![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wygraliście, no i co z tego? |
Jak madrze Akon napisał na tibi.com nieważne jak sie zaczyna ale jak konczy
A co do wojny chcialem naprawde publicznie podziekowac i to bez zadnej ironi ze do samego rozpoczecia opena probowales mnie wyciagnac Azrael naprawde doceniam no ale cóż losy potoczyly sie tak jak sie potoczyly i zostaje tylko walczyc i sie nie pddawac :P |
aspirant beck down
|
XOMEREK
May 11 2008, 12:56:02 CEST Killed at Level 146 by Spiryt Max ENJOY |
Cytuj:
P.s Jakis filmik z ob moze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Xomerek takie pytanie do Ciebie .. dales xloga z pztem ?:P
bo zanim ten knajcik Cie zbail, musial nalurowac wilkow bo nie przebijal Twojego shieldingu Xdd |
nie wiem czy ktos dał filmik z openki bo nie widze wiec ja dam
http://www.***********.com/673365890.html s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e |
No kurwa lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stary skull Ci nie sluzy. No rozjebales mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAH
PłACZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
Nieno to musiało być mistrzostwo, poszedł chyba duel na gołe klaty :DD
Kick roxxx ?? |
Nie wiem czym sie tu dziwic. poprostu Spiryt Max pobieral u mnie lekcje walki pvp.
|
hahahahahah Arpens tacy ogarniacze a jak zobaczyli Victerona to s*******ali jak pojeby XD! hahahaha
|
1.Skąd masz informacje że jesteśmy "taacy ogarniacze"
2. No znasz słowo takie jak taktyczny odwrót? Tylko idiota pchal by sie w sam środek wrogów wybacz jeśli ty takim jesteś 3. 3 z 4 Fragow należą do nas więc myśle ze az tak tragicznie nie wypadlismy :P |
@ Arcano
Jakie znaczenie ma ostatni hit kiedy postać leje 5+ kolesi ? Srry za off topa, ale wiesz chociaż co to jest Elessar ? |
Lhoptic gleba :) Thx za bohy akurat nie mialem xP
|
lhoptik placek
|
Arcano ale ja mowie o tym jak Victeron >>SAM<< biegl w strone Arpens a wy uciekaliscie, a udajecie takich ogarniaczy co przesadza o wyniku tej wojny ;]
|
wyłożyłem się, ale i tak punzhete mnie pobił na głowe xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |
|