![]() |
|
~250 ping i 5fpsow w teamfightach
To na pewno nie mialo wplywu. |
http://www.youtube.com/watch?v=c3am9...el_video_title
HAHAHAHHAA. JOCH ASADZIURA? "I'm taking my screenshoot!!". No difference. Kto policzy ile razy joh powiedział w tym filmie OMG? |
57razy... :D
|
lmao ........
|
bwahahah :D
|
I zobaczcie ile szczęścia może wywołać 5 minutowa rozmowa. :o
|
Właściwie gdyby się zastanowić, to większości z nas w takim wieku sprawiła by taką radość rozmowa z naszym idolem, Czy to jakimś tam Zidanem, czy też z Athene :P
L33t post dziffko! |
Ale wjeżdżacie na tego kolesia xd
Mam pytanie na temat tej gry mianowicie z czym to sie je ? Lepsze od tipji ? Oplaca sie zaczynac ? |
Prawie to samo, tylko że z dźwiękiem ; /
|
I niektórzy umieją podskakiwać. Ale nieba nie uświadczysz.
|
Chetnie przygarne konto z nienaruszonymi rankedami.
|
No to się M5 popisało i to solidnie :D
|
Wygrały raczej kiepskie picki. Naprawdę nie wiem, po co pickneli Irelie w trzeciej grze, skoro już w pierwszej widzieli, że to nie działa.
|
http://img841.imageshack.us/img841/2536/1711caitlyn.png
Uploaded with ImageShack.us Mój najlepszy ranked :) ,aktualnie mam cały czas podczas gry po 200 ping(tak pisze ,a zacina mi się i kickuje często jakbym miał 1000-8k ping ,na szczęście zmieniam dostawce :D). Nie polecam grać solo duali na nordic east ,nie orientuje się jak jest na pozostałych serwerach ale na NE ,zawsze trafisz na niedorozwinięte dziecko ,przez ,które przegrasz ,grając z ogarniętym znajomym ,zwiększasz szansę na wygraną. Jakby ktoś chciał rankeda zagrać zapraszam. |
Olaf i janna spoko build.
|
staty może i dobre ale to w low elo :baby:
|
Eh, to elo hell i gunblade'y na Urgocie :DDD
|
Poza tym kogo obchodzi twoj wynik 17/1 i płacz na temat twojego internetu? :D Nie rozumiem po co tym lsnic na forum. Do dalszej tresci - nie masz racji bo siedzisz w GÓWNIE.
|
haha jak teraz sie dogłębniej przyjrzałem to praktycznie nikt z nich żadnego survi itema nie kupił :baby: patrzcie na farme graves'a :D
|
Dopiero wczoraj pierwszy raz zagralem Shyvana. W sumie spoko, fajnie sie gralo. Ona jest jak Garen, budujesz tanka i masz w tym dpsa...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |
|