![]() |
|
Cytuj:
i nikt nie udowodnil ze go ma.zreszta ss ma za troche duzy atak i def jak na rook... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokładnie to co up, a dodają np. tarantule ludzie z cipsoftu aby rookslayerzy kontynuowali grę i mysleli Dajcie na wstrzymanie z ym swordem // srr za ort ;p
|
Cytuj:
@down Ale Ty jesteś głupi, przeczytaj wszystkie swoje posty po kolei, to zrozumiesz dlaczego tak mówię. Nie chce mi się już odpisywać, żal klawiatury. |
Cytuj:
|
@up
Ogarnij się w jednym poście piszesz że Cipsoft nie stworzył tej wyspy dla ROokstayerow, a w drugim że te rzeczy zostały dodane aby Rookerzy nie przestawali grac... Zaprzeczasz sam sobie @2up Signed |
@Marcin
zgodze sie @szmnmaj37 czy cipsoft powiedzial "nie da sie zdobyc sofa. on tam lezy bo jest fajnie"?? NIC TAKIEGO NIE MOWIL!! a wiec wszystko jest mozliwe... jesli nie wierzysz w zdobydzie sofa to wyjdz z forum (podobnie jak z Rooka musisz wyjsc jak najszybciej). kazdy twoj post z tekstem "LoL. NiEdA SiE zDoByC sOfA. pWn3d" bedzie reportowany. |
Cytuj:
|
@up
dzieki za wsparcie ;) @topic naprawde. sprawdzmy ten pkt. na tej gorce nie ma niczego/nikogo wiec po co by ja robili?? |
@up
ide sprawdzic. |
Cytuj:
|
@up
oczywiscie, ze tak |
To sie idz ucz a nie patrz na forum. Od tego wiedzy nie przybędzie.
|
w tytule jest napisane mm,ss, DOMKI
moze mi ktos powiedziec o co chodzi z domkami? |
Cytuj:
|
@up
Więc jest to tym bardziej możliwe. |
Po tym co przeczytałem all up... Napiszę wam jedno..
Wylotujcie ciastko z Cave Rata, Dajcie je Dixi a ona wam da Spike Sworda. Poważnie! Stop Spam plx? |
tak a jak ja powiem do mino "Policja dawaj chain armor" to tez da ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |
|