![]() |
|
Hmm skoro nie masz pacca to mozesz sporbowac na mintwalin i oczywiscie rbic lootbagi
A ktos mi pomorze? Pallek 14 lvl skille 48/40 5 mlvl mam pacca. Wale z luku co byscie radzili? Oczywiscie zeby sie zwracala na strzaly :] |
ale jak mnie dopadna 3 mino magi to bedzie jazda ;/ cos innego moze zaproponujcie
|
Cytuj:
|
w ktorej jaskini?
w ktorej jaskini guardow expic i na ktorym poziome ile run/mfow i czy z summonami??
27 sorc 32 mlvl EQ: b robe p legi medusa shield WoCE prosze o szybka odp bo to juz 2 post w tym temaceX( |
Jak mówi temat. Gdzie expić ze skillami 33 shieldingu i 34 Axe Fightingu?? Jeszcze powiem EQ:
Broń: Knight Axe (max hit : 50) Helmet: Steel helmet Armor: Scale Spodnie: Chain (wiem ubogo) Buty: Leather :P Tarcza: Tortoise Shield Dodatkowe: Fioletowy BP. Najlepiej żeby to miejsce było w obszarze północnym ( Carlin, Ab'dendriel i Ice Islands) Dzięki za odpowiedzi. |
@wlkjacek
Możesz expic na foldzie, rób lootbaga i wysyłaj do dp. Zarobisz duzo kasiorki. Możesz iść też na dwarfy, roty do kopalni -1 i -2 poziom. Wystepują tam tylko krasnale i rotwormy więc nic Ci nie grozi. najlepiej potrenuj skile, kup lepsze EQ i idz na soldy tam super exp i bardzo dobry loot. Pozdro |
Cytuj:
|
Gdzie moge expic palkiem level 21 skille 58/45 mlvl 8 eq b robe crown helmet plate legs leather boots FACC? non-pvp
|
Cytuj:
Pozdro |
Moje kolej. Gdzie moglbym expic pallkiem skille 48/40 5mlvl walczas z luku zeby sie zwracalo za strzaly?
|
Cytuj:
|
Cyce na takim diście mnie nie przekonują osobiście. Ja bym polatał jednak trochę po rotach żeby nazbierać kasy i ewentualnie powastować to gdzieś albo wbić z 60 dista na rotach i ruszyć na jakieś dwarfy.
|
znacie jakas fajna miejscowke dla 50 ed?? tylko nie tomby bo mi sie juz nimi zygac chce. pasowaloby solo i zeby zarobic z 2k/h.
@down ghule tez sa wiecznie zajete ;p.ale mozesz sprobowac :) |
ok teraz ja : wiec sorc 24 lev 25 mlvl Facc b robe medusa shield k legi crus helmet- macie jakies propozycje gdzie by tu poexpic? tylko blagam nie cyce bo sie nimi zrzygam ale i ta sa wiecznie zajete;] czy ghule na ghostlandzie byly by dobrym pomyslem? z gory thx ;]
|
sorc,19 lvl, 16mlvl
crown helmet, leopard armor, dwarfen shield, plate legi podajcie mi miejsce gdzie moge expic i żeby był też dobry loot z góry thx |
27 lv facc facc 28 magic lv
b robe czy expic na dwarftach soldierach dalej z woce czy na dc iść z wand of dragonbreat server non-pvp |
Witam, gdzie moglbym poexpic moja postacia? Nie zalezy mi na kasie, wazne zeby byl szybki exp.
Dane postaci: Sorcerer 19 lvl 25 mlvl Mam Pacc Eq. Blue Robe, Crown helmet, Dragon Shield, Wand of Plague Nie bedzie przeszkadzal mi lekki waste. |
Cytuj:
-tomby na -1 -rotki pod Liberty Bay -rotki pod Darashia -wieża minosów nie daleko Darashi -dworce (może być czasami hard) -cyce w Cyclopolis ( bardzo dobry exp ale jak będzie więcej cycków to hard), naprawdę polecam. -Tiquanda, czyli słonie, slimy itp. Uważaj bo możesz na hydrę trafić. To chyba na tyle, sądze jednak że najbardziej wydajnym expowiskiem pod względem expa/h było by Cyclopolic. |
Cytuj:
Tak ale w mount sternum zazwyczaj jest bardzo bardzo duzo ludzi. Moge dodac ze mam pacca i jak bym doszedl skillami na 55 w discie to czy dal bym sobie rade w cyclopolis. I na ktorym levelu biegac |
W Cyclopolis dasz sobie radę od kolo 20lvl, musisz uważac bo wystepują tam Elfy Arcanisty i Zerki. Dobij dysta do 60, Wtedy będzie tam się naprawdę dobrze expiło.
@down Niestety -1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |
|