![]() |
|
Cytuj:
|
Nirt ma racje. Vision pewnie bedzie miec wiecej fragow ale wojny nie wygra. Ciezko zdobyc frago gdy Vision nie expi. Przynajmniej ciekawie jest na serverze ;] Nie ma to jak exivowac Zwidka na pohu:D
|
@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady. Pozdrawiam;] |
OmG..
Cytuj:
Więc dlaczego mieli by nie wymieniać tego Twojego szwagra?;D Napisali kogo zabili... |
I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?! HAHA nie rozsmieszaj mnie ziomek. Przypomne Ci ze byłes w Vision i dlatego respekcik bo pomagałes nie mało. Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.
Pozdro, otworzcie oczy !! |
Cytuj:
jesli juz uzywasz słowa zdrada to powinieneś go użyć W ODNIESIENIU DO TWOJEJ GILDJI a nie do Montury Cytuj:
|
Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.
Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki. |
Cytuj:
Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!) |
@up
idz lepiej na spawn trolli pro masterze i wez sie nie udzielaj |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,.. Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,.. |
Cytuj:
Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O |
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr :) |
Cytuj:
|
:(
Neanon
Banished: until Apr 07 2007, 15:10:41 CEST because of excessive unjustified player killing Neanon _/ |
Cytuj:
|
...to forum znów robi się żałosne...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |
|