Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Aranol 11-02-2008 00:22

Fingregher ale Ty pker jestes :( czemu mnie chciales zabic xD :((

Fin'er 11-02-2008 00:37

299 siadło chyba ;d albo 209 :D.

Eee ja tam jestem tylko poor ms :(

InvisibleWound 11-02-2008 01:54

hah yaugardo z tym rl to troche sie osmieszyles. Czyli co finowie nie sa 'noliferami' bo sa z ng? (w tym czasie padali i duzo wczesniej byli online - o 4;20~ sfragowali kilku niemcow Deeluxer itp, a u nich roznica jest bodajze godzina~max dwie do przodu). No ale nolifami nie sa bo sa z ng, a ng = zycie!
B)

a co do przerywanego snu - kto rano wstaje temu pan bóg daje.

Piesek 11-02-2008 05:57

widzę, że ostatnie posty zbyt wiele z Obsidią związanego nie mają, więc proszę jakiegoś starego, ale to naprawdę starego gracza stąd o to, aby przedstawił mi historię Obsidii (najlepiej od początku) do wojny NG vs. Sobs. Chcę trochę wiedzieć co tu się działo przed moim przybyciem ^^

Collel 11-02-2008 07:56

[CHAR]Sheepenator[/CHAR]
Hacked chyba...

Shibor 11-02-2008 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1892637)
Yaugardo kozaczy bo może, w przeciwieństwie do Ciebie...

Yaugardo to może sobie wybiec ze statku w veno i paść i tyle go w wojnie widzieli ^^

Ptak~ 11-02-2008 08:23

@ gader

ja cos pamietam z wojny raised fist vs mortalions o ile dobrze pamietam, pozniej ng sie wpierdolilo i bylo po sprawie. pozniej nie gralem pare miesiecy, wiec jest luka

Yaugardo 11-02-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shibor (Post 1892918)
Yaugardo to może sobie wybiec ze statku w veno i paść i tyle go w wojnie widzieli ^^

O czym Ty mowisz:o jedyny frag jaki na mnie mieliscie to byl w venore ale nie gdy bieglem ze statku tylko do chaty Pephego, z mojej :)

@Boi~
Jakiego 2 ownera:o. Patryka znam w RL i tylko dlatego ze jest wporzadku sie za nim wstawiam

Arha 11-02-2008 15:33

No wiesz z kim nie rozmawiam w Tibi to mowia ze masz 2 lub wiecej ownerow ;o

Yaugardo 11-02-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1893373)
No wiesz z kim nie rozmawiam w Tibi to mowia ze masz 2 lub wiecej ownerow ;o

To nie wiesz ze ja mam 10 ownerow;o. A mi mowili ze mannow byl formerem arhy

Slayer-Nuddle 11-02-2008 16:39

Suvek wyluzuj bo wkoncu wyladujesz na izbie przyjec z powodu zawalu serca :p Naprawde to forum jest warte az tylu nerwow?

Chill out, mate (sorry ale nie moglem sie powstrzymac)

A tak by the way. To masz racje chlopie

kafior 11-02-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez InvisibleWound (Post 1892839)
hah yaugardo z tym rl to troche sie osmieszyles. Czyli co finowie nie sa 'noliferami' bo sa z ng? (w tym czasie padali i duzo wczesniej byli online - o 4;20~ sfragowali kilku niemcow Deeluxer itp, a u nich roznica jest bodajze godzina~max dwie do przodu). No ale nolifami nie sa bo sa z ng, a ng = zycie!
B)

a co do przerywanego snu - kto rano wstaje temu pan bóg daje.

Finowie 1h+, tak wiec u nich była 5.20.

Wojna wymaga poswiecej i nie raz sie wstawalo o 5 chociazby na Nebuli aby kogos sfragowac.. niestety przeciwna gildia czaila sie od 4 =D

Fin'er 11-02-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1892925)
@ gader

ja cos pamietam z wojny raised fist vs mortalions o ile dobrze pamietam, pozniej ng sie wpierdolilo i bylo po sprawie. pozniej nie gralem pare miesiecy, wiec jest luka

AAAaaa idź Ty no liferze, pewnie zrobiłeś "Pińcetny" level w czasie tych paru miesięcy gdy Cię na Obsidii nie było... Już ja Cię znam :D

Temon 11-02-2008 18:20

To wszystko to banal...
------------------------
(\(\
(>'.')
(~(")(") ----------opanuja swiat!!:(

Hepul 11-02-2008 21:34

GADER

18:08 You advanced from Level 99 to Level 100. =))
i wszytko jasne:D
Gzzzz :* naaaabs

majk 11-02-2008 21:45

@Pussy'Aka'serek

kto powiedzial ze ja sie chce bic? gdzie to napisalem co?
chodzilo mi o to ze mnie nie zna wiec moze przyjechac do gdanska pojdziemy na piwo itp:cup:
a co do lozka to wybacz ale nie chodzilo mi o to aby spal ze mna w 1 pokoju;p moge wiele miejsc do spania znajomym pozalatwiac :)

z takim kims jak ja? nie znasz mnie wiec nie oceniaj ;p

Pussy'Aka'serek 11-02-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez majk (Post 1894236)
@Pussy'Aka'serek

kto powiedzial ze ja sie chce bic? gdzie to napisalem co?
chodzilo mi o to ze mnie nie zna wiec moze przyjechac do gdanska pojdziemy na piwo itp:cup:
a co do lozka to wybacz ale nie chodzilo mi o to aby spal ze mna w 1 pokoju;p moge wiele miejsc do spania znajomym pozalatwiac :)

z takim kims jak ja? nie znasz mnie wiec nie oceniaj ;p

Ajajajajajajja! Łapiesz mnie za słówka a dobrze wiesz o co chodzi :]
Nie musze Cie znać żeby Cie ocenić. Wystarczy ze widze jak się tu angażujesz i podniecasz tymi wszystkimi postami :cup: Uderz w puchara!

majk 11-02-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pussy'Aka'serek (Post 1894255)
Ajajajajajajja! Łapiesz mnie za słówka a dobrze wiesz o co chodzi :]
Nie musze Cie znać żeby Cie ocenić. Wystarczy ze widze jak się tu angażujesz i podniecasz tymi wszystkimi postami :cup: Uderz w puchara!

no wlasnie powinienes cos o mnie wiedziec aby ocenic no ale coz jak kto woli. nie kazdy jest taki genialny jak ty. gz:*
angazuje i podniecam hmm brak slow na to xddd
pisze sobie tutaj z nudow i tyle:p
no ale gadaj sobie na mnie co chcesz jakos mnie to nie boli:cup:

Shibor 11-02-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pussy'Aka'serek (Post 1894195)
To sem ja! Ćeski terminatorek! Ej Terminatorze pogromco! Dlaczego ciągle mówisz w liczbie mnogiej? Przecież Ty gówno robisz, wiec na Kiego ch&*a się podniecasz? :baby:

Wstajesz to Ty tylko po udanym waleniu Cie w dupe, jak się po mydło schylasz pod prysznicem w więzieniu!

AhahhaHhahAHHaHhaHha ALE JA JESTEM MISZCZ! MISZCZ NAT MISZCZAMI!!!11 TAK CI POJEHAUEM!!!11

I znów liczba mnoga X(

Ja ZAWSZE oceniam ludzi po tym co sobą prezentują. A Ty jesteś kolejnym kretynem który "chce się bić". Przemyśl to ile w tym co mówisz jest sensu. A co do łóżeczka, to nie sądze zeby ktos chciał lezec w pokoju z takim kimś jak Ty :confused:

Tutaj masz królu Shibor odpowiedz:

No a teraz troche wyjaśnień z mojej strony:

Pare stron z forum zostało usunięte a moje konto zbanowane. Jest mi przykro z tego powodu, ale teraz już rozumiem. Nie wolno reklamować na forum swoich produktów :( To że chciałem sprzedawać ze Slayerkiem serek z mojej macicy to nie znaczy że juz trzeba banowac!

Ale ja sie nie poddaje!

Chce też wyjaśnić że powodem mojej nieobecności przez kilka dni był... OKRES! Interes jak interes, ale jak tu K#$^A można pracować jak mi leci z cipki serek pomieszany z krwią! ;(

Z przykrością musze stwierdzić że firma aktualnie jest stratna 1.20zł na chusteczki higieniczne :(

No ale jak to się mówi straty muszą być! Całe szczeście już okres mi się skończył i teraz to już będzie tylko portfel pękał w szwach!

Btw. KOMU SERKA?

Ale mi pojechales/pojechalas nie wiem czym ty jestes wkoncu ;) wogule chce byc tak samo fajny i tak jechac po ludziach omygy wow

-Szary- 11-02-2008 22:53

Gzy Gader

Zielaqu masz jakiś reca z Dhq ??
jak tak to bym prosił :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49.