![]() |
|
Ładnie im to wyszło..;)
|
lol
aa moglo byc jak dawjniej
|
ładnieee
gz all :) jeszcze troche
|
hehehehe
heheheh prawie 100 lvle
|
bijcie szwedow
omgggg szwedyyy
|
jeszcze troche i bedzie wojna
jeszcze troche i bedzie wojna
|
powinno byc tak ajk kieyds
powinno byc tak ajk kieyds
|
tibvia schodiz na psy
tibvia schodiz na psy:o :o B) B) :] :] :p :baby: :baby: :baby: :baby: X( X( X(
|
wogole polacy maja rzadzic !!
wogole polacy maja rzadzic !!
|
Casspari kozaczek, a jak co do czego przyszlo jako 1 uciekal do carlin. Swoja droga, my juz doswiadczenie wojenne i motywacje mamy, kazdego mozemy rozniesc : )
btw. nowy char juz sie robi xD |
:D :D Taer masz browara jak Xuso glebe zaliczy :cup:
|
Cytuj:
Trzymam za slowo. Wiecie czemu xuso jest jako jedyny polak w NG ? Aby mogl czytac tibia.pl > forum i kablowac ng co to o nich pisza, na tym sie konczy jego rola ^^. @Veer~ Poznalem imreja jak mial 90 lvl, ja jakos 6 na game-chacie. I tak dzien w dzien gadalismy, jak zalozylismy gildie, zapoznalem go z ziomkami z Vanum i tak jakos wyszlo ze nam zawsze pomagal. Jak azared poszedl lac atavanda, Imreey sie wstawil za nim i na*******aj azareda na vdl, dzieki czemu udalo nam sie wszystko wyjanic. Jak mielismy problemy z PK, imreey przychodzil i zawsze wychodzilismy bez gleby. Ale wiele razy sie na nim zawiedlismy, mimo ze dawal nam swoja pomocna dlon. Dzis byl kolejny raz, kiedy to gadal z atavandem jak gdyb nigdy nic, i 2 min pozniej atavand budizl sie w templu. W planach imhreeyja nie bylo, gdyz to on kazal nam bic 100lvle aby mu pomoc w wojnie, lecz szwed pozostanie szwedem i w korzystnej mu sytuacji wypnie sie (bez skojazen) na nie swojego rodaka. Nasza wspolna znajomosc z rikkim trwala ponad 3 miesiace, pomyslec ze mialem jego demon armor i moglem zabrac (gdybym tylko wiedzial ze zrobi nam takie gowno). ps. Vanum, mam nadizeje ze sie nie pogniewacie za wyjasnienie historii, nasi fanowie zasloguja na to ;) |
To ja moze pare SS dam abyscie o mnie nie zapomnieli
http://img96.imageshack.us/img96/2397/uo0096tx8.jpg http://img409.imageshack.us/img409/4013/uo0094dg9.jpg http://img96.imageshack.us/img96/7353/uo0095kd3.jpg |
Zgnieciecie ich jak robaki =D
@DOWN STFU noobie bo wy sharowalisice jak kur** a u nas jedynie masa i wicka pozatym mielismy rl life nie tak jak wy Pozdrawiam. |
Widac Vanum jest pewne wygranej;p tak samo bylo na nebuli "100% mamy wygrana w kieszeni mówili " I musieli zmienic server =( jak mi przykro=(
Knaak bye bye obsidia ? 4 server z którego cie wyjebia? |
Akcja rzeczywiscie swietna, Dorpaz mial wiele szczescia ale pokazal tez co potrafi. No i wielkie gratulacje za mannowa i reszte... Aha a Waptor w NG ze tez zaliczyl glebe? Suma sumarum calkiem spoko kolezka z niego :)
|
lukasz
to ze ktos walczy w wojnie po przeciwnej stronie, nie znaczy przeciez ze nie moze byc wporzadku :p on jest rl naszych braci, wiec specjalnie bym sie nie dziwil, gdyby im pomagal. ale racje masz, jest 'spoko' :p @ taer imhreey sie poznal, ze cos tam te wasze boty (a pozniej wy) expia, dodal dwa do dwoch i skojarzyl ze mozecie mu sie przydac. a teraz jest w ng, wiec jak to ujales, wypial sie. @ uszatek costam i nebula~~ no, wy to jestescie pro ;) |
Waptor wyglądał bardzo podejrzanie, wiec LS nie mogło zrobic nic innego jak go zabic. :(
Akcja ładna, jak Mannow stracił całą mane to chyba nie wiedzial co zbytnio robic : |. |
Cytuj:
Dziex ziom staramy sie xD ! btw poczytaj forum " przejmujemy serwer " pekniesz z beki :) |
Jak na mnie, 'najśmieszniej' padł Imhreey. xd
Chciał dobić Trevliga z UE, puścił, i się złożył. ;dd A Trevlig stał, jak stał, tyle że z redzikiem. ;ss |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |
|