![]() |
|
UAHUHAUSHAUSHuahaauUha FAIL XD
|
Nie wiem kogo interesuje lvl bity na bocie a po drugie temat z ss gdzie indziej :o
A z tym gardzeniem i nienawidzeniem to cos sie obilo o uszy :p |
tak tak wiem, tez zaluje ze nie dalem SSa jak mnie przepraszałeś :(
|
Heh szkoda ze nie dales ssa jak napisalem twoja stara ^^ a przepraszalem bo mnie nitroxys i demon angel prosili :baby:
A za twoimi plecami tez swoje gadali :cup::cup::cup: |
ahaha prosili, chyba kazali zebys problemow nie mial.
edit: btw rzeczywiscie masz sie czym chwalić, wrzucac komus na starych, poziom 12 latka :) |
Cytuj:
|
odezwal sie konfident.
|
Cytuj:
Wymyslasz sobie wlasne historie bo twoj zpedalony mozdzek nie moze zaakceptowac tego ze kolejny raz poleciales w chuja w stosunku do innych ;D |
Ta kazali mi zebym JA nie mial problemow ^^
Nie wiem w jakim swiecie zyjesz :s Szkoda ze nie mozesz mnie zabic bo pewnie mialbym juz hunta Aopsdkasopdkpasodk :p A o wjezdzaniu to wiesz przeciez najlepiej kochasz do kogos pisac "nupie" itp. Jestes zalosny i kiedys moze to zobaczysz :D Ja ci mowie cala prawde bo reszta nie wiem czy sie boi czy jaki ciul :( |
Hahhaa cwaniak bo nie moge cie zajebac? Fajnie dojsc do wara jak sie skonczyl? albo jak OB jest to napisac "musze spadac". Wez sie ogarnij.
|
Cytuj:
Polazles na 1 ob na ktorym padles i wielki weteran hahahaha |
Kilka fragow dawem, kilka leyoshi. Nie musze przypominac, ja wiem swoje.
|
Cytuj:
|
The character Moradin Chujobrody has been created.
See you in Tibia! xD!:D |
Nvm <10znaków>
|
Sory ze musze chodzic do kosciola i na 1 ob nie moglem isc ;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Lubie Dżem.
|
Cytuj:
A co do magow, bylo dokladnie 6 nas. Z CZEGO 2 CIE UBILO bo 4 stalo pietro wyzej, gdyz nie zdazylismy dojsc. Przykro mi ta bajka nie przejdzie. |
Cytuj:
Robi się forum tibia.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |
|