![]() |
|
Hahah Suporterzy wam nie pasuja ? wy smiecie kur*wa ?a Wy mozecie pekowac tym zajebanym bongo teamem a jak ktos was ruszy to bronic sie jakimis smieciami a inni nie ?? zagoniliscie starych a teraz probbojecie ktoregos z suporterow zagonic ? wy psy !
stfu i zamknij drzwi k ? :evul::evul: |
Enrique'star jest z Krakowa! ja wiedzialem, ze tam mieszkaja sami kolaboranci! a w sumie mi by sie przydal demon helmet xD
|
Cytuj:
|
Co do Supporterow , nie chodzi mi o wszystkich ale Ci co ganiali Vasona~ czy chcieli Daxa ujebac :p Judion sie ktoregos pieknego dnia moze zdziwic : )
św.Bergołaj :D <3 |
No i co, ze jestem z krk ? B)
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Dobra z checia Ci wylotuje xD
|
Cytuj:
@wiking coraz bardziej zastanawiam sie nad propozycja naszego nowego przyjaciela ;) lofffffffffffciam :*:* |
Teptas, Jan 30 2008, 11:15:06 CET Killed at Level 94 by Bezok and by Xenezis
|
Enrique jest sławny... Ja też chce :(.
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vasona bloczyli m.in Dino Fu, wiec to byla jakas zaplanowana akcja pozdrawiam takze Enrique'star i wszystkich bongosow ^^ |
Dostałem bana na miesiąc. Niech mnie ktoś przytuli :(.
|
Cytuj:
|
@Kisia wiem i dlatego dino stfu sie wyjebie : ) twoi rle zaczynają mnie poważnie w*****ać piszą "nie bij plz" a potem wpadają w 10 i myślą ze są pro. Pozdrów Pinq bo go na gg nie umie złapać.
@Kielek - Ianek... |
Cytuj:
Yama: w takim razie czemu go blokowaliscie? przeciez to nie jest kolejny supporter DD. Zawinil czyms? Watpie. Slucham waszej wersji... |
no więęęęęęęęęęc, kumpel z rl <nie bede sypal nickami> powiedzial ze Vason bil go czy tam wyzywal więc spotykając go po drodze chcieli go ubić, że ja tam bylem to im pomoglem nie wiedząc kto gra tym charem gdy pozniej sie dowiedzialem przeprosilem go :> koniec mej historyji
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |
|