![]() |
|
@up
A ciebie wszyscy kochają ponad życie :] Życzę powodzenia gildi [GUILD]Arpens[/GUILD] @down No pewnie, zawsze o tym marzyłem. |
taaa?;o chcesz moj podpis na klacie?
dobra wpadnij kiedy do Czestochowy :) |
Cytuj:
|
hehehehehhe pamietam to :D:D nabilem pzta na Scoti i mnie dojechal 8o
edit: a przed 37 msem do dp kto spieprzyl? 8o |
Kiepska masz pamiec ja tam widzialem conajmniej 3 kolesi i zapewniam ze nie bylo wsrod nich Scotiego a teraz jesli wybaczysz to przerwe rozmowe z toba bo poprostu szkoda nerwow i klawiatury na idiote.
|
nie kazdy z czestochowy musi byc taki evul i wogole ;)
|
Mogę NPNP pogratulować gildi Roxando Krow bo szczerze się uśmiałem. :P No i Magroo tez fajny rysunek, jak sobie wyobraziłem Shejq'a takiego to tez sie nieco rozbawiłem. :P
|
No nie powiem gildia fajna :p
|
Czyli teraz jest
NPNP & SR & supporters Vs Hakuna Matata , Redemption , Arpens & supporters Nie liczac Xavrassow i innych ktorych nie maja gildi a sa w HM. Czyli z NPNP 60-70 ppls a z samego HK narazie ci ktorzy doszli to 66 ppls.Nie liczac Redemption , i troche arpensow co jeszcze nie doszli do hakuny. n/c |
Cytuj:
|
|
Jakieś szczególy tej akcji ?
|
Cytuj:
a tak poważnie dał xloga z pztem |
Już daję szczegóły...
Zabijamy Aspiranta, noob wbija na mnie yellow skula, zabijam go. Spotykamy się w north gate, neoZdarda mnie zdradza i kaSuje mnie pingiem 29k. 0 szansy powiedzenia czegos na vent. Dzownie do kolegi żeby wbił na mnie, podaje mu passy, jebie go ping 29k <neoZdarda ponownie zdradza> klika na mapie i reconect neta. Ja musze spadać bo impreza rodzinna wzywa, stwierdzam, że wyjebane w Tibie i zbiegam do samochodu :) Lavio dzwoni do ziobli z gildi, że mają biec do Xome ale jest już zapóźno... Wracam teraz, poobijany, podpity i w świetnym humorze :) Nic się nie stało chłopaki, nic się nie stało :) @Shejq Nie należę ani do tych sherowanych ani do tych botowanych :) |
Wielkie JOL dla Xome
|
Cytuj:
a i jeszcze jedno na przyszłość pijaki nie robią na nas wrażenia... chcesz być menelem to bądź ale nie karaj nas takimi postami. Jeżeli myślisz ze jestes taki trendi i dżezi oraz ze bedziesz sie dowartosciowywal na forum ze wypiłeś "kieliszek wódki" i jestes pijany to wyjdz z tego forum |
Cytuj:
Nie będe Cię ciskał...ale chyba czas żebyś poszedł spać :) Kupiona na allegro to może jest Twoja probówka ;* @edit Nie znasz mnie to nie wypowiadaj się ;* |
Cytuj:
To tak jakbys powiedzial ze ja to Kuvok or so. Rotfl. ;o |
<znaki>...
|
Wychodzi na to że lepiej miec na *uju Piegi niż kogoś z Arpensów za kolegi :D
"Wezz Wez Zostaw Ryśka":D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |
|