Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Lord Hybrid 18-01-2007 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1204264)
Cati gz barabiana

Tak galana jest opuzniona

od pvp-enforcet rozni sie tylko tym ze na galanie sa rsy...

tak, zjechaliscie go ladnie, tlyko ze on jako jedyny napisalk wkoncu cos o wydarzeniach z galany... warto powiedziec rowniez ze zazek padl..(dobze mut ak bo to polak powinien miec najwiekszy lvl na galanie, a to mnie juz nie interesuje cyz dopek, czy nie... POLAK TO POLAK!)

CU :*

Ps. pominolem cos?

Pominąłeś: miejsce, czas i spoób deda Zazka :p

Atlas 18-01-2007 01:53

Panowie, mam takie pytanie...
Zbieram info na temat takich oto osób:

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Interesuje mnie życiorys tych postaci, kto nimi gra/grał itd.

Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?

Pozdrawiam wszystkich.

thewojtek 18-01-2007 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1204999)

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?

Pozdrawiam wszystkich.

Pasterz = Go'thia
o Gothia pierwszy raz slysze

tehac tahec? czy jakos tak? ^^

Adrianoss 18-01-2007 02:38

a nie przypadkiem tehec i tahac ? a pasterz to nie jest ktorys z nich bo jakos tak mi sie zdawalo

Adelaoo 18-01-2007 08:40

Cytuj:

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Pozdrawiam wszystkich.

Pasterz the Axemaster = Go'thia, jest rl friends lord anarchista
Gothia = nie mam pojecia, ale sugurujac sie nickiem ktos z powiazaniem pasterza~
Lord Of The Soliders = sharuja go dwaj bracia, ma tez 100+palka na furorze zapomnialem nicku, walczy przeciwko taifunowi ;>

Nie jestem pewien tych informacji ;)

@Aragon czemu niby polak ma miec najwiekszy lvl na servie ? aha aby levele o polowe mniejsze wygrywaly wojny ;> 80 % polakow sa to noobami ,
1. Nie umia angielskiego.
2. Splacaja sie szybko.
3. Dochodza do gildi ktora wydaje sie byc silniejsza. :)
4. Boja sie o swoje postacie poniewaz DED = 2 dni bez picia

Jedyne co polakom wychodzi to to gdy sa z szwedami w gildi, przykald taki blooc czy parencinkos, ;]

Oczywisicie nie mowie o wszystkich polakach~

aragorn uczciwy 18-01-2007 09:37

Adelaoo, masz racje, zapomniales powiedziec, ze dla polkaow dojscie do wojny oznacza zmiane serva i bycie retired;] Polacy powinni wymiatac na pvp, wystarczy se tylko pocwiczyc.. a do pocwiczenia sluza otsy pvp-enforcet ktorych jest teraz pelno..;](mowi o realnych otsach,a nie co z exori walisz na caly ekran po 5 tys...)

sliver 18-01-2007 10:14

a wiecie cos wiecej o tahacu i tehecu? znal ich kiedyskolwiek ktos? tez cos o nich slyszalem

Novar 18-01-2007 11:35

ja znalem calkiem dobrze, pamietam czasy jak byliscmy razem w gildi, chyba w friendly ants, albo jeszcze wczesniej, pozniej zrezygnowali z gry na galanie i zabijali swoich wrogow np trapami w windzie kazo :P

a co od nich chcecie?

Atlas 18-01-2007 14:08

No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)

@Lord Of The Soliders
No ładnie ładnie...

A czy Pasterz~ i Tehec & Tahac to nie Ci sami 2 ludzie?

Vienek 18-01-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1205418)

A ja myśle że masz chyba racje co do tej teorii ;)

pawlon 18-01-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1205418)
No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)

@Lord Of The Soliders
No ładnie ładnie...

pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~

Morbom 18-01-2007 15:54

tak ziom eternal~ latał z nimi, pamietam jak bodajże była tibia 7.4 ( gdzie jeszcze antiluringu nie było ) skillowałem sobie na monku niedaleko veno, a tehec czy tam tahac ( nie pamietam bo było to dawno ) z ziomem ciągneli 3 gsy do zachodniej bramy venore ;d no nic ja nie padłem, ale monk maker tak i 2 moich ziomków knightów którzy sobie tam skillowali ^^

Arturo Soprano 18-01-2007 16:12

Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p

@down
Nie chodzilo mi oto zeby sie pochwalic wiec nie wiem czego sie czepiasz....

Lord Hybrid 18-01-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1205634)
Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p

O tak. jesteś zajebisty bo jesteś z tego samego miasta co Corlic. Gz

Trialowiec 18-01-2007 18:11

Cytuj:

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Pozdrawiam wszystkich.

PM jesli chcesz coś więcej wiedzieć o tych panach.

Trialowiec 18-01-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1205600)
pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~

Co Ty się ich tak czepiasz? To chyba lepszy sposób na fragi niż używanie botów jak HWL. Duża część tych fragów nie była robiona w uh trapie więc jak nie wiesz to nie komentuj.
Tym panom należy sie pokłon za ubicie tylu szwedzkich ku**.
W przeciwieństwie co do niektórych nie bali sie o swoje postacie. :baby:

Boltina89 18-01-2007 18:23

Witam Wszystkich

Sytuacja gdy Lagi nie pozwalaja na normalna gre staje sie coraz to bardziej nie do zniesienia. Mimo to stara sie kazdy z nas cos w tej Tibii ulepszym etc.

Ja bym chcial umiescic tutaj swoje ogloszenie ;)
BUY ALL EYES PATCHES HOOKS AND PEG LEGS ...

Poza tym z dobrych i zaufanych zrodel wiem, ze na sell za kase w Tibii badz kase w rl jest 100+ LvL na Galanie i na pewno nie ma hunta...

Tak poza tym dawno nie gralem, bylem retired, a gdy chcialem wrocic przywitaly mnie lagi. Takze poucze sie jeszcze ten czas poki nie skoncza sie lagy i potem witamy PG ;)

Pragne wszystkich pozdrowic i pogratulowac Catri Barabian Outfita... Pozdro

aragorn uczciwy 18-01-2007 19:06

Boltina ja mam na sell hak i peg leg:P Offer?:>

Taa, lagi sa nie do zniesienia..;/ DLa tego sobie zabijam czas na candi:P

Raziel kosiaz 18-01-2007 20:00

O.o Weście jeszcze powiedzcie coś o tych 2 strasznych pannach :)
Lubię historie galanay

Boltina89 18-01-2007 21:15

Wtf?

Cannot connect to a login server.
Error:Disconnected from server

For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com

A na Tibii.com

Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic...

BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES

PoZdRo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09.