![]() |
|
Tylko bez świntuszenia mi tutaj! Dzieci czytają...
|
OLD SPAM ...............................
|
Witam po latach przerwy Tych nowych jak i starych wyjadaczy tematu M & A przechodząc do sedna sprawy mam pytanko czy ktoś ma linka do Bezsenności w Tokio Marcina Bruczkowskiego może być wersja online jak i e book liczę na was xDD
Z poważaniem Hazuma |
Cytuj:
|
@Hazuma
witamy w domu : ) spytaj Gro. |
@Azura
Noo, było super ;) |
Ray opowiadaj dużo sie zmieniło pod moja nieobecność ? ;s gracie w jakiegoś j mmorpg stara banda czy coś w tym stylu no i najważniejsze czy wybieracie sie na piernicon do Torunia ;]
Żeby nie było oftopów polecam fajne anime w stylu dobrych starych haremówek mianowicie Akane iro ni somaru saka miłego oglądania xD |
Cytuj:
|
za dużo gadać napisz na GG to all powiem : p
aktualnie tamtego teamu niema... jakieś 200 str. przyszło jak cie [ile?] nie było, |
Witaj, Hazuma. Dawno Cie nie bylo, co slychac? : P
|
@Hazuma
Bezsennosci szukalem na necie, bezskutecznie. Zostaje biblioteka. |
@Hazuma
Właśnie się zassało, ale jest w kolejce dopiero po skończeniu Paranoia Agent i Azumangi :) |
@Gangrel
Akane-iro jest conajwyzej przecietne :P Nic specjalnego. Obejrzalem Death & Rebirth, po raz kolejny ustanawia mnie to w przekonaniu, ze Evangelion to najlepsza seria jaka widzialem... |
@up
jest przecietne i przewidywalne : D @topic Na kompie siedzi juz: Fate/stay Night, Lucky Star, Code Geass, sola i Genshiken. Nie wiadomo od czego zaczac : D Ogladal ktos moze te dwa ostatnie tytuly? Daja rade? @zima SNIEG NAPARZA zimo idz sobie http://img10.imageshack.us/img10/9200/dsc7924.jpg |
@Up
Ogladal, ogladal. Oba tytuly sa fajne, ale ja bym na Twoim miejscu najpierw obejrzal Genshiken. KUUJIIBIIKII UUUNBAALAANCEEE! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaprawdę, powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas szaleństwa i Czas pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem. Ess’tuath esse! Tak Będzie! Wypatrujcie znaków! Jakie to będą znaki, rzeknę wam – wprzód spłynie ziemia krwią Aen Seidhe, Krwią Elfów ...
|
Nie to po prostu Shinigami-sama ma łupiez
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiedźmin na pewno.
ANTA BAKA?! Ide spac, Oyasumi |
to jest Shinigami sama~~~~! Nawet Waleczny Warrior Tomp go nie pokona,nawet mądry wilczy Druid Eer Yon go nie pokona,nawet Mag Tentacli Ray Zatobom w teamie z Angielskim Hunterem Sam Gołap nie wygrają...ale nadzieja lezy w rękach dwóch wybrańców Paladyna Coor Gar'a i Priesta Kuma Lskiego...
Czy odnajdą kaplice wiedzy Anioła Gro Ciicho? ..... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
HSDK Ukryty tekst:
PS Fajnie wreszcie pisac z polskiego IP... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Już wiem, jak swoją następną postać w WoWie nazwę :D Dobra - plan na jutro - Air TV. |
Cytuj:
@Topic: Obejrzalem 23EP (bonus) Clannad AS - ogolnie fajny, ale spodziewalem sie czegos lepszego :P |
To akurat było na podstawie opowiadania, które wcześniej już przeczytałem, więc spodziewałem się dokładnie tego. :P
|
Wiem co oznacza Swastyka ale nie spodziewał bym sie ,że sie
z nią spotkam w Anime xD |
Cytuj:
|
Naruto nie oglądam więc nie wiem :PP
|
Swastyka widnieje na czole Nejiego. Niestety tylko w mandze, bo w anime to ocenzurowali.
Anwyay - Troll Priest Eer'Yon nie powstał. Nie podoba im się " ' " Spacja też odpadła. Damn it! |
To nie hitlerowcy wynalezli swastyke, wiec bardziej powinniscie sie dziwic widzac ja na hitlerowskich sztandarach niz w buddyjskiej swatyni gdzie byla juz od setek lat. Kojazy sie ja z nazizmem tylko dlatego ze z tym mielismy blizszy kontakt.
Cytuj:
Eiri-Yuoun? PS Ja sie nie musze w cos takiego bawic bo moj nick jest zarombisty z pochodzenia... :p |
@que
ty mi lepiej uploadnij gdzies cala ta mange z lolami bo tamte 2 obrazki mi sie spodobaly |
Dołączam się do prośby Milano xD
|
Cytuj:
A oto cała (znana z ksiazek o wiedzminie) przepowiednia. Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem. Esse'tuath esse! Tak będzie! Wypatrujcie znaków! Jakie to będą znaki, rzeknę wam - wprzód spłynie ziemia krwią Aen Seidhe, Krwią Elfów..." Aen Ithlinnespeath Przepowiednia Ithlinne Aegli aep Aevenien </i> Drżyjcie, albowiem oto nadchodzi Niszczyciel Narodów. Stratują waszą ziemię i sznurem ją podzielą. Miasta wasze zostaną zburzone i pozbawione mieszkańców. Nietoperz, puchacz i kruk w domach waszych zamieszkają, wąż się w nich zagnieździ. Przepowiednia Itliny. Z krwi Falki narodzi się mściciel, który zniszczy stary świat, a na jego gruzach zbuduje nowy. Tedd Deireadh, koniec świata, poprzedzony bitwą Ragh nar Roog, finalną walką światła i Ciemności. Cały ten kontynent i cały ten świat znajdzie się pod milową warstwą lodu i śniegu. [...] Wszystko zostało przewidziane i wyprorokowane. Wasze przybycie na kontynent, wojny, przelew elfiej i ludzkiej krwi. Wzrastanie waszej rasy, dekadencję naszej. Walkę władców Północy i Południa. I powstanie oto król Południa przeciw królom Północy i zaleje ich ziemie jak powódź; będą oni zdruzgotani, a narody ich zniszczone... I tak zacznie się zagłada świata. [...] Kto jest daleko, umrze od zarazy; kto jest blisko, padnie od miecza; kto uchowa się, umrze z głodu; kto przetrwa, tego zgubi mróz... Albowiem nadejdzie Tedd Deireadh, Czas Końca, Czas Miecza i Topora, Czas Pogardy, Czas Białego Zimna i Wilczej Zamieci... [...] Wskutek zmiany kąta padania promieni słonecznych przesunie się, i to znacznie, granica wiecznej zmarzliny. Te góry zmiażdży i odepchnie daleko na południe sunący z północy lód. Wszystko przysypie biały śnieżek. Warstwą grubą na ponad milę. I zrobi się bardzo, ale to bardzo zimno. [...] Ocaleją tylko ci (elfy), którzy pójdą za Jaskółką. Jaskółka, symbol wiosny, jest wybawicielką, tą, która otworzy Zakazane Drzwi, wskaże drogę wybawienia. I umożliwi odrodzenie świata. Jaskółka, Dziecko Starszej Krwi. [...] Światu grozi zagłada. Kataklizm klimatyczny o potężnej skali. chodzi o potężne zlodowacenie. A ponieważ tak się składa, że dziewięćdziesiąt procent lądu to półkula północna, zlodowacenie może zagrozić egzystencji większości żywych istot. Po prostu zginą z zimna. Ci, którzy przetrwają, utoną w barbarzyństwie, wyniszczą się wzajem w bezlitosnych walkach o pożywienie, staną się łupem oszalałych z głodu drapieżników. Avallac'h |
Sam w biurze, więc obejrzałem sobie Bleacha. Te fillery zapowiadają się totalnie dennnnnnnnnnnne.
|
jak kazde =), dlatego juz dawno dalem sobie spokoj z anime i tylko mange czytam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |
|