![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
dobry bylby temat na maturze z polaka zwiazany z LovePa ;d
|
Oj czepiacie sie, lovepa poprostu chcial byc fajny :(;(
:D |
no i w końcu się doczekaliśmy tego co było nieuniknione czyli Valentyny vs Szwedy episode 19843
ps. noctum nie pojebało z tym mass-recrutingiem? ; d ps2. dajcie camy z dzisiejszych gleb |
Cytuj:
tak teraz patrze te tomek ty juz masz 20 lat bubuhahaha |
hahaha nie no koga rozjebany nick masz jednak
|
Elysia War : Powrót Jedi, bilety do nabycia na tibia.de już od jutra.
ktos na vt: Dumbo, Eneris dochodzi do wara?? Dumbo: Nie wiem, jest w pracy ale pójde na akcje to już będzie musiał dojść aha btw kupie transfer chara zapłace naprawde dużooo |
Nov 22 2009, 19:35:44 CET Killed at Level 130 by Kogaveg, Lako Edeomoo, Vytiaro and Wladimir Nupov.
oj sorry koksie ;d a ty co myslales że na bibach z 14-latkiem walisz do ryja? xD ja to już stary jestem ; P @Eneris chcesz Hakiva przeniesc na Elysie? |
nie no dawalem ci z ~~17-18 :P
--- Pinki dodał 2 minut i 20 sekund później --- Cytuj:
|
ładny massinvite ze strony wri.
|
no ładny ładny zrobcie jakis war statistic kto dzis padl oprocz rodivola? bo te parówy ciagle cos robia, tibia.com sie jebie i sie nie mozna na tibje lognac...
|
|
Nie mam stroju mikolaja :(
|
Taktyka na waste supplies? Nieźle, ale tego typa co wbił wszystkim fraga to od razu bym zbanował z VT, bo zjebał wszystko, równie dobrze moglibyście go na combo zdjąć.
Jedna rada - zainwestujcie w postacie 45 MS/ED, każda osoba po 2 postacie, bez tego serwera nie opanujecie, najwyżej Noctum straci trochę kasy. Plus nie bójcie się wbijać RSów jak coś, bez tego też ani rusz, z RSami macie 20 fragów na miesiąc na jedną postać. Tym razem macie tą przewagę, że jednak jest was całkiem sporo, nie spieprzcie tego. Good luck. |
Maniek Assassin - Elivines - Mariusz
czy on był kiedyś trzeźwy? ;p |
Oby Valentajsy i Sieje wygrali ;)
|
watpie :p:swe:
|
Herr Em <3
|
Dobrą taktyke sobie przyjeli, przynajmniej okroją troche szwedów z kasy przed główną "rewolucją" :)
Jednak to prawda że polak potrafi i jak chce to ma łeb tam gdzie trzeba. Pozdr. |
gl pl !!!!!! :)))))))))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |
|