![]() |
|
Cytuj:
--- Jezior666 dodał 1 minut i 9 sekund później --- Cytuj:
interesuja innych bo w porownaniu do ciebie to jestem kims a nie nikim jak ty :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie jestem z tych co szerzą napine, ale proszę Cię Gonzo... weź przeczytaj co Ty sam piszesz, jest to co najmniej denne.. Jesteś jednym z tych, którzy kreują samego siebie na forach na wyidealizowanego człowieka z real lifem, a w rzeczywistości tak nie jest. Chcesz podbudować samego siebie pisząc pierdoły na carlin.pl, przy czym starasz się mydlić innym oczy lecząc swoje własne kompleksy. Po prostu skończ to pozerstwo i przyznaj się do tego, żeś frajer i tyle. Lepsza prawda, niż kłamstwo! :D
|
Cytuj:
pierd lony wychychlancu zasrancu obsrancu gubisz sie w tym bicie jak sie gubi dzifka w tancu klaunie przebierancu .xd kk allright tyle z mojej strony. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nikoś, w tym co mówisz jest sens" |
Cytuj:
NOT. btw. Przez Magra to już koniec Rebellion. -.- Cytuj:
Polecam wzięcie przykładu z Antrevisa, najmłodszy z was a najbardziej ogarnięty. |
Cytuj:
Jak to ;| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
Cytuj:
I podpisz mi się na koszulce :* |
Chuj że magro to ****, ale faktycznie ten OT zajebisty xD
Odnośnie wczorajszego faila, robią ziomki akcje na siłę to potem tak to się kończy :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fail. |
Cytuj:
--- kamba dodał 1 minut i 26 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jaracie sie tym, że sprzedali kambe za "4 piłki" ale on zarabia więcej niż Wy. Po prostu mu zazdrościcie. Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |
|