![]() |
|
Piłkarski orgazm.
|
Kto nie widzial tego meczu niech zaluje bo naprawde WIELE stracil
|
co za Mecz na Santiago Bernabeu!!!
12' Soldado praktycznia cała pierwsza połowa w d@#%e! 0-1 45' HIGUAINNNNN 1-1 83' Albin 1-2 85' GUTIII! Piekna branka z rzutu Wolnego : D 2-2 Karny dla Getafe!! ale Iker to Iker ;) Broni Karnego i gramy dalej kiedy już myślałem ,że bedzie podział punktów na Bernabeu i sprawa o Mistrzostwie sie zesprała! 92' HIGUAINNN 3-2 Piekna Bramka w okienko : D i dziekuje do widzenia! Madryt dalej w grze :D To sie nazywa gra do końca : D I jak tu nie Kochać piłki! Real Madryt 3-2 Getafe iHala Madrid! |
Sorka Double .
|
Cytuj:
|
Takowy mecz widzialem juz we wtorek, hokej.
A Real no szacunek. |
Cytuj:
Aż się spociłem... |
Tak grają angielskie kluby :] Taki spektakl zrobili piłkarze Arsenalu i Liverpoolu, że głowa mała. Arszawin chyba mecz życia zagrał ;D
|
nie każdy lubi Anfield xD
szkoda ,że Liver nie wygrał jeszcze by byla szansa dogonic MU a tak to chyba posprzątane?! chyba nie musze przypominać co bedzie 2-go Maja?! |
4:4
Cudowny mecz! |
3-2
Piękne spotkanie : ) |
Na spokojnie mozna podsumowac mecz
4:4 to wynik imo sprawiedliwy bo chociaz Liver mial straszna przewage to nie wygrywa sie meczy rozdajac takie prezenty. Slabe sedziowanie Webba ktory z niewiadomych powodow doliczyl 6 min bo mojim zdaniem o ile nie ma zadnych zadym itp. to max w meczu powinny byc 4min doliczone. Do tego bramka Bendtnera nieslusznie nieuznana. Niby sie ciesze z tego wyniku ale niedosyt jest straszny chociaz Arsenal w lidze juz o nic nie walczy. W tym meczu zdecydowanie bylo widoczne brak Adeby i Gallasa, bo Bendtner i Silvestre grali fatalne zawody Fabian- Nie ogladalem pierwszej polowy w ktorej podobno gral swietnie ale w drugiej niczym sie nie popisal i mogl lepiej sie przy 2 bramkach zachowac Silvestre- Fatalny mecz tak jak zawsze mam nadzieje ze po sezonie rozwiaza z nim kontrakt i kupia Zapate albo jakiegos innego dobre obronce Sagna- Niezbyt dobry mecz jedna bramka stracona po jego fatalnym wybiciu zreszta Sagna w tym sezonie wogle bez formy jest Cesc- W drugiej polowie wogle nie widoczny Bendtner- Slaby mecz gdy mial pilke zachowywal sie jakby nie wiedzial co z nia zrobic Arshavin- Klasa sama w sobie poprostu boski mecz. Zachowywal sie jak rasowy snajper wykorzystujac kazde zawachanie obrony rywala Walcott- Jeden dobry rajd po ktorym padla bramka Gibbs- Jak na swoj wiek zagral bardzo dobrze. Zdecydowanie najlepszy obronca w Arsenalu dzisiejszego dnia Nasri- Nic ciekawego oprocz pierwszej akcji bramkowej nie pokazal |
No mecz na Anfield wazny, ale i tak mecze Galacticos sa najwazniejsze :PP Druzyny angielskie nie maja jeszcze takiej historii i renomy co Real czy Barca, wiec sie nie zgodze, ze nikogo nie obchodzi mecz Realu.
|
Druzyny angielskie nie maja takiej historii i renomy ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ukryty tekst:
|
Jasne ,że nie B)
|
Ja zdecydowałem się na oglądanie Realu... I choć na Anfield było zapewne goręcej, to na Santiago też zostały rozegrane kapitalne zawody ;] Brawo Iker.
|
Co do realu - z jednej strony szkoda trochę, że tak się skończyło, bo mogło być zupełnie inaczej, no ale z drugiej strony zapowiada się niezła walka o mistrza : )
|
Cytuj:
@edit Przed telewizorem oczywiście :( |
Cytuj:
|
Tak podlozylo sie pewnie... Co do Pepe ciezka sprawa, 1 kopniecie nie bylo celowe, co do 2giego to nie wiem, w sumie go tylko musnal lekko, ale liczy sie zamiar
|
Cytuj:
Nie napisałbym tego tekstu gdyby nie twoje co tu dużo mówic...pierdoleni*. Co do Pepe-nie lubię go zbytnio ale. Najpierw położył rękę na zawodniku Getafe, zobaczył , że przewraca się jakby jebnął go piorun, wkurzył się sprzedał mu kopa jak bezmózg, drugiego kopa sprzedał mu w koszulkę , może lekko masując przy tym plecy. Zdecydowanie mam do niego większe pretensje, że kiedyś w meczu towarzyskim opluł przeciwnika. Tacy zawodnicy zdarzają się w piłce. Ja mam nadzieję, że Pepe zdarzyło się takie coś ostatni raz. Jeśli nie tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że właściwie niczym nie różni się chociażby od Samuela Eto. |
Getafe sie podłożyło? Nie popadajmy w paranoje. Real wygrał, ale Barca ciągle prowadzi, jeśli wygra wszystkie mecze i tak będzie mistrzem. Wystarczy, że zrobi swoje, a Realowi się mogą wszyscy podkładać. A Pepe to w ogóle gość, do którego już wcale nie mam szacunku. Tu sytuacja gdyby ktoś nie widział:
http://www.youtube.com/watch?v=Sdr9130iCEw |
Cytuj:
Karny to żart. Strzelec mógł się chociaz postarać, żeby to jakoś wyglądało. Przy drugim golu Higuaina też obrońcy specjalnie nie wojcowali. Co do Calciopoli, to chuja wiesz. Reggina została zdegradowana? A Lazio? A Fiorentina, która koniec końców została uniewinniona, jednak wyrok pozstał? Też Silvio? |
Robben nie zagra w GD xD Pepe prawdopodobnie też :) ale to wszystko się dobrze układa, aż za dobrze :)
|
Cytuj:
Nie placz to ze twoj Wielki Milan nie gra w LM i tylko mecze kupowac potrafi to nie znaczy ze wszyscy tak robia Z tego co pamietam to z Bayernem symatyzowales i z tej strony tez nie masz wielkiego powodu do dumy a wiec siedz cicho |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widac ,że Dark Sven to dziecko, nawet kibice Barsy w tym temacie wykazali się większym szacunkiem. Milanowi nic nie udowodnili, ale zabrali pkty na starcie....rotfl. |
Fiorentinie też zabrali...
No oczywiście dla Ciebie to, że strzał z karnego ledwo co doleciał do bramki to normalka. Jeszcze głupi sędzia dał kartke Pepe. Powinien mu order dać. Uspokój się, bo się oślinisz, synku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwny masz zwyczaj mówic do starszych od siebie synku. Brak pokory, brak szacunku, niestety jesteś niewychowany. |
Taaaak, Getafe ma szanse na wygranie meczu z wielkim Realem, piłkarz ma przed sobą jednego z najlepszych bramkarzy na świecie i strzela tak, że piłka ledwo dolatuje do bramki. Toć Iker mógłby się położyć, wstać i to chwycić.
Do czego do doszło, żeby pixik szacunku się domagał ; s... |
Po 20minutach meczu z Evertonem, jestem zdania że jeżeli Chelsea wyjdzie z takim nastawieniem na Barce, i tak będzie cisnąć od samego początku... to szanse oceniał bym nawet 70do30 na Chelsea... kapitalna dyspozycja.
|
Cytuj:
@Topic Kolejny dobry mecz Andersona, a kiedyś Yoh miał o nim coś do powiedzenia... Anderson > Denilson |
Cytuj:
Chelsea 0 - 0 Everton no, jeżeli tak ma wyglądać Chelsea w meczu z Barcą, to też raczej jestem spokojny;d 4:0 już:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ojeju jeju ^^, |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |
|