest glupie: Niekturzy pl sa poprostu chamscy wlasnie sie dowiedzialem ze poprostu sardas zaczal huncic mojego qmpla za nic;( ,i jak mamy tu wogle cos wskurac?X( |
@Up
Porozmawiam z Sardasem ale jaki ma nick twój kolega? PS.Znowu kłótnia ; / Peace ludzie peace! Juz w pn Ho'lu back :D <3 |
http://i91.photobucket.com/albums/k308/Girni/60.jpg
btw, nie jestem jakis ,,chamski'' tylko mam stare porachunki za inny char ;> |
Huh Gratz Sardas.
A ja teraz z Sardasem na heroB) 21:16 You see 2 red pieces of cloth. They weigh 10.00 oz. 21:14 You see crown legs (Arm:8). It weighs 65.00 oz. 21:14 You see a might ring that has 20 charges left. It weighs 1.00 oz. 21:16 You see a war hammer (Atk:45 Def:10). It weighs 85.00 oz. 21:16 Using one of 1133 gold coins... A jescze bedziemy dlugo siedziec:cup: :cup: Btw. Sardas na moim uh markerze mortuje:P |
Cytuj:
Noob? Ja noob? Przejzyj sie w lustrze i zobacz kto jest nubem, przypominam 3 hmm i 1 uh UHEUHEUHEUHEUEHUEHUEE W obecnej sytuacji przyznaje racje Michalelowi, poeniwaz markizek oczernia ten serv, a tak naprawde nei jest tak zle >.> |
Ty noobek ty :baby: :D i jakis z...bo jak czytam to forum to ruszasz polaków za nic:baby:...twardzielek sie znalazl hashahas, no i co ze 1 uh i 3 hmmki :>lubisz do tego wracac jak dziecko ktore lubi aby mu czytac ta sama bajke :D :baby: i tak bym padl i tak:evul:, po pierwsze przez neta. po drugie moje pvp sux :confused:
|
@MEnda
Po co sie udzielasz na tym forum ? Chyba nikt cie tu nie toleruje. TYlko prowokujesz ludzi swoim perwersyjnym zachowaniem i pewnoscia siebie. Przestan pisac, bedzie dobrze =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |
|