![]() |
|
Mannow: run mode wont work anymore
|
fragi to chyba:
[CHAR]Slajpan[/CHAR] Apr 30 2007, 13:59:23 CEST Killed at Level 103 by [CHAR]Pephy[/CHAR] and by [CHAR]Asmit[/CHAR] [CHAR]Mannow[/CHAR] Apr 30 2007, 13:53:45 CEST Killed at Level 150 by [CHAR]Pephy[/CHAR] and by [CHAR]Yunichi[/CHAR] [CHAR]Waptor[/CHAR] Apr 30 2007, 13:58:46 CEST Killed at Level 125 by [CHAR]Pephy[/CHAR] and by [CHAR]Memy Chemics[/CHAR] [CHAR]Marniz[/CHAR] Apr 30 2007, 13:55:22 CEST Killed at Level 87 by [CHAR]Yunichi[/CHAR] and by [CHAR]Xziin[/CHAR] [CHAR]Imhreey[/CHAR] Apr 30 2007, 13:56:03 CEST Killed at Level 142 by [CHAR]Pephy[/CHAR] and by [CHAR]Yunichi[/CHAR] a ze strony ls/vanum: [CHAR]Fozivo[/CHAR] Apr 30 2007, 13:12:05 CEST Killed at Level 84 by [CHAR]Imhreey[/CHAR] [CHAR]Evo'hawk[/CHAR] Apr 30 2007, 13:53:34 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Mannow[/CHAR] and by [CHAR]Imhreey[/CHAR] [CHAR]Atavand[/CHAR] Apr 30 2007, 13:43:10 CEST Killed at Level 63 by [CHAR]Mannow[/CHAR] B) |
Flooooooooooooor
|
Cytuj:
Frag na atavandzie sie nie liczy, atavand padl zanim Vanum dolaczylo do wojny : ) |
a ty maiev nie stoj juz pod depo carlin bo widze ze ploty to ty masz z pierwszej reki.....
zadne soprano nie dolaczy, przynajmniej nie do nas bo za ich kozaczenie dostana paymenty, mozemy jedynie odlozyc wojne z nimi dla dobra polakow na servie bo trzeba ng wykopac.... |
Massacre ;d
|
Cytuj:
|
Z tego co słyszałem mieliście dołączyć dopiero później czy dead Atavand miał wplyw na waszą mobilizacje :> ?? I jaki był reason jego dead ?
|
Cytuj:
|
jak ng zobaczylo co zrobilismy na 60lev z sopranos to sie zdygali bo na 80 dolaczyli bysmy do LS i rozjebali ng.
jak widac nawet na 60lev Vanum klepie ng wiec duzo im to nie dalo ;] |
No i prawidłowo :D
|
|
|
Padlem bez ostrzezenia, ale bardzo sie z tego ciesze, bo moja smierc byla tego warta, LS zrobila massloga i z NG nie bylo co zbierac, Vanum pomagalo bic Ng i od tej chwili oficjalnie jestesmy przeciwko NG.
Co do Casspariego i spolki to proponowalem im koniec wojny, bez zadnych paymentow z obu stron, ale po moich slowach Mighty Casspari wyzwal mnie od pedalow i powiedzial, ze sie przestraszylem i mam mu placic, wiec wojna Vanum vs SF trwa dalej, zobaczymy jak dlugo starczy im kassy na blessy. Let the bodys hit the floor ;) Atavand |
qwa zielaq byles szybszy ;P
|
@Atavand
Jak wam sie uda, to będzie siara, że dopiero chłopki z innego serwa musieli nam pokazać, jak się Ng wykopuje, więc wszystkiego "najgorszego".. A tak na poważnie.. Gl guys. |
Piekna akcja :cup:
Oby tak dalej B) |
Cytuj:
CUDOWNA !! |
Nie ma co się tak podniecać to dopiero 1 walka w takim zestawieniu LS + Vanum kontra NG czas pokaże co z tego wyniknie : D
|
ladnie panowie :D swoją drogą Dorpaz pokazal ze umie grac :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |
|