![]() |
|
Haha Lavio dobreee XDDDDDDD Tlko co do wieku to ja mam 17 lat i chyba w ab teamie jestem najmlodszy.
|
Cytuj:
|
Zrobiłem sobie tu konto bo normalnie ogarnia mnie rozpacz jak czytam wasze pierdoly
Teraz postaram sie ugasic wasze zapaly do napinania sie hue hue pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zamiast pisac glupoty o zapachach z pod pach które zapewne poczuliscie przez vnta ;] lepiej wezciesie za siebie kamba naprzyklad trenuj wiecej w swym szwabskim klubie a ty kakej z tego co poamietam brales sie tam cos za freestyle
nielepiej bedzie zajac sie tym niz kur*a wypowiadac sie w takim stylu ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze raz sory kuraqu |
Cytuj:
http://img263.imageshack.us/img263/372/careometer.jpg |
powiem wam ze ładnie macie najebane Lavio xd naprawde poziom 14-15 latka
|
Cytuj:
A mnie się wierszyk podobał. Mioduś jakbyś miał z Shejqiem fazę i jeszcze trochę weny to proszę o jakiś dłuższy. Hahaha Tamten mnie rozjebał a mianowicie "okazało się, że to siostra forlonda więc zrobiłem jej loda czy jakoś tak" :D /Wesol |
Cytuj:
|
"twarza niczym ogorek" muahahahhahaha
|
Cytuj:
Siema Protosina ;* --- kamba dodał 1 minut i 22 sekund później --- Cytuj:
|
Zwróćcie proszę uwagę na to, co napisał Feyrety.
Wynika z tego jasno, że jego penis robi jakieś ZWODY i dzikie pląsy. RAGE X(X(X(X(X(X(X(X( |
masz kompleks jakis ze posiadam konto na fotka.pl? A ty grasz w tibie platfusie jebany
|
@UP
A Ty nie grasz ? hahah. w sumie skad moge wiedziec, abcokow zawsze było jak mrówek i te wasze ksywki. Wiedzialem tylko kim gra Romek, bo on chyba sie nie zamienial charami @Toinikho Moze tez przesadzilem z tymi fragami ale 6 bylo napewno, oto i one : Ty, Nagania, Jamon Dulce,Assasino de Cucarachas, Edwan, Gosec < na frag liscie mam jeszcze jakiegos 17 noba, ale nie wiem czy to ktos od was haha > i nie wiem kto jeszcze :] |
Cytuj:
|
Dzięki za info. Albo trafiłeś albo ktoś Ci powiedział, że w mam 15 lat <czyt. w tym roku pisze test gimnazjalny>. Swoją drogą, nie wiem jak Ty go napisałeś skoro wg Ciebie połowa z ośmiu to sześc, pozdro
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |
|