![]() |
|
a ty kim jestes, kozaku ?;]
I powiem ci tak zrob sam chara a nie sharuj i botuj to wtedy bede mogl czuc do ciebie respekt, bo teraz nie problem wbic sobie 100 msa jak sie ma kase, kolegow, bota i ownera. |
Cytuj:
Przecież ty też możesz mieć 2 ownerów, botować itp. Kto w dzisiejszych czasac zabroni Ci tego :P? |
Cytuj:
hmm sykusa zaczolem sharowac na 132 lvl i tydzien potem mialem haka wiec zamknij morde jak nie wiesz ok ;>. teraz druida przyznaje sharuje bo juz mi sie nie chce tak grac w to gowno. aby powalczyc |
ta na 140 moze zaczles sharowac ? hahah nie osmieszaj sie
|
Cytuj:
|
Czym mam sie osmieszac? od 130 ~ dalem passy dla janczy. chcesz zapytaj
do 130 bilem sam. |
Bota to ja miałem chyba tylko triala 3-dniowego NG, w*****ające jest jak ktoś robi z siebie pg czy nie wiadomo co bo umi zaznaczyc cave hunting, target all albo ma kolege z ktorym by expil. (tak wiem jestem odkrywczyy XD )
Nie mam zamiaru bocić czy share'owac, mówcie sobie że to staroświeckie jak chcecie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja w BlackD zaznaczam Activate Cavebot i expi ;/ Aaa i jeszcze sam wraca do depot odklada kase i wraca na exp! Co najwazniejsze... JESTEM Z SIEBIE DUMNY! |
|
Jaką kto gre lubi, chciałbym to bym kupił ng czy blackd (:
|
Cytuj:
btw jak tam inkwizycja???? |
zrobili ale duzo osob padlo
|
Cytuj:
Pff.. Człowieku, czemu się go przyczepiłeś? Własnych problemów nie masz...? Każdy inaczej składa zdania, ale to nie powód, żeby mu ubliżać, bądź się z niego naśmiewać.. Jest to co najmniej żałosne.. btw. nie oceniaj ludzi po postach. :] bądź co, bądź, pisał trochę bez sensownie, ale daruj sobie... |
GM atakuje :D
|
Maglaj to pedal !!! to mnie tez wpadl GM xD i Henkie zbanowal ;p
21:22 GM Virsaemna on Aurea [2]: Accounts of Azitren ozzy, Vana Shanis, Draraminio Swon, Froggish, Ander Spillberg, Hajii Ayama, Enlen Tiria, Lourn, Talto Amelia, Pia kissmutta, SharDiro,[...] 21:22 GM Virsaemna on Aurea [2]: [...]Sarta Yodral, Azurrv, Sir Nuffman, Henkie El'Bagus, Asmie Hima, Tirbo Akan and Repri banished for 30 days. Respect the rules or you'll get banished! 21:10 GM Virsaemna on Aurea [2]: how are you? |
Cytuj:
taa wpadl do ciebie do dp nie? @walyus czy ki huj : nie chodzi mi o jego składnie zdania tylko o to ze typ zabardzo nie kontaktuje:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kontaktuje czy nie, wiem że wk...ją mnie wybotowani cwaniacy xD
|
Cytuj:
|
Widział ktoś nowy film Xilefa i Eldero na jutube?
|
omg pewnie mysli ze jak przylize to dadza mu expic jak saoriemu <hahaha>
|
Mozna prosic o link? :)
z gory thx B)B)B) |
|
ten film juz z ponad rok ma :) co tam chlopaki slychac?
|
Re:
Ta wojna qrna jest czy nie ma już? Bo Aureas Finest się rozpadło(?) więc jak narazie chyba trochę spokoju?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Film ma więcej niż rok. |
Cytuj:
Filmik ma ponad rok, wtedy jeszcze byli PiraTes, Suave a Inmates nie bylo z nami. |
Cytuj:
|
Ten filmik ma ponad rok.Ja go mam na kompie z 2 maja 2007 roku ;d
|
Cytuj:
|
haha, to raczej jednak nie wiesz jak było z saori:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli pogoniliście szwedów z Aurei ? Paru przyszło na Morgane ; )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |
|