![]() |
|
A i jeszcze jedno do Arpens. Widać jak± jestescie "zgran±" gildi±. Poprostu 100% od was doszlo do wojny. Naprawde ten prawie rok istnienia gildi Arpens zrobil z was Braci XD!! Ogarniacze ROX !
|
Punzhete
May 11 2008, 14:57:09 CEST Killed at Level 101 by Azreal Wizard Lhoptic May 11 2008, 14:49:47 CEST Killed at Level 105 by Azreal Wizard Azreal Kossi Żydow! |
Nie planuje tu zagoscic na dlugo.
Victeron, zaplaciles za mnie 50k, fakt bo ja wtedy nie mialem nic...ale smieszny jestes piszac ze okazalem sie nielojalny bo gdyby nie ja chlopaku to bys Vickiem nawet 10 leveli nie zgarnal. Za malo wiesz, za duzo mowisz. Szanuje Cie dalej bo znamy sie od dawna, Ty mnie nie musisz. Co do calej sytuacji. Za bardzo sie goraczkujecie, to zwyczajna gra i czasem przychodzi stanac po przeciwnych stronach. Nigdy nie mialem w planach dochodzic do wojny i nikogo nie oklamalem. Wyszlo jak wyszlo, wy to albo zaakceptujcie albo robcie z tego wielkie halo tu i gdziekolwiek chcecie, mi to nie robi. Morita, dzieki za wsparcie:) Gratuluje fragow bo wylozylem sie dzis elegancko:) Akon Yode. |
Cytuj:
|
@Tymmon
Po Prostu NPNP Waz Teraz Zjedzie xD Maj± Kolejn± porcję Zabawy Nowe Pionki Do Bicia xD Gdyby NPNP miała Jeszcze z kilku 130+ Magów To HM niema szans :D :) Szczerzę to i tak niemacie xD @Down No Wła¶nie Niewiem. Aaaa Już Wiem xD Jest Frag Jest Szum A ze Dużo Fragów Maj± Dzi¶ To Dużo Szumu Jest xD Aaa A Głowa Boli Bo Wczoraj Ognisko Było.... |
Mamy czy nie mamy, nie rozumiem tylko dlaczego głowa boli akurat Ciebie:)
Skoro jestesmy tak slabym przeciwnikiem to NPNP nie ma czym sie martwic, wiec o co tyle szumu. |
Cytuj:
|
@up
Co racja to racja ;d |
Widze ,ze dojscie Arpens zamiast zalamac chlopakow jeszcze bardziej ich zmobilizowalo ;D Szczerze gratuluje fragow ;)
Arepnsi nic w tej wojnie nie zdzialaja bo nic soba nie reprezentuja i tyle. Popadaja troche i wiekszosci sie znudzi.Dla nas to tylko wiecej osob do zabijania ,a dla was wiecej straconego czasu bo nie mozecie expic ,a to was zabije od srodka XD Tak apropo "Hakuna Matata" to ja mam taki opis od tygodnia ponad na gg:( Eter ,Shejq i reszta moga potwierdzic. Tak wiec spotkamy sie w sadzie za plagiat B) |
Victorin idż ogarnij troche siebie jak tak cie fascynuje to słowo
@Aravras Nie, nie wiem co znaczy Elessar |
Cytuj:
@Kafffar... Ty to napewno nic sob± nie prezentujesz... od kiedy Cię pamiętam... (30lvl?) byłe¶ zawsze noobem i na to wychodzi że zawsze nim pozostaniesz (chociaż zycze Ci żeby to się zmieniło) ...i nie płacz że masz taki opis na gg... jak dziecko :baby: |
[GUILD]Roxando Krow[/GUILD]
taka ciekawostka ;) |
Nie będę ukrywał że był to mój pierwszy open battle i czułem się mocno zagubiony i zdezorientowany. Rzecz to chyba normalna. Ogarniemy się i będzie dobrze :)
Od której warowali¶cie? |
|
Cytuj:
hahaha dobre whisp warowac to ty mozesz z psem w budzie obok domu |
Cytuj:
Inteligentny jak zawsze :) |
Arcano nie obrazaj mnie juz bo taka jest prawda. Rok razem powinien was zgrac a tym czasem Arpens uleglo rozpadowi ;] No co 100% was walczy ? hmm..?
|
Cytuj:
Nie walcza 3 osoby : Vassanti, Kokssik, Enzane :) Reszta poprostu nie logowała się jeszcze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |
|