![]() |
|
wakacje jejejejejeje :D
|
16:25 Ajax: Ah! All stuff there. I will start making axes now. Come later and ask me for axe.
jeszcze tylko 2 H ! ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie no w końcu, gratz, w sumie Galana do reszty światów jest opóźniona troche w addonach, ale miło będzie zobaczyć tą pierwszą osobę w full Barbarianie ;]
|
ogolnie to galana opozniona jest we wszystkim.. ;\
ktos wie kiedy forum bedzie chodzilo ? :> |
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Galana jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Galanie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl :p no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa :p |
Wiesz powiem ci ze jest bardzo dużo PA i dla mnie ten serw to serwer dla twardzieli :D. Ale wydaje mi się ze pytając tu na pewno znajdziesz kupli i zdobędziesz znajomości które ci pomogą przed PA :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
odradzam galane :< |
Cytuj:
Forum działa z powrotem ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://contest.mmosite.com/gameofyear/2006/
Pod tym adresem możecie oddać głos na Tibie, która została nominowana w kilku kategoriach przez portal MMOsite.com. |
A tu macie Newsa z Galany:D
Aylitha Jan 16 2007, 17:21:49 CET Died at Level 148 by an undead minion |
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17050 |
Przynajmniej jakis news a nie tylko wasze wyzwiska.....:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
Tam jak padniesz pododajesz sobie troche skilli i lvla ~ i bedzie git :p |
Cytuj:
Cytuj:
Jak nie ma nic innego to niech napisze o dedzie aylithi ... Tera"s" ma takie kompleksy ze masakra |
Cati gz barabiana
Tak galana jest opuzniona od pvp-enforcet rozni sie tylko tym ze na galanie sa rsy... tak, zjechaliscie go ladnie, tlyko ze on jako jedyny napisalk wkoncu cos o wydarzeniach z galany... warto powiedziec rowniez ze zazek padl..(dobze mut ak bo to polak powinien miec najwiekszy lvl na galanie, a to mnie juz nie interesuje cyz dopek, czy nie... POLAK TO POLAK!) CU :* Ps. pominolem cos? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |
|