Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Ryba_90 30-04-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1397265)
piotrek dobrze pisze. myslicie ze dlaczego nikt, kto nie jest zdesperowany, nie chce pomagac polakom w wojnie ? (poza polakami :o albo ludzmi ich pokroju). odpowiedz jest prosta - polacy znani sa z tego, ze wyzywaja wyzywaja wyzywaja, "SZWET TO DOPEK JEZT GO POLSKA ZIOMY JOL" w depo uslyszec mozna. a ludzie z nebuli razem z im podobnymi wlasnie taka opinie polakom wyrabiaja. o cassparim i mentorze to az szkoda pisac, ale ich historie chyba wszyscy znaja.

Suv w ogole o czym ty gadasz? Ty porownujesz tych Polakow z dp i np co pisza posty na forum tibia.com do tych z Vanum i LS, jesli tak to nie wiem o czym my gadamy. Bo w wojnie mozna pomagac tylko vanum i nam bo my prowadzimy wojne a nie noobki z dp carlin.

hanspel 30-04-2007 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1397309)
Suv w ogole o czym ty gadasz? Ty porownujesz tych Polakow z dp i np co pisza posty na forum tibia.com do tych z Vanum i LS, jesli tak to nie wiem o czym my gadamy. Bo w wojnie mozna pomagac tylko vanum i nam bo my prowadzimy wojne a nie noobki z dp carlin.

hah tylko vanum ? a to dlaczego ? z tego co Don zasa napisal to pomogą sf i dobrze bo ta vanum stwarza tylko problemy. Przyszli z Nebuli i myslą ze kozaki ^^

Ryba_90 30-04-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hanspel (Post 1397317)
hah tylko vanum ? a to dlaczego ? z tego co Don zasa napisal to pomogą sf i dobrze bo ta vanum stwarza tylko problemy. Przyszli z Nebuli i myslą ze kozaki ^^

Czy to ma jakies znaczenie? Po pierwsze nie bylo zadnej deklaracji.

Edit:
Po drugie powinniscie byc szczesliwi bo jak mentor i casspari byli u nas to bylo tylko ze thiefuja ludzi na pacce itp itd a teraz placzecie jak gina?

hanspel 30-04-2007 12:29

pff "placzecie" ? a czy ja jestem z sf ? ja nie jestem z zadnej z tych guild

Lipek_Aldix 30-04-2007 12:36

LOL
panowie o czym wy wogole nawijacie? Soprano nie wygra bo poprostu nie ma pojecia o walce, nasze noob chary biegaja sobie obok nich a oni na default rozmawiaja...
o m wallach nie wspomne bo dla tych ludzi to cos zupelnie nowego.

Cytuj:

z tego co Don zasa napisal to pomogą sf i dobrze bo ta vanum stwarza tylko problemy. Przyszli z Nebuli i myslą ze kozaki ^^
jak ty wbijasz level na 2 tygodnie i reszte czasu robisz runy pod depo to faktycznie mozesz sie wypowiadac o sytuacji na swiecie ;]

Adikeen 30-04-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taer (Post 1396851)
4:1

Dwa fragi sa przed deklaracja wojny

@adikeen
Tak, botowalem dragi na vdl zjebie.

omg czy ja mowie o tym ze botowales smoki?
mowie ze botowales ogólnie tak jak reszta z Vanum...

Fin'er 30-04-2007 12:45

Może tak ukryć chara, bo tu się niebezpiecznie już odzywać.... :p

hanspel 30-04-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipek_Aldix (Post 1397388)
jak ty wbijasz level na 2 tygodnie i reszte czasu robisz runy pod depo to faktycznie mozesz sie wypowiadac o sytuacji na swiecie ;]

huh tak sie sklada ze nie robie expie caly czas :D

Blacov89 30-04-2007 13:10

@Vanum

W sumie to troche racji jest w tym co Memph~ napisal, problemow stwarzacie nie malo ale to malo wazne. Dobrze z waszej strony, ze wzieliscie za takie gidie jak Soprano Family, i ze robicie to dobrze :D
Szczerze juz nie pamietam ile razy mowilem do Joppe by wziac sie za gildie podobna do SF, ale zawsze bylo wiecej "ale" niz sensownych argumentow. Szkoda troche, ze Rambo sie tak obawia inwazji ze strony NG, bo mogloby byc naprawde ciekawie. Aha Dodi ma racje te wyzwiska sa niepotrzebne.

@Xuso

Niestety musicie sie przyzwyczaic, ze na Xuso nalezy uwazac. Jedenmu z ownerow tibia przyslonila nieco rl swiat, a drugi to sprytnie wykorzystuje, i takie oto sa tego efekty ;)

@Suv

Powinienes sie juz chyba przyzwyczaic ze polskie noobki z carlin lubia wyzywac i to nie jest nowoscia.
Postawa LS w sumie tez sie wiele nie rozni od postawy NG, obie gildie daza do panowania. A ty siedzac wiecznie w cieniu wydarzen i tylko narzekajac na obie strony nic nie zdzialasz, chyba ze masz jakis tajemniczy uklad z ktoras ze stron :o

Dodi Brae 30-04-2007 14:08

Mam pytanie
A dlaczego Rambo ma sie mieszac w ta wojne ? Bo ja niewiem.

W rambo panuje demokracja, czasy sie zmienily i jezeli ktos ma cos do Vanum z mojej gildi to niech sie przylaczy do Soprano, Sm, Ng i sobie wyjasnia to na polu walki skoro inaczej nie potrafi.

Mnie nic zlego z ich strony nie spotkalo i nie slyszalem zadnych zlych slow na ich temat na guild chacie czy guild forum.

No chyba ze ja czegos niewiem w koncu nie jestem pepkiem swiata i zawsze moge np odejsc z gildi z ktora sie nie utozsamiam.

Pozdrawiam

hanspel 30-04-2007 15:02

Apr 30 2007, 13:53:45 CEST Killed at Level 150 by Pephy
and by Yunichi

zgadnijcie kto to 8o

Eos_Rododaktilos 30-04-2007 15:13

Slajpan , marniz , mannow , imhreey , waptor

ale zescie Panowie przyp....
:)

Zywi 30-04-2007 15:14

Ładny LS dało dzisiaj popis : Imhreey, Marniz, Mannow, Waptor , Slajpan, Może ktoś jeszcze
A z tego co wiem to z LS Evo pozatym na Slajpanie fraga ma Asmit czyli Vanum chyba się dołączy do war.
A z tego co słyszałem to Sopranos i tak jak napisałem wcześniej Vanum do LS dojdą to NG zniknie chodzą też ploty że Rambo ma dojść. Zapowiada się ciekawie :D

.:Boixos:. 30-04-2007 15:25

manooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooow ;d

dominator obalony ;dd

hail!

Eos_Rododaktilos 30-04-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1397830)
manooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooow ;d

dominator obalony ;dd

hail!

eee tam - pierwszy raz w tej wojnie padl ale wczesniej juz padal
z Boomem chyba z raz (dawno a stary jestem wiec moze mnie pamiec mylic)
z Sobsami chyba tez

Fin'er 30-04-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1397799)
Ładny LS dało dzisiaj popis : Imhreey, Marniz, Mannow, Waptor , Slajpan, Może ktoś jeszcze
A z tego co wiem to z LS Evo pozatym na Slajpanie fraga ma Asmit czyli Vanum chyba się dołączy do war.
A z tego co słyszałem to Sopranos i tak jak napisałem wcześniej Vanum do LS dojdą to NG zniknie chodzą też ploty że Rambo ma dojść. Zapowiada się ciekawie :D

Hmmm plotki tu nie pomogą... liczą się fakty.

@ War

Gratulacje Panowie :). Czapki z głów... :)

edit :

Mannow padł na wojnie z Boomem i na wojnie z Et jak go zachlastali przy Warlocku

Nedomanus 30-04-2007 15:32

jest film ? O.o

.:Boixos:. 30-04-2007 15:35

huj wie ;d
jak bedzie to ryba wrzuci albo ja ;d

5;1 ?xd

film jest ale ryba potem wrzuci ;d

Eos_Rododaktilos 30-04-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1397855)
huj wie ;d
jak bedzie to ryba wrzuci albo ja ;d

5;1 ?xd

hmm ... tak wlasnie z ciekawosci - fragi bedziecie liczyc od nowa czy lacznie z tymi z ET ?

.:Boixos:. 30-04-2007 15:42

nie wiem
fragi nie sa tak wazne ,oprocz tego na mannowie ;d

wazne zeby ich wypierdolic z tego serva i skonczyc jakies smieszne explocki :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32.