![]() |
|
Fingregher ale Ty pker jestes :( czemu mnie chciales zabic xD :((
|
299 siadło chyba ;d albo 209 :D.
Eee ja tam jestem tylko poor ms :( |
hah yaugardo z tym rl to troche sie osmieszyles. Czyli co finowie nie sa 'noliferami' bo sa z ng? (w tym czasie padali i duzo wczesniej byli online - o 4;20~ sfragowali kilku niemcow Deeluxer itp, a u nich roznica jest bodajze godzina~max dwie do przodu). No ale nolifami nie sa bo sa z ng, a ng = zycie!
B) a co do przerywanego snu - kto rano wstaje temu pan bóg daje. |
widzę, że ostatnie posty zbyt wiele z Obsidią związanego nie mają, więc proszę jakiegoś starego, ale to naprawdę starego gracza stąd o to, aby przedstawił mi historię Obsidii (najlepiej od początku) do wojny NG vs. Sobs. Chcę trochę wiedzieć co tu się działo przed moim przybyciem ^^
|
[CHAR]Sheepenator[/CHAR]
Hacked chyba... |
Cytuj:
|
@ gader
ja cos pamietam z wojny raised fist vs mortalions o ile dobrze pamietam, pozniej ng sie wpierdolilo i bylo po sprawie. pozniej nie gralem pare miesiecy, wiec jest luka |
Cytuj:
@Boi~ Jakiego 2 ownera:o. Patryka znam w RL i tylko dlatego ze jest wporzadku sie za nim wstawiam |
No wiesz z kim nie rozmawiam w Tibi to mowia ze masz 2 lub wiecej ownerow ;o
|
Cytuj:
|
Suvek wyluzuj bo wkoncu wyladujesz na izbie przyjec z powodu zawalu serca :p Naprawde to forum jest warte az tylu nerwow?
Chill out, mate (sorry ale nie moglem sie powstrzymac) A tak by the way. To masz racje chlopie |
Cytuj:
Wojna wymaga poswiecej i nie raz sie wstawalo o 5 chociazby na Nebuli aby kogos sfragowac.. niestety przeciwna gildia czaila sie od 4 =D |
Cytuj:
|
To wszystko to banal...
------------------------ (\(\ (>'.') (~(")(") ----------opanuja swiat!!:( |
GADER
18:08 You advanced from Level 99 to Level 100. =)) i wszytko jasne:D Gzzzz :* naaaabs |
@Pussy'Aka'serek
kto powiedzial ze ja sie chce bic? gdzie to napisalem co? chodzilo mi o to ze mnie nie zna wiec moze przyjechac do gdanska pojdziemy na piwo itp:cup: a co do lozka to wybacz ale nie chodzilo mi o to aby spal ze mna w 1 pokoju;p moge wiele miejsc do spania znajomym pozalatwiac :) z takim kims jak ja? nie znasz mnie wiec nie oceniaj ;p |
Cytuj:
Nie musze Cie znać żeby Cie ocenić. Wystarczy ze widze jak się tu angażujesz i podniecasz tymi wszystkimi postami :cup: Uderz w puchara! |
Cytuj:
no wlasnie powinienes cos o mnie wiedziec aby ocenic no ale coz jak kto woli. nie kazdy jest taki genialny jak ty. gz:* angazuje i podniecam hmm brak slow na to xddd pisze sobie tutaj z nudow i tyle:p no ale gadaj sobie na mnie co chcesz jakos mnie to nie boli:cup: |
Cytuj:
|
Gzy Gader
Zielaqu masz jakiś reca z Dhq ?? jak tak to bym prosił :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |
|