![]() |
|
Napisz mi nick tego kolegi na prv albo gg 7238397
Spytam Vasona co z tym Twoim kolega, ale watpie by Vason kogos zabijal/obrazal bez reasonu |
tyle postow, a tylko anasa wart uwagi ;o
8o |
Cytuj:
|
Powiem tylko tyle że za vasona bongo odwiedzi kilku ludzi :)
|
strach sie bać Ci powiem TOMX
|
Tak czy siak Nusuper mialo zaplaci 40k i nie zaplacilo o0
Jedyna osoba, ktora dedl Vason jest osoba na K, jednakze jeden member z Arc tez go zabil, wiec... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eternal Karolek-Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo
and by Offenhauser Vreemd iemand- Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser |
Karolek i Vreemd wybrali sie na frosty bo sie expic zachcialo i dostali to na co zasluzyli ;)))
Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo and by Offenhauser Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser Hail _/ |
Cytuj:
|
:/
Z dzisiejszej wyprawy na wrl pozostana mi tylko wspomnienia duzego waste laczonego z masslogiem dd :) Antarian pewnie to samo ;]
Coz nikt nie mowil ze bedzie latwo ! Never Say Die! haha ;] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36833 :D |
A tak poza tym to
Bulebo Jan 31 2008, 17:51:07 CET Killed at Level 96 by Juakro Dragoleran |
Wodny daj znac mi na prv albo forum jak tam Ci idzie projekt chodzi o zbieranie ludzi masz juz jakis pewniakow?
|
A ja już nie jestem aktywny (mam w realu osiem lasek i ciągle chodzę najebany:cup::evul::D) ale i tak wiem że DD wygrywa:cup::cup::cup: Bo niby kto inny miałby wygrywać?!X(X(B)
Słyszałem też że dziś DD zrobiło masslog:cup::cup::cup: I że padły dwie polaczki i kukiełki z Arkanium!X(X(X( Aha, ci z DD którzy czytają to forum, powiedzcie Neztasowi, że nie odebrał jeszcze dyplomu z ukończenia prestiżowego kursu na dziesięciokrotne wciskanie ctrl q na sekundę, który ukończył z wyróżnieniem (w końcu my jesteśmy debeściaki:cup::cup::cup:) Wogle gdzie mój przyjaciel Blefaw, brakuje mi go ;(;(:( Lessi wróć :( Wasz szczerze, Shane ~ |
Btw filmik z Bulebo deded
http://rapidshare.com/files/88107460/bulebo.rec.html radze zwrocic uwage na to co z niego spadlo ;) |
I Wy Go Ded? ;d;d;d;p;p;p
Pozdro Few I Stary Wikinga :] |
Co spadlo, bo nie chce sie sciagac mi z syfiatego rska ;x :> ? C
|
Arbalezt =((99
|
lole widzieliscie co zrobiliscie mu teraz z dd odszedl 90 rp i teraz nie majom szans lole:S:SS:S:S:S arbalest porzyczony i co kurde co on ma zrobic pomysleliscie o jego uczuciach? zalosne kurcze...
NOT XD Ralph, 80 wbijaj, potrzebny nam jestes :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |
|