![]() |
|
@marcinekk
Go Go Go 60lvl :D @adrius Czasami może wychodze na ,,+'' ale czasami też na ,,-'' ;p |
@Carrota
Ja tez sie zgadzam, co do zdania Bartoszka... Wydajesz sie byc troche pusta =| |
Ja zawsze wychodze na + , ty musisz sie chyba co chwile ladowac w jakis mega resp bo inaczej to nie wiem jak to mozliwe:p.A odpuscisz thosowi?PLX
|
ku*wa juz 3h na hero i 0 loota oprocz dragonki z 1st draga po drodze:evul:
|
@Adrius
A coś ty myślał, że ja expie w kopalniach dla 20lvli+ n/c @Vake Może wam sie zwróci tak jak nam pod koniec huntu :evul: |
@Katti
Może dlatego ,że rzadko bywam na forum??? Oczywiście nie uważam ,że jestem super hiper fajna... Ale co Ty wiesz jak czytałaś z 3-4 moich postów???... Gdybyś chciała porozmawiać to napisz na tibii "Carolla" albo GG:4853100 |
Sardasz add mnie do Deep fibuli ;>
|
Nie ,nie myslalem tak.Przeciez na twoim screenie widac ze expisz na "wezyku"(ja to tak nazywam:P, wszystkie kopalnie se jakos nazywam od wygladu jakiegos poziomu).A to nie jest zbyt latwe expowisko ale jednak bez przerwy ma sie tam loot.Moze jest tam extremalnie ale z tego jak ogladalem filmik to nie az tak:P.
btw.Odpuscisz czy nie?Bo jak nie to Thos nie bedzie gral i i tak nic nie zarobisz:P.A jest spoko ziomkiem:D. Ps.nigdy tam nie bylem wiec do konca nie wiem. |
Cytuj:
Nie tylko "3-4 twoich postów" ale troszke wiecej ;) Ciesze sie, ze rzadko na forum bywasz ;P Nevermind... |
Cytuj:
Kozaczy strasznie, ale teraz nic do niego nie mam ;> |
Cytuj:
A co, moze napierdlasz na dwarf hell -.-? |
@Lodzianin
No to dobrze ze nic do niego nie masz:p.Znam go od dawna i jest wg mnie spoko ziomkiem dlatego nie chcialbym zeby odchodzil. |
http://i131.photobucket.com/albums/p...a_Master/-.jpg
ale hujnia X( X( |
@Katti
Będę częściej bywała na forum specjalnie dla Ciebie :> Troshke więcej postów czytałaś,masz rację może 4-5? ;> Jeżeli masz ochotę na kłótnię to z przyjemnośćią :D "Ty też nie jesteś taka pełna" lol2 Ps.Moim zdaniem za swobodnie czujesz się na tym forum :| Ps2.Wiem ,że każdy zaraz mnie zbluzga ale troodno się mówi :D Ps3. http://img250.imageshack.us/img250/1113/skladam2yx.png |
@Carrota ;]
Spox ;] @All kati-pvp-enfo.no-ip.info tibia 7.6 passy 1/1 wchodzcie ;) |
@Katti
Więc peace?? |
spox, ze klotnia, skoro masz ochote ;]
|
Heh Vegeta locik wam niestety niedopisał :(:(
|
@Katti
Ok mi pasuje może być kłótnia Ale i tak wiem ,że każdy będzie po twojej stronie :> Troodno się mówi : > Edit: Pamiętaj ,że Ty to rozpoczełaś. |
Piszesz tak zeby wywołać u innych poczucie litości wobec samej siebie ? Żałosne...
Nie mam zamiaru kłócić się na forum... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |
|