Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Kolos from rodos 07-03-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1305948)
Stary po co liczysz fragi?
To jest zbędne ponieważ Vision juz odeszlo z servera i to nie jest wojna tylko pkowanie.
Mogloby byc i 100:0 dla Vision a mimo to Dusk maja wiecej pieniazkow i samych lvli wiecej niz mieli gdy byl stan 0:0....

Przynajmniej nie siedzą nocami by móc poexpić ;d Ta wojna prowadzona jest raczej dla zabawy niż walki o władzę...i o to tu chodzi, Twórcom tej gry chodziło raczej o to by każdy sie dobrze przy tej grze bawił, a nie prowadził biznes (allegro.pl) ;p, czy też by ta gra wywoływała szkodliwe emocje jak u niektórych.

Diablord 07-03-2007 23:35

Nirt ma racje. Vision pewnie bedzie miec wiecej fragow ale wojny nie wygra. Ciezko zdobyc frago gdy Vision nie expi. Przynajmniej ciekawie jest na serverze ;] Nie ma to jak exivowac Zwidka na pohu:D

Pall_Mall 07-03-2007 23:41

@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??

JojkO 07-03-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1306006)
@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??

Hehe jak widzi ze jest far~ to mknie do pz'ta xd

montura 08-03-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1305937)
Wyjdz. Bo jesteś przygłupem. Płaczesz, że zabiłem ci rl frienda? ehh to twój boyfriend?

To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.

Pozdrawiam;]

JojkO 08-03-2007 00:09

OmG..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 1306040)
To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.

Pozdrawiam;]

Przecież wymienili chyba wszystkie fragi..
Więc dlaczego mieli by nie wymieniać tego Twojego szwagra?;D
Napisali kogo zabili...

Tarinek 08-03-2007 00:12

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?! HAHA nie rozsmieszaj mnie ziomek. Przypomne Ci ze byłes w Vision i dlatego respekcik bo pomagałes nie mało. Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.

Pozdro, otworzcie oczy !!

hapes1 08-03-2007 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1306053)
Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.

Pozdro, otworzcie oczy !!

jeśli miałeś na myśli Monture to sie pomyliłeś.....zapytaj kolegów dlaczego montek znalazł sie po przeciwnej stronie barykady.....przede wszystkim zapytaj o to harc3sh'a i imargama chodz i andrzej dozucił swoje 5 groszy
jesli juz uzywasz słowa zdrada to powinieneś go użyć W ODNIESIENIU DO TWOJEJ GILDJI a nie do Montury
Cytuj:

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!

..bez przesady...znasz przecież jego zdanie na temat tego serwera

Tarinek 08-03-2007 04:17

Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.

Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.

Sachar 08-03-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1306134)
Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.

Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.

wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....

Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)

Wigget 08-03-2007 14:46

@up

idz lepiej na spawn trolli pro masterze i wez sie nie udzielaj

Suppcio 08-03-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1306377)
wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....

Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)

A mysiasz już pysie?

Hellraiser 08-03-2007 15:14

Cytuj:

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!

Oj Tarrinek już ktoryś raz wspominam ze nie byles kiedys taki, ale pomysl sam kto ma gorzej?, Oni padaja to i tak to odrabiają, i nadrabiają,..

Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,..

Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..

Skibo 08-03-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1305748)
Harcerzyk hackuje ludzi tylko dzięki ich głupocie :) To tylko pozory że on jest evul hacker a w rzeczywistości gówno umie.

Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O

JojkO 08-03-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1306377)

Chłopie kulturki troche..

Mazurxx 08-03-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1306492)
Oj Tarrinek już ktoryś raz wspominam ze nie byles kiedys taki, ale pomysl sam kto ma gorzej?, Oni padaja to i tak to odrabiają, i nadrabiają,..

Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,..

Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..

Wiesz w wojnie wszystkie chwyty są dozwolone , wiec według mnie nawet to ze Taifun nie expił i nie wbil jako first tego 300 lvla jest sukcesem a po za tym Duski zrozumiały że nie mogą tak kozaczyć bo w końcu ktoś ich sprowadzi na ziemię.
pzdr :)

Viexorinio 08-03-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1306541)
Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O

Powiedział 12 sorc :D

foxydarow 08-03-2007 16:24

:(

Neanon

Banished: until Apr 07 2007, 15:10:41 CEST because of excessive unjustified player killing

Neanon _/

Sachar 08-03-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1306447)
A mysiasz już pysie?

a brales do papy juz kiedys pento ?

NarroweQ 08-03-2007 17:00

...to forum znów robi się żałosne...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41.