![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=ExmTp...eature=related Na tym filmiku widać że Pepe jeszcze uderzył w twarz jednego z zawodników Getafe.
btw. Iniesta, Eto'o, Xavi, Henry :) Jednak po tym meczu utwierdziłem się w przekonaniu że Barcelona to nie miejsce dla Hleba. EDIT. Szkoda że nie oglądałem Realu bo jak widać nie tylko Pepe pokazał klasę http://www.youtube.com/watch?v=oRBhsQQxPpo |
Iniesta geniusz - to, co on dzisiaj robił, przechodzi ludzkie pojęcie...
|
Exodus, Pix888 - chciałbym zobaczyć wasze miny, gdyby to was ktoś tak 'ledwo drasnął' korkami.
|
Pepe i Marcelo to bym wy*ebał z Realu. Po co im terroryści w składzie... :S
K.Jay |
hehe Pepe to powienien w K1 wystepywać xD
Mimo ,ze jest Blancos to nigdy nie mialem do niego Przekonania. 30mln?! nie jest wart nawet 1/3 tej sumy ; / Ale to nic!! Sporting Gijon 0-3 RCDEspanyol de Barcelona!!!! jeeeee!! jeszcze troszeczke!! Pericos wrescie sie obudzili?! lepiej później niż wcale ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spowalniał akcję i wogóle wydaje mi się że nie rozumie filozofii gry Barcelony. Być może potrzebuje więcej czasu na aklimatyzację jak Henry, jednak moim zdaniem klub powinien go sprzedać a w jego miejsce wprowadzić jakiegoś młodzika.
|
Ballack: Pominięcie Lampsa to jakiś żart
Michael Ballack jest zszokowany, że jego klubowy kolega, Frank Lampard nie znalazł się na liście nominowanych do nagrody Zawodnika Roku PFA. Wyniki poznamy w najbliższą niedzielę, a zwycięzcą zostanie ktoś z grona: Nemanja Vidic, Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Edwin van der Sar, Cristiano Ronaldo (wszyscy Manchester United) lub Steven Gerrard (Liverpool). Ballack uważa jednak, że powyższa lista to nieporozumienie - zabrakło w niej nazwiska pomocnika Chelsea, Franka Lamparda "Frank gra w tym sezonie na stałym, wysokim poziomie." rozpoczął Niemiec. "Nie wiem z jakich przyczyn został pominięty, ale wszyscy w naszym zespole wiedzą jak świetnym jest zawodnikiem i to jest najważniejsze." "Z Frankiem gra się bardzo łatwo, ponieważ to wspaniały zawodnik. Wie jak ustawiam się ja czy Michael [Essien]." "Gram odrobinę za nim, nie trzeba mu jednak mówić co robić. Zawsze podejmuje słuszne decyzje." "Bez wątpienia jest jednym z najlepszych graczy świata i nie wydaje mi się, żeby Premier League mogła pochwalić się wielu podobnymi do niego piłkarzami." domnieman ciag dalszy huuhee... irytuje mnie to troche xD |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Pepe zawieszony na 10 spotkań!! Nie zagra do końca sezonu i początku następnego! dobrze mu tak!
|
Cytuj:
@topic Pepe pwnt. K.Jay |
Nie wiem czy ktos sie orientuje w snookerze, ale O'Sullivan przegral z Allenem... to chyba jest najwieksza niespodzianka turnieju poki co.
|
Jezu śniło mi się 20 minut meczu Barcy z Chelsea uhauhaha ; DD
Najlepsze jest to że jak Barca strzelała bramki, na tablicy wyników było np Chelsea 0-1 Barca tak jak by grali na SB. :D 0-1 Nie wiem Kto 1-1 Drogba 1-2 Messi 2-2 Drogba uhauhauha ;D ja chce już wtorek ; ( |
Cytuj:
|
No nie wiem czy przegrana z Hendrym to taka niespodzianka...już ma lata świetności za sobą, ale dalej jest bardzo dobrym snookerzystą.
|
To co się dzieje na Old Trafford to przechodzi ludzkie pojęcie :D ^^
|
53' Manchester U. 0 - 2 Tottenham H.
84' Manchester U. 5 - 2 Tottenham H. A już liczyłem na jakąś niespodziankę ;< 22:00 Valencia - Barcelona, będzie ciekawie ;) Do przerwy, Śląsk 1:0 Jagiellonia (28' Sotirović) |
A ja, głupi, wyłączyłem mecz po pierwszej połowie...
|
Śląsk 2-0, gra niezła, doping dobry, szkoda ze oprawa bedzie dopiero na Legii.
A co to sie dzieje? Barca ratuje remis w 86 minucie... |
Valencia : * Barcelona traci punkty wiec My musimy Zyskać!.
19:00 FC Sevilla - Real Madryt CF! Dla Sevilli to mecz o Honor i Prestiż dla nas o Mistrzostwo. Chociaż nie możemy skorzystać ,ze wszystkich kluczowych zawodników mamy Atut w postaci Trenera a wiemy ze Juande ze Sewillą odnosił wiele Sukcesów wiec zna ten zespół ''na wylot'' (chyba xD) a naprawde jeżeli chcemy jeszcze powalczyć o mistrzostwo Musimy ten mecz wygrać i tyle : ) 17:00 RCDEspanyol de Barcelona - Betis Sewilla Pericos wzieli sie ostro do roboty i brakuje im naprawde niewiele by oddalić sie od strefy spadkowej ale napewno nie bedzie łatwo ale myśle ,ze Espanyol podoła temu zadaniu : ) |
gogogo sewija!
cieszy mnie, że zbliża się końcówka sezonu, a w prawie wszystkich ligach europejskich o mistrzostwo trwa walka pomiędzy dwoma lub większą ilością zespołów ;) Cytuj:
|
ludzie, dzisiaj na Legii ma byc doping wiec wiecie, to moze byc calkiem ladny meczyk... co z tego, ze jest tylko jedna trybuna...
|
Cenny 1 pkt w la liga :) świetna sytuacja Barcy!
1. Zakładając, że Real dzisiaj wygra, Barca będzie miała nad nim 4pkt przewagi, więc może nawet na SB przegrać i tak będzie liderem ;o 2. Zakładając, że Real dzisiaj przegra (a tego jestem prawie pewien) Barca będzie miała nad nim 7pkt przewagi :) |
Real i Lech wygrywaja = jestem szczesliwy :D
Oby tak bylo... @up Ale jakby daj Boze, Real dzis wygral i pozniej wygral z Barcelona to bylby juz tylko 1 pkt przewagi, a wtedy to juz nie wiadomo, dodajac ze przed Barca ciezkie mecze w LM. |
Niby tak, ale nie zapominaj że Real po meczu z Barcą gra na wyjazdach z Valencią i Villarealem. Jedno jest pewne, końcówka sezonu w Hiszpanii będzie bardzo ciekawa:)
btw. Dziwne, ale na mecz z Realem czekam bardziej niż na Chelsea. @Down: Tak, ale w końcu LM jest najbardziej prestiżowym i pożądanym trofeum ze wszystkich rozgrywek klubowych na świecie. |
Co w tym dziwnego? To klasyk wkoncu. :o W dodatku olbrzymia stawka, jesli Real dzis wygra.
Legia - Lech 1 - 1 Szkoda tych okazji w koncowce:/ ale i tak nie jest zle.. |
blee Juventus tylko remis z Reggina 2:2 :(
kupon nie wszedl-nie bedzie gp ;/ |
Muszynianka wygrała mistrzostwa Polski w siatkówce.
Kubica 18. Lech narazie przegrywa 1:0 z legią. |
4min do końca Sevilla 2-4 Real !!!!!!!!
-45'RAUL -63'RAUL -65'RAUL!! tak tak tak!! @Arka_Sath_Wielki Dobrze powiedziane ''Prawie'' ohohohh!! xD |
Juve, Milan, Palermo. Senk ju.
|
4;2 pozamiatane, 4 pkt tylko. Robi sie ciekawie :D
Teraz albo za tydzien bedzie jeszcze ciekawiej, albo Barca zdobedzie mistrza... |
FC Sevilla 2-4 Real Madryt CF
Raul Raul! Raul!!, Marcelo! :) Dziękuje pozamiatane! za tydz Gran Derby ale bedzie sieka! a tymczasem 4pkt! :) RCDEspanyol de Barcelona 2-0 Betis Sewilla zawsze wierzyłem w Pericos!! Brawo! : ) |
Za tydzień obie drużyny zagrają o wszystko:) Dopiero za tydzień...
|
To będzie tydzień niesamowitej napinki z mojej strony w klasie, gdzie wszyscy którzy interesują się futbolem, nie lubią Barcy/kibicują realowi : D
Mecz z chelsea to przystawka przed daniem głównym ;) @f1 kubibar chehcehcheh jest forma:( |
aż mnie ciarki przechodzą na myśl o Grand Derby, nawet na Chelsea tak nie czekam;d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |
|