![]() |
|
Stare Sailor Moon było znacznie bardziej ecchi. Do tego sceny transformacji itd.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niestety albo i stety moimi anime z dzieciństwa są tylko Pokemony, Czarodziejka z Księżyca i jeszcze Super Pig. Więcej anime nie pamiętam, czego serdecznie żałuje.
Niestety zostałem obdarzony jedynie 3 kanałami telewizyjnymi obecnie z rozszerzeniem do 4 kanałów xD i takiego czegoś jak rtl7 w życiu nie widziałem(niektórzy mogą to nazwać trudnym dzieciństwem xP). |
Cytuj:
|
Tak sobie czytam i zastanawiam się czy ściąga D-Gray-Mana. Opłaca?
Cytuj:
A tak btw. to rozumiem miec 3-4 kanały jako trudne dzieciństwo. Ale mój kolega ma internet 128 kb/s radiowy! |
@Nari
Dla mnie Minki i Pszczółka Maja to nie anime, ale tak oglądałem oba. Muminki zawsze jak była dobranocka, nawet około rok temu ;) Pomodlę się za twojego kolegę. |
muminki i maja były na tvp1 : p chyba pierwsze anime w polsce
a Dr.slumpa pamieta ktoś? * Saint seya,ach pamiętam ^^ seria z Posejdonem i Ateną ,droga pełna róż... Skorpion,lew,waga xD! @gro dziecko Kamehade xD ja to to dziecko RTL7 byłem.. |
Cytuj:
|
jak już mówimy o "cosplayowych rzeczach "
Cytuj:
tez mieliście takie odpały? |
@Up
Baa :D Pokemony tez! Rayzachu, idz!! |
Whoa, w Bleachu pokazali kto ma w espadzie który numer!!!!!I zgadłem, kto jest pierwszy!
Ukryty tekst:
|
Gromander! atak płomienia z dupy!
ma ktoś linka do takiej parodii DN gdzie były słowa : Cytuj:
|
@Rayza
Ta, pamiętam to z basha. Propos, strasznie nabrała mnie ochota na lucky stara (wiem, mówiłem już). Kiedyś już oglądałem 1 odc, ale się nie spodobał. Myślę, że teraz będzie inaczej - obejrzałem kilka filmików z youtube i mi się spodobało : P No i namęczyłem się z napisami... pierwsze napisy do 6 odc - ok, następne 6 musiałem zmieniać formaty ( >.>) , najgorzej było z resztą, bo musiałem się nieźle nakombinować... |
Cytuj:
mi all zawsze good było,albo online oglądałem B. manga ch. 339 Ukryty tekst:
|
Hej a tak mnie olśniło: czemu w środę manga z bleacha wyszła; zawsze była w czwartek wieczorem :P Czyżbym czegoś nie doczytał?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wam też USD tak wolno dzisiaj ściąga? |
ta,nazywa sie to [(grupa) subs] ale ja napisałem tylko grupa...
"zrodzeni z nicości , urodzeni z bronią w garsci " to mógł by byc nowy tekst z Chaos;HEAd 8D (ep.10) |
@Up
Chyba 11? 10 wyszedl w tamtym tygodniu >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42. |
|