Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

adrius 20-01-2007 23:32

Sardas
Gz , a co ci on zrobil tzn temu charowi??, bo mowil ze nic ,albo nie wiedzial ze to ty:P.

Girni 20-01-2007 23:40

@up
Twój kolega zabił mi kiedyś chara, teraz będzie płacić ;p

@down
Da sie to zalatwic, poprostu zapłacisz za niego ;p

adrius 20-01-2007 23:51

Przeciez to bylo kiedys.Ludziom sie wybacza bledy no nie?:)Nieda sie jakos tego rozwiazac bez placenia/hunta?Bo nie chce zeby konczyl grac.;(

Mendolina 20-01-2007 23:58

@Kattinka
Nikt mi nie zabroni wypowiadać się, wiem że lubisz neoxera ale nic na to nie poradze, on wali na moje tematy w obrazajacy sposob, wiec ja sobie rowniez nie zabronie.

Kasztaniaczek 21-01-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1211709)
@Kattinka
Nikt mi nie zabroni wypowiadać się, wiem że lubisz neoxera ale nic na to nie poradze, on wali na moje tematy w obrazajacy sposob, wiec ja sobie rowniez nie zabronie.

Bo ma racje..
idz spac bo na bajeczke rano nie wstaniesz...

adrius 21-01-2007 00:19

Czemu wy macie jakies uprzedzenia do mendoliny??Wg was jest od was gorszy, czemu:P?

Carrota 21-01-2007 00:19

@Mendolina
Nie znam cię zabardzo ale wydajesz mi się być totalnym idiotą....
z twoich wypowiedzi to wywnioskowałam..Kasztan dobrze ci powiedział idź spać bo nie wstaniesz na bajki.
@Katti
Masz rację ;p

Ps.
23:13 You advanced from Level 6 to Level 7.

Mendolina 21-01-2007 00:22

Oo widze konkretny najazd, dziwne ze jak inni sie kloca to sie nitk ich tak nie czepia zbiorowo, ale ok chroncie tych gorszych to daleko zajdziecie :cup: jesli ktos sadzi ze neoxer jest wporzo to gz...n/c

Luki007 21-01-2007 00:48

@Mendolina
Jezeli uwazasz ze tu niegrasz to WY******* Z TEGO FORUM
Nikt tu cie niechce, tylko ludzie sie z ciebie smieja lepiej ci radze DAJ SE SPOKUJ Z TA GRA I IDZ DO PIASKOWNICY.
Btw. Juz x2 c-legi, 2k w kasie, x2 war hammer, x2 might ring, x3 szmatki i crown shield.
Jescze 4h huntu i ide spac:evul:

Kasztaniaczek 21-01-2007 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1211774)
Oo widze konkretny najazd, dziwne ze jak inni sie kloca to sie nitk ich tak nie czepia zbiorowo, ale ok chroncie tych gorszych to daleko zajdziecie :cup: jesli ktos sadzi ze neoxer jest wporzo to gz...n/c

a co moze ty jestes wporzo ewól mastach ziom?

Carrion 21-01-2007 02:08

Jak wam nie pasuje to załóżcie sobie temat pt. "Silvera - Tylko dla wielbicieli Neoxera i Kasztaniaczka" o.O
Nikt (poza adminem/moderatorem) nie jest panem i władcą na tym forum i nie ma prawa zabraniać wypowiadania się komukolwiek. Forum to forum, każdy ma prawo głosu.

Do tych co objeżdzają Mendolinę czy kogokolwiek...
Czy tak trudno pojąć, że można mieć inne zdanie?

adrius 21-01-2007 08:23

@Up

Zgadzam sie z toba:).No moze oprucz tego tematu.

@Asen

Gz, ile wy tam siedzicie??:P

@Girni

Po co ci tyle kasy, przaciez ty na guardach siedzisz:P.

Rekin Master 21-01-2007 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1211764)
@Mendolina
Nie znam cię zabardzo ale wydajesz mi się być totalnym idiotą....
z twoich wypowiedzi to wywnioskowałam..Kasztan dobrze ci powiedział idź spać bo nie wstaniesz na bajki.
@Katti
Masz rację ;p

Ps.
23:13 You advanced from Level 6 to Level 7.

skoro juz jestesmy szczerzy, to ja ciebie uwazam za idiotke...Tez Cie nie znam za dobrze ale tak mysle...
@Co wy chcecie od mendoliny? On sie wypowiada dosyc obiektywnie....neo faktycznie ;P czasem robi rzeczy, jakicn nie powinien<wybaczylem ;P> ale i tak jest jednym z moich best friendow :) Tu sie stalo takie modne teraz najezdrzanie na mendoline...a taki kasztan go za dobrze nie zna...moze padl jak noob, ale co z tego? Jest to powod, zeby na niego bluzgala polowa forum, z czegol 50% go nie zna?
@Kasztan
nic do Ciebie nie mam, ale jezeli sie na czyms nie znasz- nie wypowiadaj sie....
Opusciles ten server i robisz wszystko, by pokazac, ze twoja "emigracja" byla sluszna.
Wydaje mi sie, ze masz taki typ charakteru.... bardzo nie lubisz nie miec racji:p

A terac peace, love.
BTW: przepraszam, jezeli kogos urazilem swoim postem

@Carrion
teraz widze, ze ty calkiem spoko jestes ;P

Łodzianin 21-01-2007 11:28

To powiedzcie mi jedno, na chuj ten pajac ktoryu mowi ze nie gra na Silverze a kazdy i tak wie ze gra, wypowiada sie tu? Zeby podenerwowac innych!

@Rekin
Nub

@kattinka
Dzieki ;*

@Sardas
Gratz bejq

Girni 21-01-2007 11:33

@Adrius
Jeżeli myślisz, że na guardach nie mam ,,waste'' to sie nie odzywaj ;p

btw, Zbieram team na Banshee quest 60lvl+ i Deep Fibula 50+:evul:

Kasztaniaczek 21-01-2007 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1212148)
@Kasztan
nic do Ciebie nie mam, ale jezeli sie na czyms nie znasz- nie wypowiadaj sie....
Opusciles ten server i robisz wszystko, by pokazac, ze twoja "emigracja" byla sluszna.
Wydaje mi sie, ze masz taki typ charakteru.... bardzo nie lubisz nie miec racji:p

Tak, a zaczelo sie od tego ze ktos sie spytal jaka jest sytuacja na serv i poiedzialem prawde... a teraz mowicie ze sie nie znam... wiesz, za to wy gracie i nawet nie wiecie co sie dzieje >.<

btw. jak ja sie nie znam to mendolina tym bardzie....

@Girni
jesli masz waste na guardach to chybe expic na nich nie umiesz :S

Carrota 21-01-2007 12:20

@Rekin
Mnie nie obchodzi co o mnie myślisz....

Może troszkę za dużo powiedziałam?...
Przepraszam Mendolino :p

Mendolina 21-01-2007 13:49

Thx Carrion, rekin, adrius :) Zawsze mam najazd od nich jak sie wypowiem, a ty asen mozesz sam wyp...z tego forum oszuscie...jak to Carion powiedzial nie jestes zadnym adminem, kazdy sie moze wypowiadac

marcinekk 21-01-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Girni (Post 1212252)
@Adrius
Jeżeli myślisz, że na guardach nie mam ,,waste'' to sie nie odzywaj ;p

btw, Zbieram team na Banshee quest 60lvl+ i Deep Fibula 50+:evul:

chetnie sie wybiore na banshe tylko chiwle musisz poczekac (58 lvl)

adrius 21-01-2007 14:01

@Girni

Waste tam mozesz miec tylko knightem gdy naprawde masz mega pecha:p.Chyba ze siedzisz 5h i nie robisz lootbaga, co by bylo troche ,a nawet bardzo glupie i nieoplacalne;) .A szczegolnie teraz nie ma sie waste bo co chwile leca "swinki skarbonki":D.Wiec z kazdego wypadu na guardy jestes na duzy +.PROSZE,PROSZE,BARDZO PROSZE znajdz sobie jakiegos brazyla do huntowania, tak ladnie cie prosze:).Bo nie chce zeby moj kolejny ziomek odchodzil z powodu hunta ,do tego u Polaka.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44.