![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ma'rin tez dolaczyl do Vision, lecz 3 dni temu. |
Cytuj:
:* |
Mam takie pytanie do visionów, czy myślicie że pkwaniem osób bezstronnych wygracie wojne ?
|
Osób, które zapłaciły nie zabijamy... zabijamy tylko winnych!
|
@Borut
Hmm nie wydaje Ci sie ze Kolek zaplacil i co ? nie zabijacie go... ? ;| dziwne bo mi sie wydaje ze po paymencie ktory zaplacilznowu go zaatakowaliscie..
By Barles "Osób, które zapłaciły nie zabijamy... zabijamy tylko winnych!" Tak mialo byc.. ! |
Cytuj:
|
kolek o ile mi wiadomo złamał warunki paymentu dotyczące chyba nie expienia, a teraz jest w duskach, więc sam wybrał
|
QUOTE=Wuzwar;1307821]kolek o ile mi wiadomo złamał warunki paymentu dotyczące chyba nie expienia, a teraz jest w duskach, więc sam wybrał[/quote]
nah kolek nic nie placil bo jak wiadomo aristocracy mialo dojsc do vision jednak sie okazalo ze byl jeszcze inny plan wiec jak laen i james doszli odrazu padly podejrzenia ze kolek i reszta beda dochodzic tez wiec vision go postanowilo zabic^^ W skutku czego kolek nie majac wyboru poszedl do duskB) |
Czytam ten Temat od niedawna i co do nie ktorych to plakac mi sie chce:(
I tak Vision predzej czy pozniej wygra to no bo Duski beda mieli dosyc tego tych sneak atakow itp i sie powoli wyplaca niektorzy...oczywiscie nie wszyscy ale 1/3 napewno ...potem ktos dojdzie do Vision i Taifunowi mowimy <PaPa> Moim zdaniem jeszcze troszke i Vision wygra:) Pozdro dla Baka |
Cytuj:
Odpisz jak wrócisz ze szkoły. |
Cytuj:
|
@Shar Lonitax
Banished: until Apr 08 2007, 10:40:38 CEST because of offensive statement Ledwo chlopak wrocil do gry juz owned ?xD jeszcze raz i nara B) |
Cytuj:
BTW Gaw nice UE xD 30 unjustow i 6 killsow ok, fajna akcja :p |
@up
faktycznie masz sie czym podniecac ...kolo pozabijal 10 levele pod depo ... nie no to jest powod do dumy bo tylko takie levele sa w waszym zasiegu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vilu cala prwarda i tylko prawda xd
GL w war i pozdrow tam wszystkich odemnie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |
|