Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Quezacoatl 17-12-2008 20:08

Stare Sailor Moon było znacznie bardziej ecchi. Do tego sceny transformacji itd.

Serious Sam 17-12-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2381304)
Zapomnieliście o Rycerzach Zodiaku... Saint Seiya : P

Baaa...Rycerze Zodiaku, pewnie, że pamiętam.

sphinx123 17-12-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2381310)
http://pl.youtube.com/watch?v=kkzRwNF8ZqM

pamięta ktoś?

edit: ale czy to jest w ogóle anime? bo zwątpiłem...

Ano pamiętam, leciało na Polonii 1 gdy miałem gdzieś z 3 lata XD

Otakuma 17-12-2008 20:36

Niestety albo i stety moimi anime z dzieciństwa są tylko Pokemony, Czarodziejka z Księżyca i jeszcze Super Pig. Więcej anime nie pamiętam, czego serdecznie żałuje.
Niestety zostałem obdarzony jedynie 3 kanałami telewizyjnymi obecnie z rozszerzeniem do 4 kanałów xD i takiego czegoś jak rtl7 w życiu nie widziałem(niektórzy mogą to nazwać trudnym dzieciństwem xP).

Serious Sam 17-12-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2381444)
Niestety albo i stety moimi anime z dzieciństwa są tylko Pokemony, Czarodziejka z Księżyca i jeszcze Super Pig. Więcej anime nie pamiętam, czego serdecznie żałuje.
Niestety zostałem obdarzony jedynie 3 kanałami telewizyjnymi obecnie z rozszerzeniem do 4 kanałów xD i takiego czegoś jak rtl7 w życiu nie widziałem(niektórzy mogą to nazwać trudnym dzieciństwem xP).

Nie martw się, mój kolega miał podobnie ;[

Nari 17-12-2008 20:42

Tak sobie czytam i zastanawiam się czy ściąga D-Gray-Mana. Opłaca?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2381444)

Nie mów, że nie oglądałeś muminków i pszczółki maji (jak to się pisze? chyba mai :>)

A tak btw. to rozumiem miec 3-4 kanały jako trudne dzieciństwo. Ale mój kolega ma internet 128 kb/s radiowy!

Otakuma 17-12-2008 20:47

@Nari
Dla mnie Minki i Pszczółka Maja to nie anime, ale tak oglądałem oba. Muminki zawsze jak była dobranocka, nawet około rok temu ;)

Pomodlę się za twojego kolegę.

Rayza 17-12-2008 20:49

muminki i maja były na tvp1 : p chyba pierwsze anime w polsce
a Dr.slumpa pamieta ktoś?
*
Saint seya,ach pamiętam ^^
seria z Posejdonem i Ateną ,droga pełna róż...
Skorpion,lew,waga xD!
@gro
dziecko Kamehade xD ja to to dziecko RTL7 byłem..

Frapper 17-12-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2381483)
a Dr.slumpa pamieta ktoś?

do dzis gdzies w moich rzeczach z dziecinstwa leza zielone spodenki i zielona koszuleczka na ramionczkach ze Slumpem! Jak ja sie tym jaralem w wieku 4 czy 5 lat jak od babci z Wloch dostalem =D.

Rayza 17-12-2008 21:04

jak już mówimy o "cosplayowych rzeczach "

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bash.org.pl (Post 2082534)
<Info> boje sie, że mój dziadek do były esbek...
<SLS> czemu?
<Info> bo znalazłem u niego na strychu jakieś dokumenty,z nazwiskami ludzi, ich adresami itp.
<SLS> a co ja mam myśleć, jeśli dwa lata temu znalazłem u babci na strychu katane? taki samurajski miecz...?

pamiętam jak kiedyś bawiłem sie w podstawówce w DB xD
tez mieliście takie odpały?

Grocix 17-12-2008 21:35

@Up
Baa :D
Pokemony tez! Rayzachu, idz!!

Juzefek 17-12-2008 22:07

Whoa, w Bleachu pokazali kto ma w espadzie który numer!!!!!I zgadłem, kto jest pierwszy!
Ukryty tekst:
1st Stark 2nd Barrangar 3rd Halibel (prawie całego cyca pokazała :evul:oraz prawdopodobnie teraz bedzie Ichi vs Ulqiorra

Rayza 17-12-2008 22:08

Gromander! atak płomienia z dupy!

ma ktoś linka do takiej parodii DN gdzie były słowa :

Cytuj:

-i can kill that guy ryuk
=why?
-because he dosen't exist! bitch!

-ryuk: dude,get a gun,capture him,go to texas and kill him!

Serious Sam 17-12-2008 22:16

@Rayza
Ta, pamiętam to z basha.

Propos, strasznie nabrała mnie ochota na lucky stara (wiem, mówiłem już). Kiedyś już oglądałem 1 odc, ale się nie spodobał. Myślę, że teraz będzie inaczej - obejrzałem kilka filmików z youtube i mi się spodobało : P

No i namęczyłem się z napisami... pierwsze napisy do 6 odc - ok, następne 6 musiałem zmieniać formaty ( >.>) , najgorzej było z resztą, bo musiałem się nieźle nakombinować...

Rayza 17-12-2008 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2381643)
@Rayza
Ta, pamiętam to z basha.

Propos, strasznie nabrała mnie ochota na lucky stara (wiem, mówiłem już). Kiedyś już oglądałem 1 odc, ale się nie spodobał. Myślę, że teraz będzie inaczej - obejrzałem kilka filmików z youtube i mi się spodobało : P

No i namęczyłem się z napisami... pierwsze napisy do 6 odc - ok, następne 6 musiałem zmieniać formaty ( >.>) , najgorzej było z resztą, bo musiałem się nieźle nakombinować...

a jaka masz grupe?
mi all zawsze good było,albo online oglądałem
B. manga ch. 339
Ukryty tekst:
yay! za tydzien walka Ulqa z Ichi w HM

Juzefek 17-12-2008 22:41

Hej a tak mnie olśniło: czemu w środę manga z bleacha wyszła; zawsze była w czwartek wieczorem :P Czyżbym czegoś nie doczytał?

Nari 17-12-2008 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2381643)
@Rayza
Ta, pamiętam to z basha.

Ja jak ściągam napisy przez napiprojekt to niedość, że mam do większość na 2 kliknięcia, to odrazu dopasowane do wersji ; ).
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2381683)
Hej a tak mnie olśniło: czemu w środę manga z bleacha wyszła; zawsze była w czwartek wieczorem :P Czyżbym czegoś nie doczytał?

Głupi durniu,
Cytuj:

An early surprise, Bleach 339 is out!
Thanks goes to Anonymous-X for the scanlations

It's a tad LQ, but certainly good enough to read. Maybe we'll replcae it if a better one comes out later.
Poprostu Anonymous-X przetłumaczyli to prędzej nż zazwyczaj robią to Sleepy Fans.

Serious Sam 17-12-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2381664)
a jaka masz grupe?
mi all zawsze good było,albo online oglądałem
B. manga ch. 339
Ukryty tekst:
yay! za tydzien walka Ulqa z Ichi w HM

Nie wiem o jakie grupy Ci chodzi. [a.f.k] coś takiego, na przykład?

Wam też USD tak wolno dzisiaj ściąga?

Rayza 17-12-2008 23:15

ta,nazywa sie to [(grupa) subs] ale ja napisałem tylko grupa...

"zrodzeni z nicości , urodzeni z bronią w garsci " to mógł by byc nowy tekst z Chaos;HEAd 8D (ep.10)

Grocix 17-12-2008 23:41

@Up
Chyba 11? 10 wyszedl w tamtym tygodniu >.<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42.