![]() |
|
Cytuj:
PS Zreszta wcale nie jest taka super. Ta jest lepsza... :> |
nari ogląda a i owszem ale trzeba jeszcze tam wejść i włączyć a to jest dosyć trudne jak te wszystkie przyciski się tak śmiesznie machają xD
ehh google wie lepiej Wyniki 1 - 10 spośród około 1,620,000 dla zapytania nudze sie. (Znaleziono w 0,07 sek.) Wyniki 1 - 10 spośród około 260,000 dla zapytania nie nudze sie. A wszystkie mangi przeczytane =/ anime obejrzane =/ albo nie ma co ogladac =/ halp me.... |
Cytuj:
Dobra dzisiaj czas zakończyć tego bamboo blade :P Potem obejrze reszte Kara no Kyoukai, bo zapomniałem, że mam jeszcze :D |
Nari
never! zle ci tu bezniego? :p [pyt.retoryczne xD] ps: pisze z psp wempiku |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pecet w prawy po raz pierwszy, po raz drugi... ktoś przebije? =o
|
@que
daj more plx plx plxplx |
Ja się nudzę i czytam Girl-Saurs DX :D
|
A ja piszę sprawozdania finansowe i uchwały stowarzyszenia, w międzyczasie lookam na fora, kto przebije? : P
|
siedzę na dupie, wypijam powoli zapasy piwka, gadam z erionem na skype, i gotuje się żeby wyjść z dziewczyna na miasto, a potem może do mnie. Przebiłem ? btw kocham rekolekcje i moją wiarę w kamień xD
|
Ten temat coraz mniej zaczyna przypominać temat o M&A :P
Może byśmy wrócili na tory? DDoS - o! Jak sytuacja z GitSem? :D |
Cytuj:
Cytuj:
Wypostowalbym tu cale, ale mody sie pewno beda czepiac... XD Cytuj:
|
eerion, to ja tez napisze podanie! xD
Odnosnie mini-Haruhi, nie ma to jak rodzice otaku ;) A teraz MEGA-NEWS! Zaczalem w szkole czytac mange, efa... Moze sie jednak przekonam do tej formy spedzania czasu... :P |
@manga update
do wawy w końcu po 3tyg poślizgu trafił nowy Naruto,a ja zaczołęm czytać mangę o Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
Przeciez zarowno Frizz, Ty i reszta tematu juz jestescie moimi slejwami. Tylko Que i eerion sa moimi senseiami... |
ja?! *rotfl* XD ja nigdy nie bylem : p
|
Cytuj:
|
@FMA2
http://www.youtube.com/watch?v=Fg1Ia...-HM-farside_rn Jak widac na trailerze sa postacie z pierwszej seri, wiec moze nowe odcinki o alchemiku beda kontunuacja poprzedniej wersji o.O Do konca nie jestem przekonany, ale jestem prawie pewien ze tak bedzie... |
Cytuj:
Poza tym mogę być tylko slejwem Rayzy-san. :s |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiscie nie chodzi mi tutaj o Edwarda, Roya czy innych, tylko o ekipe Homonokulusow (tak, dobrze napisalem? o.O). To ze glowni bohaterowie beda, bylo juz oczywiste przy potwierdzeniu drugiej odslony FMA. |
@FMA
Ukryty tekst:
|
A Bleacha jeszcze nie ma :<
btw. "Za tydzień: 213. "The Soul Burial Detective, Karakuraizer is Born" - pierwszy odcinek fillerów. " czyli dupa, nuda będzie... |
Znowu fillery?! Litości, ludzie. Idzie się załamać.
|
God bless manga!
Oto dlaczego mam pass na bleacha i naruto anime... |
Właśnie oficjalnie na skype zostałem padawanem Eeriona! Pokłony dla mego mistrza !!!!!!
|
Aye!
Teraz na zajęciach Grocix będzie miał z kim pogadać. Bo z Mistrzem i nauczycielem to średnio ciągle cisnąć |
sprzedawczyki!
|
@kołbaś
Mów do mnie Sempai! Zakładamy zakon? @Gargoin Ciebie nie liczyłem, masz za mały staż ;> |
Yaha!!! to co, jak go nazywamy sempai? Bo nasz sensei jest aktualnie w wowie na raidzie =P
|
Cytuj:
Uargumentuj swoje bezpodstawne oskarżenie! Cytuj:
|
Nie nudzi wam się to ? Bo mnie tak.
|
Raczej zagon... :P
|
oddali swoje ciała zeby być w twoim zakonnie! [zart jak byś na początku nie zrozumiał]
|
kto zaruje ten zartuje, a ja jeszcze sobie zaraz 9 piwko trzasnę a co!
|
Cytuj:
Mój nie wymaga takich bezeceństw <podjąłem dżołka!> Anyway - właśnie utwierdziłem się w przekonaniu, że Kara no Kyoukai naprawdę karci! |
Widze że sprawy zmierzają w złym kierunku... Eerion powoli zdobywa coraz większą władze, skupiając wokół siebie kolejne osoby. Trzeba jakoś przeciwdziałać temu! Rayza, Kuma! Apeluję do was o zachowanie rozsądku i dołączenie do mnie! Rayza, ty jesteś do mnie podobny ( z charakteru )! Kuma, potrzebujemy siły bojowej, a wiadomo że w tym temacie to ty dysponujesz największą. Ja zaś zajmę się przewodnictem naszego tajemnego stowarzyszenia. Zachowajmy równowagę na tym świecie i nie pozwólmy aby zapanował chaos pod rządami Eeriona!
Gambatte! Corgar Frizz-Sama |
Cytuj:
@up Wasze tajne stowarzyszenie niech sobie wydrukuje wizytówki :P |
Cytuj:
mój by nie wymagał nawet... czemu ci to do głowy przyszło? Oo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |
|