![]() |
|
"Hemp Gru JLB to jest to, Mokotów to jest to, P R O S T O to jest to, ZIP WWO to jest to, Zipera fundacja to jest to, Włodi SŁŻ to jest to, Bagio Planx 5g to jest to, Molesta Ewenement to jest to, elo kaczy proceder to jest to..." Bilon & Wilku aka Hemp Gru
@akcja - tak to jest, że prawe i dobre duszki czasem niewinnie giną od nędznych skurwysynów :( |
Mag olimp, koxiq, arherox, poul the pall, krzysiek knight , jitvey maranoe shelbo neandrey lavathron Geniamin urlish tomigol yenx asemires of furora
|
@Up
Zapomnialeś o jednym ^^ [CHAR]Fens On Furora[/CHAR] Jun 24 2008, 12:29:31 CEST Killed at Level 147 by [CHAR]Poul the Pall[/CHAR] |
Siema co tam ?:}
|
@up - ehhhh, wrócił :(
@WoW - Zrobiłem sobie humana paladina i sporządziłem taki build - http://www.wowhead.com/?talent=qZVhtIx0dggqzVbx Mam zamiar nim robić "Hobbs way". Co o nim myślicie? |
Cytuj:
@Akcji Ma ktoś movie ze strony Inshon?? |
xD
;D :> |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Ale dziś mało ludzi tutaj. Zawsze ciekawie było!
|
NIEWAZNE KTO GRA, I TAK ZAWSZE WYGRYWAJA NIEMCY k|_|RWA MAC!
|
Kurwa mac... Jebane szwaby;( Hój im w dupsko
|
zabil bym se jakiegos niemca
|
Chary jest cpunem
|
Blantoholixx to ten squad, wiesz?
|
piszcie cos bo nuda ;f jeszcze troche i padnie rekord czasu bez posta ; O
|
Juz by padal rekord 20.000 ale jakis huj Hag~ temat zbanowal ;p
|
hejkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Ema Emaaaa
|
@Azobaty:
Na chuj to wstawiasz, skoro nikt się nie nabierze. Btw. zajebisty "sposób", z allegro? |
niezla ta openka pamietam te czasy chyba nawet jestem na tym zdjeciu
lol ;d |
Cytuj:
bo stara mu kazała :/ |
i Niemcy maja wygrac ;d
|
pozatym te img jest z isary a nie furory ;D
|
[CHAR]Boozar[/CHAR]
Banished: until Jun 30 2008, 21:50:48 CEST because of excessive unjustified player killing jesli bylo to mea culpa ;) |
Nic ciekawego tu nie piszecie... Napiszcie jak tam u Andiego i ekipy... Mam nadzieje ze nie stoczyli sie tak jak Chary zeby cpac :/
|
lepiej troche cpac
niz ciagle w glupia tibie grac XD |
Chary nie cpa troche... On pozera pigulki w dekagramach juz :< By chociaz zielsko palil tak jak paru tu normalnych ludzi a nie ze cpac. No ale coz ciezkie dziecinstwo odbija sie na doroslym zyciu :<
@up Budzyn lol to kolo mnie |
@up
co ty pierdolisz ćpanie jest zajebiste, ładujesz 900 mg DXM z apteki i masz kosmos praktycznie za darmo 8o talk.hyperreal.info polecam ;d |
Cpanie jest elo o/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Idziesz do apteki po Acodin (tabletki na gardlo) w*******asz cala paczke i tez masz fajnie xDDD ale Charemu juz taka jedna paczka nie starczy on musi z 5 paczek wjebac :<
|
A za kilka lat ziemia,
gz że się podniecacie tym jacy to wy dorośli jesteście że już ćpacie i piguły bierzecie czy huj wie co, anyway jesteście zwykłymi idiotami którym kolega nagadał ze jest fajnie i to pomaga na wszystko tylko potem budzisz się z ręką w nocniku, gdy już jest za późno, miłego umierania <podpis> @uprzedzam odpowiedź na pytanie, jestem pełnoletni tylko nie mam tak nasrane we łbie żeby się tym faszerować jesteście zerami |
Kery chodź zabiorę Cię tam gdzie jest Mooooooooooooooonar ;)
On głupoty pisze ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta skarpetki spalam w piecu
|
omg... albo nic nie piszecie albo pierdolicie głupoty ... : D ogarnijcie sie tu dawno takiej nudy nie bylo !
|
No co, każdy może się starać być fajnym. :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |
|