![]() |
|
Obejrzyj ze mną Vampire Knight :D
|
A mnie wzielo na Henriette i wyladowala i w avku i w sygnie >.>
|
Cytuj:
|
@Grocix.... Normalnie lol. Ty dajesz do avka Henriette, a ja właśnie zaczęłem Gunslinger Girl oglądać ;p Coż za zgranie. Szkoda że nie jesteś Rayzą, bo bym troszkę więcej i bardzo inaczej napisał.
Mam ochotę na anime z rodzaju nie często oglądanego przez mnie. I akurat na gunslinger girl trafiło. Z tego co na tanuki wyczytałem, trafiłem bardzo dobrze. Po recenzji natychmiast pomyślałem o Claymore i Nikicie xD Akurat zbliżają się ferie to będe miał troszkę więcej czasu na mange&animu. Nipah! Corgar Frizz |
Ja jednak zacząłem ściągać Spice And Wolf, mam dużo czasu, a to chciałem pierw obejrzeć.
* Takie pytanko: Skąd mogę ściągnąć wszystkie odcinki ''Seto no Hanayome''? Bo mam pełno stron, ale to po jednym trzeba ściągać... |
@Corgar
Widzisz?;> Jak dobrze, ze nie jestem Rayza... @Sam http://getfansub.com/wiki/Seto_no_Hanayome |
@Grocix. I znowu tak samo myślimy ;p Tylko że byłeś minimalnie szybszy. Ale to dlatego że nie mam getfansub w bookmarkach i musiałem szukać na 1 stronie tematu.
@ Serious Sam W 1 poście tego tematu masz poradnik jak używać USDownloadera. Robisz liste linków i zapominasz o tym. Sciąga się samo. A Seto no Hanayome znajdziesz na www.getfansub.com/wiki/ . Spice and Wolf całkiem fajnie się ogląda. Zwłaszcza Horo. Ending może jest troszkę dziecięcy, ale i tak jest cudowny ;p EDIT: Link się zepsuł. Za jakieś 1h uploadne swojego USD i wszystko będzie śmigać. Nipah! Corgar Frizz |
Azumanga to też bezfabułowiec... Nie wiem jak można się takimi podniecać.
|
Cytuj:
|
no wiec pierwsza seria VK za mną, zajebiaszcze anime, szkoda tylko ze walki w nim jako tako nie ma, przez tydzien chyba zdaze obejrzec 2ga serie... : P
|
Cytuj:
Cytuj:
@edit. Po raz drugi zainteresowałem się USD. Nie wiem dlaczego, ale linki z MU jadą mi za 25-35 kb/s, podczas gdy przez przeglądarkę ~230 |
@Nari
U mnie USD sciąga z pełną prędkością neta. Może masz jakąś dziką wersje? Sciągnij to co jest w 1 poście bo dzisiaj wrzuciłem najnowszą wersję tego. Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Corgar Frizz Dzięki, teraz ściągam 26 odcinków(Seto no Hanayome) dzięki temu programowi, no i 13 (Wolf And Spice) przez torrent - wszystko ustawione na noc, ciekawe, czy do rana się ściągnie =] |
Jak masz włączonego AOLa możliwe jest że dostałeś dziadoskie proxy. W każdym razie u mnie działa wszystko ok, a mamy identyczne USD. U mnie AOL wieczorem praktycznie zawsze mulił. Jak ściagasz z megaupload to narazie AOL nie jest potrzebny.
Nipah! Corgar Frizz |
@Sam
Seto No H~ jest imo żalowe. :S |
Mam małe pytanko:wie ktoś może, gdzie w necie znajdę full mangę Dragon Ball? Bo na onemanga jest bodajże kilka chapów tylko :/
|
|
A pamiętacie anime Mikan - Pomarańczowy Kot? <3 Leciało na TVN'ie jakieś 10 lat temu XD To było zajo anime ^o^ Ending miał taką smutną pioseneczkę, którą do teraz pamiętam.
|
Gdzię znajde do przeczytania online mangę Berserk (a konkretnie dalsze losy, te po zakończeniu animca)?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |
|