![]() |
|
No to ja też się zapytam :p
Gdzie expić: Royal Paladin 55 Lvl 15 Mlvl 75/60 Crusader helmet, blue robe, blue legs, boh, vampire shield, rs/enchnanted spear/ewntualnie power bolty (?) Nie interesuje mnie banuta/nargor/lizardy. W miare możliwosci, prosiłbym o podawanie ile moge wyciagnąć tam expa na godzine, nie musi byc dobry zarobek, interesuje mnie tylko dobry exp i jak sie da nie żadne mega waste, małe może byc :D Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
Witam! Chciałem znów zwrócić się o pomoc (mam nadzieję że ostatni).
Poziom: 28 Poziom magiczny: 23 Ekwipunek: Crown Helmet, Noble Armor, Dragon Shield, Leather Boots, Plate Legs, Wand of Cosmic Energy (i reszta na niższych poziomach) Inne: Zależy mi na tym aby nie było waste a żeby expiło się szybko i z zarobkiem. Expienie do 33 poziomu... Nie posiadam pacca. |
Gdzie są piraci ?
|
2up
Nie jestem pewien, ale na 28 lvl już chyba możesz przywołać monka. W takim razie wybierz sie na guardy. Z samym monkiem+ wand lub tez hmm. 33 poziom szybko dobijesz. Ino sie na duży resp nie pchaj ;) Ażeby zarobić będziesz musiał robić lootbagi. co wiąże się z dużym ryzykiem , że zostanie ci skradziony ;p |
Cytuj:
ponawiam ;d |
@knight-bertol
Do 30 lvla biegasz albo po guardach albo na umarlakach pod Mt.sternum a potem jak chcesz zrobić dobre PG to robisz parę bp gfb i wbijasz z tym na -2lvl na DC, tylko tam musisz biegać bardzo ostrożnie, możesz jeszcze się wybrać z dwoma monkami do mintwallin. Jeżeli nikt nie odpowiedział po kilku godzinach to nie znaczy że trzeba ponawiać... @Zdzichuu Na barbach będziesz miał 35k/h i super kasa, dla lepszego expa możesz iść na okolnir na małe frosty(uważaj na dużego)(~50k/h), Necro(~55k/h), dragi na edron(przy pustym i szybkim respie ~60k/h) a dal ostrego PG wybierz się na bb isle (~70-100k/h) @Henock Guardy i nieumarli pod Mt.sternum @Wilvendeus Piraci są na Nargor, żeby się tam dostać trzeba wykonać odpowiedni quest |
Gdzię mam expić 20 sorkiem, nie musze na tym zarabiać dużo kasy, byle leciał szybko exp :)
|
@up: fibula, folda, ghule i szkielety na facc tombie, roty koło veno, soldki w kazzo a jak bedziesz nosił loot to możesz sobie skoczyć na beholdera koło kazzo .
|
Dziękuje za pomoc :)
|
Jaki quest mujsze wykonasc by dojsc na piraty?
|
Cytuj:
http://tibia.pl/quest_pokaz/Pirate_quest_(Meriana) |
28 knight facc 63/62 (ze skilami nie ma problemu bo wbijam przynajmniej 1 dziennie ) eq crus, g arm, k legs, boh, vamp shield, wyvern fang (bs jak 30 dobije) jak by co to na dc-1 nie moge bo... mi sie znudzilo i pelno botow lata -.-
|
74 knight skills 81/81 eq : rh,dsm,c legs,aol,mms,bohy/steel boots,heroic axe/royal axe
gdzie mogę expić aby było opłacalne ? i szybki exp ;) |
Cytuj:
|
Dwarf guardy sa latwe ja na 16 drucie bloknolem dwarf guard kumplowi i zgadnijcie jakie hity tylko mialem:baby:
powiem wam - 15 hit i 20 hit a potem mu pomoglem szybko bo walil hity po 10 tylko xd juz mialem kilka postaci = 21 sork, 17, druid, 12 druid, 13 knight i tera juz mi sie powoli tibia nudzi bo gram caly czas od poczatku bo albo hunted albo padlem i pare lvl w dol ;( I tera nie chce mi sie expic ale se poszlem do kazordoon poexpic na dwarfach i lvlki leca jak ... |
gdzie mam expic
siema chcialbym sie was zapytac gdzie moglbym expic 31 druidem 24 magic lvl swiat non-pvp prosze o odp. pozdro
|
Gdzie expić Knight
Lvl:12 Wyposażenie:Plate set,Dwarven shield,serpent sword,bohy(od kumpla)B) I tak żeby skillowac bym prosił żebyście jakąś miejscówkę podali. PoZdRo i z góry dziex za odpowiedzi:) |
Gdzie expic 30 palkiem 63/47, 11 mlvl? facc
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Sork 21lvl 15mlvl:P [po co mlvl monkcharowi]
I tu mam pytanie: gdzie szybko expić? Próbowałem na cycach w MT Sterum, fajniebyło tylko padłem i mam do tamtego miejsca uraz. plix szybką odpowiedz;) |
Cytuj:
@up możesz spróbować w kopalniach poziomy z soldierami. Ewentualnie na mino. |
Gdzie expić:
27 Sorc - Plate set - Steel Helmet - Leather Boots - Scarf - WoCE - Dwarven Shield - FACC? Chodzi mi o szybki exp |
cyce, soldki/guardy, dragi? jak masz kase...
|
Z kasą słabo ale thx :D
|
Plis pomóżcie... eq : vamp shield, knight armor, warrior helmet, knight legs, BoH. Nie mam PACCa. Gdzie mogę szybko expić i zarabiać? Mam terra rod, więc to mi bardzo ogranicza obszar expienia. do tej pory expiłem w mount sternum i było całkiem nieźle, ale teraz jest tam tyle ludzi, że w pół godziny wbiłem może 500 expa albo mniej. powiedzcie mi na czym mogę expić plisss;(;(;(;(;(;(;(;(
|
31 palek 63/45 ;p gdzie by mozna bylo poexpic?:p
|
Sorcerer lvl-19 mlvl-16 FACC
Świat Aurea Dark helmet, plate armor, crown legs, wand of decay, crown shield, scarf i zwykłe buty Gdzie szybko nabić lvl w okolicach Carlin? 8o |
Witam.
Mam zamiar kupić sobie niedługo pacc i mam pytanie: gdzie bym mógł wtedy najlepiej expić ? Chodzi mi głownie, żeby wybrać pomiędzy małpami, jakimś barbarian camp, a żółwiami, lecz gdzie będzie mi się bardziej opłacało względem szybkości wbijania lvl i zarobku ? Moje staty: 52 ek, 5 mlvl, skille 75/74 eq: rh, dsm, relic sword, demon shield, blue legs, bohy, p ammy Liczę na szybka odpowiedź. Pozdro. |
37 Royal Paladyn
Blue robe Blue legs V-shield boh crusader helmet p amulet Skille: 74/60 |
siema nie wiem gdzie mam expic mam 21 druta 18 mlvl eq: steel helmet blue robe plate legs medusa shield necrotic rod powiedcie mi gdzie mam expic ???
|
40 ek skile 73/73
Eq: Crusader helmet, crown armor, k legi, fur booty, vampire shield, noble axe Prosze o podanie mi miejsca: A) Najszybszy zarobek B)Najszybszy exp (ale zeby wyjsc na 0 przynajmniej) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
B ) No Idea x/// może lizardy, ale trochę za mały level i skille chyba |
Gdzie expić ?
38 knight Skille : 67/63 Moje eq : warrior helmet , knight armor ,knight legs , ancient shield , bright sword |
Cytuj:
A jesli chodzi o exp to zalezy czy pacc czy facc ale skoro napisales knight przypuszczam ze free acc z takimi skillami mozesz smialo probowac elf fortress nie liczac respow arcanistow tzn wiezy i quest room pod ziemia bo tam jest dosyc ostro, mount sterum cycklopy ewentualnie tomb pod mount sterum ale na c shambelery powinienes juz w duzo lepszy shield zainwestowac, ghostland rowniez bylby dobrym rozwiazaniem |
Royal Palladyn
Level 30 Pacc Gdzie moge expic? chciałbym na tych minotraurach w tym miescie ale nie wiem gdzie ono się znajduję jak by ktoś mógł proszę o tibia earth Tylko nie mówcie ze tomby obcykałem tam all expię tam od 8 lvl'a |
Cytuj:
Pozdrawiam |
witam ek 48 lvl 71/70
Gdzie moge expic , wbijajac szybko lvl i niezly loot :) eq : dsm,blue legs,bohy,dragon slayer,aol,[demon shield- broni jedno recznej nie mam oprocz bright'a , ale z nim waste]. |
Paladin 19 lvl skill 55\37
eq:p set, speary, dwarven shield i 13k :) |
Cytuj:
Aha co do lvla, mlvla to wszystko jest pod nickiem |
Knight, czyli FACC :P
Level: 47 Skills: 76/76 EQ: rh, g arm, k legs, boh, dragon slayer/bright sword i medusa shield Gdzie expic, żeby nie było dużego waste, a przy odrobinie szczęścia nawet się zwracało? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |
|