Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Jezior666 11-11-2009 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2685162)
a ty jezior widze ze masz to wbijaj
revangeot.pl xD

nie lubie Otsów :<

--- Jezior666 dodał 1 minut i 9 sekund później ---

Cytuj:

=Gonzo;2685194]kogo interesują twoje pytania?

bo nie mnie.

interesuja innych bo w porownaniu do ciebie to jestem kims a nie nikim jak ty :|

Kakej92 11-11-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jezior666 (Post 2685275)
interesuja innych bo w porownaniu do ciebie to jestem kims a nie nikim jak ty :|

Jezior, oj Jezior, co zrobiłeś takiego wielkie że jestes "kimś" ?

Jezior666 11-11-2009 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2685280)

to ze sie urodzilem i krol morgany przyszedl na swiat to sie stalo !

Lavi0 11-11-2009 13:29

Nie jestem z tych co szerzą napine, ale proszę Cię Gonzo... weź przeczytaj co Ty sam piszesz, jest to co najmniej denne.. Jesteś jednym z tych, którzy kreują samego siebie na forach na wyidealizowanego człowieka z real lifem, a w rzeczywistości tak nie jest. Chcesz podbudować samego siebie pisząc pierdoły na carlin.pl, przy czym starasz się mydlić innym oczy lecząc swoje własne kompleksy. Po prostu skończ to pozerstwo i przyznaj się do tego, żeś frajer i tyle. Lepsza prawda, niż kłamstwo! :D

Jezior666 11-11-2009 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2685283)
Nie jestem z tych co szerzą napine, ale proszę Cię Gonzo... weź przeczytaj co Ty sam piszesz, jest to co najmniej denne.. Jesteś jednym z tych, którzy kreują samego siebie na forach na wyidealizowanego człowieka z real lifem, a w rzeczywistości tak nie jest. Chcesz podbudować samego siebie pisząc pierdoły na carlin.pl, przy czym starasz się mydlić innym oczy lecząc swoje własne kompleksy. Po prostu skończ to pozerstwo i przyznaj się do tego, żeś frajer i tyle. Lepsza prawda, niż kłamstwo! :D

co moge dodac do tej wypowiedzi

pierd lony wychychlancu zasrancu obsrancu gubisz sie w tym bicie jak sie gubi dzifka w tancu klaunie przebierancu .xd

kk allright tyle z mojej strony.

kamba 11-11-2009 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2685280)

Nie sprzedał sie tak jak ty frajerze ;)

Borucao 11-11-2009 13:39

Cytuj:

"Nikoś, w tym co mówisz jest sens"

Gonzo 11-11-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2685273)
Niestety musze juz wyjsc :< ZAPISZ SOBIE TO gonzo B)

No przykro mi, że 11 listopada musisz wyjść z domu budować drogi/jeździć śmieciarką.

NOT.

btw. Przez Magra to już koniec Rebellion. -.-

Cytuj:

Weź się ogarnij. To nie ja jestem człowiekiem który w każdym zdaniu doszukuje się drugiego dna... Takimi osobami jesteście właśnie wy. Nic wam do mojego życia, więc nie widzę sensu w udowadnianiu wam czegokolwiek, a wjazdy typu "ty nie masz rl lajfa" na mnie nie działają.

Polecam wzięcie przykładu z Antrevisa, najmłodszy z was a najbardziej ogarnięty.

kamba 11-11-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685295)
No przykro mi, że 11 listopada musisz wyjść z domu budować drogi/jeździć śmieciarką.

NOT.

Jak to ;| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Borucao 11-11-2009 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685295)

NOT.

Żadna praca nie hańbi kolego. On buduje drogi/wywozi śmieci, abyś Ty, nasza gwiazdo najjaśniejsza, wisienko na szczycie tortu mogła spędzać swój cenny czas poza domem nie martwiąc się o to czy dojedziesz swoim pięknym drogim samochodem/autobusem do celu i żeby śmieci nie zasypały Ci drogi.
I podpisz mi się na koszulce :*

Serowel 11-11-2009 13:51

Chuj że magro to ****, ale faktycznie ten OT zajebisty xD

Odnośnie wczorajszego faila, robią ziomki akcje na siłę to potem tak to się kończy :p

Kakej92 11-11-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2685291)
Nie sprzedał sie tak jak ty frajerze ;)

Wiesz że nawet ludzie z Twojej gildii się kiedyś sprzedali? Eter, Lavio, Akon cała ta elita, Twój ziomek Kura się sprzedał, Solle się sprzedał. Ty też się kiedyś sprzedasz jak się flow podzieli, więc nie pierdol^^

kamba 11-11-2009 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2685305)
Wiesz że nawet ludzie z Twojej gildii się kiedyś sprzedali? Eter, Lavio, Akon cała ta elita, Twój ziomek Kura się sprzedał, Solle się sprzedał. Ty też się kiedyś sprzedasz jak się flow podzieli, więc nie pierdol^^

Nie sprzedam bo nie bede grał w piksele "kiedyś" , a co do kury to nie jest zadnym moim ziomkiem tylko poprostu znajomym z miasta ;)

Borucao 11-11-2009 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2685305)

On sie codziennie sprzedaje za paste do butów ;p

Gonzo 11-11-2009 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2685296)
Jak to ;| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Magro zrobił OTSa, mieliśmy gather na 12, pojawili się wszyscy, no i co z tego jak poszli na otsa, a Lesiu w*****ony poszedł zrobić sobie kanapkę z twarożkiem.

Fail.

kamba 11-11-2009 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2685308)
On sie codziennie sprzedaje za paste do butów ;p

Daleki obiecuje pało ze wpadne do tego Gdanska i ci ta paste wsadze w dupe ;D! pipo ty

--- kamba dodał 1 minut i 26 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2685310)
Magro zrobił OTSa, mieliśmy gather na 12, pojawili się wszyscy, no i co z tego jak poszli na otsa, a Lesiu w*****ony poszedł zrobić sobie kanapkę z twarożkiem.

Fail.

No to teraz powalczycie o server na otsie ;/

Borucao 11-11-2009 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2685311)
Daleki obiecuje pało ze wpadne do tego Gdanska i ci ta paste wsadze w dupe ;D! pipo ty

--- kamba dodał 1 minut i 26 sekund później ---

To będziesz musiał nadgodziny robić żeby mieć na bilet ;p

Antonioo 11-11-2009 14:04

Jaracie sie tym, że sprzedali kambe za "4 piłki" ale on zarabia więcej niż Wy. Po prostu mu zazdrościcie. Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.

Borucao 11-11-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2685317)
Jaracie sie tym, że sprzedali kambe za "4 piłki" ale on zarabia więcej niż Wy. Po prostu mu zazdrościcie. Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.

Ale ja mu nie zazdroszczę, on wie że jestem tego wiernym kibicem i zawsze gry wchodzi na boisko ja macham szalikiem siedząc na krześle, prawda Kamba? :*

Gonzo 11-11-2009 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2685311)

my nie walczyliśmy o serwer lol.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2685317)
Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.

To nie miało żadnego celu. Po prostu, tak o napisałem. Przeżywacie to strasznie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16.