![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie pozdrawiam. Ach te wieśniaki ;( |
Cytuj:
A jak huja wiesz to ryja przymknij i idź się wyżyj na starej bo kolegów pewnie też nie masz skoro siedzisz na forum i piszesz byle co żeby sobie nabić posta bez odbioru mastahu ehuEhuasehASUeHASUEASHEUASHEUSAHe |
Przewaznie jak tu wchodze to mi sie odrazu humor poprawia xD
|
Eh co sie dzieje z ta furora :/
|
@Dudus
Ciiii.... tu jest sezon Ligi Liściów i każdy tutaj z każdym gra system grupowy ;s Pragnę dodać, że jest to pierwsze takie zjawisko w historii furory :) |
@up
Zgodze się z panem u góry...tylu lamusów to tu nigdy nie było :( |
Tak to jest, jak dzieci doszły do władzy, pozapraszały swoich "ziomków z piaskownicy", a cierpi server.
|
19:59 Sauronuss [145]: moja mama tez nie chodzi na akcje bo gra na ots
19:59 Sauronuss [145]: ;s 2 poul ? ;> |
nono, gratuluje
|
Cytuj:
20:20 Lisek Van Liden [142]: Moj tata na akcje nie chodzi bo jak pojechal do ruskich przemycac wodke to go zlapali jak za paczke fajek dupczyl stara babe 2 ymy ? ;> |
@up
HAHAHHAHAAHAHAHAHHA |
"Witajcie alegrowicze mam dzisiaj do sprzedania 103 Elder Druida na świecie Furora w kultowej grze TIBIA. Postać posiada 69 poziom magiczny"
Pozdro dla Lady Toffiny. A co mi tam... Pozdro tez dla pana TOSIENIELICZYBOJAICHNIEZNAM aka Szymy |
|
600 zl za chara ktorego mozna zrobic w miesiac..... troche wygorowana cena
|
Azor Danor roztrzaskał głowę o posadzkę na POI
Przecież to już koniec karnawału ! ; o Hahahahah jak ja to kocham, mówi się na vencie, że idą na dragi ven, nikt sie nie odzywa, za chwile "Ku*wa biją mnie na dragach veno" hail nabz Kretynem byc piękna rzecz... Doom Harvestera pożarły smoki venoryjskie z pomocą Inshonowych noobcharow. |
@UP:
Darxen Da'Soul podzielil los Dooma. Jego tez pozarly smoki. ;< Feb 07 2008, 22:34:28 CET Killed at Level 80 by Urlish and by Pakerski Sorcerer |
Cytuj:
@Doom Harvester Ile on miał bless, że jest 2 levele w dol? ;o @down ;d Ejjj kup mi też pół blessa dam Ci hmm... carlin swodrda!!!11oeneon |
2 i pół : O
|
@Suowik
Idz sobie do Kazordoon kupić pół blessa, masz do wyboru 2 NPCow 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |
|