Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Zaver 01-12-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1771842)
No i co że jest Polakiem? Ja tez znam Mandusa z rl i jestem Polakiem, czy już nie jestem?

Nie jestes!

Niech zyje Polska!

;););)

Knoxy 01-12-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noob_z_Carlin (Post 1771821)
To mandus jest polakiem?!

O ile dobrze myślę to Lagurus jest polakiem i ma na imię Błażej,a konta raczej nie sharował....

Czy wszyscy ktory znaja ludzi innej narodowosci musza byc Polakami?:D wiesz mozna poznac ludzi z za granicy i wcale nie musza byc to Polacy. Mandus to Szwed

duuKi 01-12-2007 17:50

Hehe
Nad czym wy tu polenizujecie...

Tyran The Bro'war 02-12-2007 00:09

Z polemiką to nie ma nic wspólnego... Znowu bezsensowna dyskusja. Przynajmniej temat nie zamiera:):)
@ Duuuuki- polemizujecie*

Tibioholikus 02-12-2007 06:32

Endrox jestes pewien ze ja juz nie gram na aurerze?
to zobacz kiedy mnie ubiles i jak sie w pz expi <rotfl>:D

Sayg 02-12-2007 09:54

Myslisz ze jak pobiegasz pare dni poza dp to bedziesz tu gral?

cys brutal 02-12-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibioholikus (Post 1772938)

Cichaj mikus(Ś) :)
Btw. Ładne nocki jebiesz maniaku :)

wyhylylybymy 02-12-2007 15:12

Cytuj:

a myslisz ze jak rikser wygra to wojne to ty bedziez grac??

Flimon 02-12-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wyhylylybymy (Post 1773553)
a myslisz ze jak rikser wygra to wojne to ty bedziez grac??

Jak wygra [CHAR]Rikser[/CHAR] to [CHAR]Tibioholikus[/CHAR] bedzie grał napewno :) a to tylko dlatego że jest od Fifiego.

:eek:

-Flimon

tibiaplayer 02-12-2007 16:04

@up. a ty co tak zalizales? ;d

ostatnio Julia mowila ze wyje**e wszystkich polakow :D

z reszta... ja nie wnikam kto bedzie gral kto nie
To jest Aurea.. niedlugo i tak inmates dolaczy do wojny, rom sie podzieli albo jeszcze inna zmiana skladow.. -.^

AureaWar 02-12-2007 17:03

Murders Inc

Xtremello 02-12-2007 17:50

Cytuj:

Ohh teraz zaczniesz lizać dupe całemu inmates?

Szczerze każdego to jebie czy stoiwsz w pz czy nie.

dudek_lfc 02-12-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiaplayer (Post 1773673)
@up. a ty co tak zalizales? ;d

ostatnio Julia mowila ze wyje**e wszystkich polakow :D

z reszta... ja nie wnikam kto bedzie gral kto nie
To jest Aurea.. niedlugo i tak inmates dolaczy do wojny, rom sie podzieli albo jeszcze inna zmiana skladow.. -.^

Powiedzial fakt to odrazu zalizał tak?

@Tibioholikus

Zaniedlugo bedziesz tak jak żulia: spał tylko 2 godziny żeby grać w tibie...

Sesef 03-12-2007 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1774529)
@Tibioholikus

Zaniedlugo bedziesz tak jak żulia: spał tylko 2 godziny żeby grać w tibie...

Prędzej rozdawał pasy na vencie żeby 5 osoób grało. Rok temu w wakacje jak ja tyrałem weekendy po 20/h to nawet willy(wojowniq) wymiękał po jakiś 20h i się musiał trochę przekimać, a żul tak ze 2-3 dni jechał. Pomijając fakt że woju to bot.

Sayg 03-12-2007 16:39

[CHAR]Iros jaba[/CHAR]
Dec 03 2007, 11:07:54 CET Killed at Level 106 by [CHAR]Vesz[/CHAR]
and by [CHAR]Xavieradu[/CHAR]

DemonstaR 03-12-2007 19:34

http://allegro.pl/item277170523_tibi...lest_etc_.html -Gruzin?

http://allegro.pl/item277178027_tibi...e_za_ps2_.html -Mips,Piaty~,Vladek o.O ??

Hanys777 03-12-2007 19:52

[CHAR]Meliah Gewyr[/CHAR]
Dec 03 2007, 16:27:08 CET Killed at Level 106 by[CHAR]Kajzezoze[/CHAR]

Sesef 03-12-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1775528)

Gruzin/Szopen
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1775528)

Piąty

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez japcok91 (Post 1775635)
mam nowe wiadomosci odnosnie ROMU rom zrobili bo maja listy na starych uzytkownikow romu tzn. jak sie kiedys bylo w romiu kazdy mial do kazdego passsy i jeden koles porbil listy sobie ze jak by sie mialo rospac rom to dadza cipsoftowi i deleta maja te chary ktore sie wylamia... mozna oczywiscie wykupic te listy po 1,5kk za 1 list z czego mamy 60 graczy w romie wiec sobie obliczcie jak ten koles sie wzbogaci ... nie moge wam podac nicka poniewaz bedziecie go zabijac.. a to moj dobry ziom .. i co tam jeszcze .. a openka bedzie jak rikserowi zejdzie ban ... a i koles niezle ich wtedy poprzewalal poniewaz wtedy jeszcze nie bylo r-keyow i ten koles sie dowiedizal piuerwszy i wyrobili 30 postaciom r-keya i to sa jego postacie i nie wie na ktorej grac kazda 100+ lvl ma i czesto na mc jedzie i robi mass logi na swe .. a i pamietam te stare czasu tibi 7,0 i co sie wtedy dzialo na aurea .. pieknie zero nobow takich jak axe bloker, mavoleri~ asten , a i bodzix dzieli konto se swoja dziewczyna monia.. a Lari aurea ma chara wally aura a asten ma chara movleri Jori i ruthino-knight czy jakos tak wiem to wszytko ze swoich zrodelm mam wtyki w calej tibi.. najwieksze h-lvl kupuja odemnie informacie... nie wiezycie sprawdzicie ale szkoda mi tych dizeci neo co tak naginaja tzn. o Tiboiholikus chodzi.. a i dla mnie jestscie zerem bo nie umiecie na julie zrobic mass loga jak expi na frostach .. -.- w update to sie zmieni jak zrobimi na mc z tytm kumpelm mass loga na nia to padnie na combo sd i spam z druidowego czaru.. ;) mam nadzieje ze was dobrze poinformowalem pozdro for all xD

I się obudziłeś z ręką w gaciach.

1. Wy*******aj
2. Głupoty piedolisz
3. Za Tibia 7.0 było 8 światów do których Aurea się nie zalicza
4. To że listy ma każdy na każdego itp itd to my doskonale wiemy
5. Znowu wróciłeś ludzi w*****ać??

Losari 03-12-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez japcok91 (Post 1775635)
mam nowe wiadomosci odnosnie ROMU rom zrobili bo maja listy na starych uzytkownikow romu tzn. jak sie kiedys bylo w romiu kazdy mial do kazdego passsy i jeden koles porbil listy sobie ze jak by sie mialo rospac rom to dadza cipsoftowi i deleta maja te chary ktore sie wylamia... mozna oczywiscie wykupic te listy po 1,5kk za 1 list z czego mamy 60 graczy w romie wiec sobie obliczcie jak ten koles sie wzbogaci ... nie moge wam podac nicka poniewaz bedziecie go zabijac.. a to moj dobry ziom .. i co tam jeszcze .. a openka bedzie jak rikserowi zejdzie ban ... a i koles niezle ich wtedy poprzewalal poniewaz wtedy jeszcze nie bylo r-keyow i ten koles sie dowiedizal piuerwszy i wyrobili 30 postaciom r-keya i to sa jego postacie i nie wie na ktorej grac kazda 100+ lvl ma i czesto na mc jedzie i robi mass logi na swe .. a i pamietam te stare czasu tibi 7,0 i co sie wtedy dzialo na aurea .. pieknie zero nobow takich jak axe bloker, mavoleri~ asten , a i bodzix dzieli konto se swoja dziewczyna monia.. a Lari aurea ma chara wally aura a asten ma chara movleri Jori i ruthino-knight czy jakos tak wiem to wszytko ze swoich zrodelm mam wtyki w calej tibi.. najwieksze h-lvl kupuja odemnie informacie... nie wiezycie sprawdzicie ale szkoda mi tych dizeci neo co tak naginaja tzn. o Tiboiholikus chodzi.. a i dla mnie jestscie zerem bo nie umiecie na julie zrobic mass loga jak expi na frostach .. -.- w update to sie zmieni jak zrobimi na mc z tytm kumpelm mass loga na nia to padnie na combo sd i spam z druidowego czaru.. ;) mam nadzieje ze was dobrze poinformowalem pozdro for all xD

Debil? :| <10 znakow>

shaiboos 03-12-2007 22:18

GZ Duuki & team :)

na koniec wciskałem mfy zamiast vitke :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58.