![]() |
|
Respekt Barca.
Ale Guus coś wymyśli. |
Queeeeeeee????!!!!!
|
VIIIISCAAAAA ELLLL BARCAAAAAAAA xD czekamy na wypowiedzi kibiców Realu :)
|
Chyba ze szczęścia zapomnieliście dodać że o wynik na Stamford Bridge jesteście spokojni. ;)
|
To będzie zupełnie inny mecz. Nie będzie Puyola, a Chelsea pewnie znowu zamuruje bramkę i będzie liczyła na kontrataki.
@Down: Taki już nasz los:( |
I znów gdzie nie wejdziesz będzie płacz kibiców Barcelony ._.
|
Cytuj:
|
Czemu nie nazywasz rzeczy po imieniu... tak jak sfrustrowani gracze Barcelony po meczu w którym mogli się co najwyżej zesrać na murawę a nie strzelić gola... Mów wprost - ANTYFOOTBALL. O ile perfekcyjną grę obronną można tak nazwać.
Z drugiej strony o ile murowanie bramki i kontry wydają się jedynym rozsądnym doborem taktyki na was, to mogę właśnie taki mecz oglądać. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, kiedy sami dojdziecie do tego że granie otwartej piłki przeciwko Barcelonie może skończyć co najwyżej tak jak dziś z Realem. :baby: Czekam na środę, na to byście mogli ze łzami w oczach spojrzeć na mój avatar i rozpisywać się znów jak to wasza Barca mogła zesrać się w gacie a nie zagrać swoje :D @down: Jak bramka padnie w pierwszym 20minutach meczu... To może być spektakl. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Pozdrówcie we Wrocławiu Fojuta, bo pół Gdańska ma do niego żal o to co dziś zrobił @edit Może troche teraz o ekstraklasie? Sezon wkracza w ważne spotkania, 5 kolejek do końca 4 zespoły walczące o "majstra", i 6 zespołów o ligowy byt. Dawno nie było takiego sezonu w ekstraklasie.... |
Ja dalej zbieram szczęke z podłogi. geniusze, mistrze, fenomeni. wszyscy kurwa. to było coś pięknego to oglądać.
Nie wiem nawet czy bardziej się cieszyłem z mega niesamowitej gry Barcy czy z tego jak popatrzylem na zawodników Realu. MISTRZ! |
Cytuj:
Teraz we Wrocławiu będą dwa arcyważne mecze, najpierw z lechem, potem z legią, być może rozstrzygające o mistrzostwie ;] <zaciera ręce> Z innej beczki: AEK - Olympiakos 4:4 (14:15 w karnych) w finale pucharu Grecji, rotfl. |
Cały czas chciałem to poprawnie napisać... ale ktoś ze strony chelsea.pl mnie wyręczył. Chodzi mi o to...
'Ale jaki jest sens grać otwartą piłke z Barca jesli w taki sposób dostanie sie 3,4 do 1? żeby był ładny mecz ? Tutaj to już chodzi o finał LM . Tutaj nie ma czegoś takiego jak radość z gry. Tutaj sie gra o wielkie pieniądze i historię. Chelsea grajać otwarty football z barcą strzeli sobie w kolano. Taka prawda.' |
Tylko winny sie tlumaczy. Chociaz po pewnym czasie ludzie zapomna w jakim stylu Grecja wygrala euro i zostanie sama pamieco wygranej, moze z Chelsea bedzie tak samo.
Co do dzisiejszego meczu to byl smutny widok, poczatek byl calkiem wyrownany, pozniej niestety sie posypalo. Wedlug mnie takze nie powinno byc wolnego po ktorym padla 2ga bramka, Cannavaro go tam ledwo dotknal, Barca zawdzecza ta bramke teatralnemu upadkowi. Swoja droga trzeba przyznac, ze gdyby nie Iker, to wynik moglby byc dwucyfrowy. |
Iker dobrze bronił tylko nie wiem po co wchodził do Henry'ego, który niestety strzelił swoją drugą bramkę. Real niestety nei zachwycał, może po letnim okienku transferowym się to zmieni.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: o 19 Miami! ftw! |
Cytuj:
|
Lechia ma niestety zajebiscie trudne zadanie teraz, ma chyba najgorszy terminarz z zagrożonych drużyn. Jesli nie wygra z Jagą, no to bedzie ciezko.
A po wczorajszym meczu zdecydowalem sie: Xavi, Iniesta, Alves i Pique do Juve, a Messi do Śląska! |
Całym sercem za Wisłą, walicz murzynków z Legii! Mam nadzieję, że już w przyszłym sezonie (co wydaje się mało prawdopodobne) powróci potęga Białej Gwiazdy i absolutna dominacja na krajowym podwórku!
Jeśli chodzi o półfinały LM, to chciałbym zauważyć, że każda z angielskich drużyn jest kierowana przez doświadczonego trenera, a Barcelona wręcz przeciwnie. Nie wiem jakie można z tego wyciągnąć wnioski, ale chyba na nie jeszcze za wcześnie. |
Kolejny wielki rekord Milanu! http://rafalstec.blox.pl/2009/05/33-64-Milanu.html
|
Dida (36 lat) - Zambrotta (32), Maldini (41), Favalli (37), Jankulovski (32) - Beckham (34), Pirlo (30), Ambrosini (32) - Seedorf (33), Kaka (27) - Inzaghi (36).
Co z tego, że średnia wieku w Milanie to 33,64, skoro w/w skład pokonałby nie jeden zespół złożony z gwiazdek futbolu? ;) K.Jay |
Cytuj:
Jeśli Milan nie odświeży kadry, to za 3-4 sezony może walczyć o środek tabeli. |
Ile lat mają Abbiatti/Abiatti/Abbiati i Kalac?
Swoją drogą w ataku mają już przygotowanego Pato, więc mogliby zająć się innymi pozycjami. Powinni się pospieszyć! @Edit W końcu niedługo okienko transferowe :D http://www.youtube.com/watch?v=Vdnjplz8gE8 |
Brawo Barcelona. Ale jak są tutaj jacyś kibice Barsy mentalnie podobni do Kowala to miłego zderzania ze ścianą xd.
Newcastle może polecieć z ligi po tym sezonie...co za bajer co za żal. Żal takiej ekipy |
Cytuj:
Kalac ma 37 lat, a Abbiati 32 : D Kuchenkorz 1:1 Ruch i sprzedajni kibice Lecha pokazali, iż bycie kibicami sukcesu nie jest im obce. Po za tym PAO zwycięzcą Euroligi(zazdroszcze bratu bycia na finale). Ahh no i Juve znów udało się zremisować, tym razem z Lecce 2:2. Jeszcze parę tygodni temu była walka o mistrzostwo, tydzien temu o 2 miejsce, a teraz o Lige Mistrzów : ( |
Warto też wspomnieć, że w defensywie Milanu zagrało 4 bocznych obrońców (jeżeli za takowego wziąć Maldiniego).
W tym składzie wykopsałbym Dide, Maldiniego, Favallego i Beckhama i zastanowiłbym się na Jankulovskim. W to miejsce Abbiatiego, Neste, Silvę i Flaminiego. Cytuj:
@down Toteż to zaznaczyłem. Chodzi tu o to, że Milan ma dość dobry skład, który nie wymaga gruntownej przebudowy... |
Cytuj:
A gdyby babcia miala wasy to wczoraj wygralby Real. @Articuno Ja rozumiem, ze slask niewiele moze, ale az tak cie zazdrosc zzera, ze tak Lecha jedziesz?? |
Cytuj:
|
Szkoda Lecha,chcialem aby wygrali lige w tym sezonie,nawet pomimo tego ze jestem z jedynego regionu w wlkp co ma kose z lechem ;d.Czemu tego chcialem,bo jako jedyni w ostatnich latach pokazali serce w grze w europejskich pucharach,pierwszy raz chyba od czasu Groclinu i starej Wisly.Co wiecej,potrafili zagrac pilke,ktora sie chcialo ogladac.
Dark Sven - wszystkim dokucza brak Yoh'a,ale pisanie w jego stylu to juz jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. up* niebieskie barwy sa zle,gz avatar. |
Cytuj:
To mnie rozwaliło. :D:D:D @topic Miami odpadło z PO. ;( K.Jay |
Ciekawi mnie w sumie, co stanie się z Riberym, Benzemą, Silvą, Villą i całą resztą...
@Down Zacznę "analizę" od końca ;) Nie widzę Silvy w Manchesterze, po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić. Wątpię też, czy on w ogóle przeniesie się do Anglii. Co to Benzemy jestem skłonny się zgodzić, chociaż... Ribery w Barcelonie to moim zdaniem nieporozumienie, wypchnąłby ze składu Inieste? Bez jaj, na rezerwie też raczej siedział nie będzie. |
Ribery - Barca. ( Hlebowi bym podziękował )
Benzema - Real ( Raul kiedyś skończy karierę ) Villa - Chelsea ( Dla szpanu, żeby sobie karierę zmarnował ) Silva - MU ( Luka w miejsce Giggsa ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Benzema - Raul jest niezniszczalny. Villa - lol. Silva - mają Naniego. K.Jay |
A juz za tydzien Milan gra z Juventusem :))
|
Cytuj:
|
John Higgins nowym mistrzem świata w snookerze ;D ktoś oglądał tak w ogóle?;p
|
Cytuj:
K.Jay |
2:1 dla MU dzisiaj. Nie wiem po co pięknisiowi kazali zachowywać się poważnie jak teraz w ogóle nie bawi się piłka i nie ma co oglądać :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |
|