![]() |
|
|
|
|
Cytuj:
|
@up HUAHAHa xD
Gz bro ::*:** 1 Left :D |
Tutaj Kolejny Adv z Swaorda :p
http://img409.imageshack.us/img409/4192/61swtw6.jpg Shot at 2007-08-18 You advanced in shielding. 60 ;) Nie zdążyłem złapać ss :( |
Cytuj:
Od kogo niby to słyszałeś? Żal... ;] |
Demodras owned, ale kórwa jeden cep nie dał party i ma clawa -.- kumpel wcześniej padł a ten nie dał party i się wzbogaca **** zajebany...
http://img293.imageshack.us/img293/2...1908200pg6.jpg Shot at 2007-08-19 @hansu Bo kórwa nie chciał przyłączyć się do party zajebana morda ;/ pierwszy raz tak porządnie wkórwiło mnie to jebane npvp ja pierdoleeeeee 09:27 Elvinuz [59]: Rozdziel chociaz kase za clawa -.- 09:28 Elvinuz [59]: Gdyby nie Hard~ to bys nic nie mial... 09:28 Kimmyy [56]: i za to dam ci 1k 09:29 Kimmyy [56]: zjebales sobie 09:29 Elvinuz [59]: Ciesz sie pedale zajebany 09:29 Kimmyy [56]: uu 09:29 Kimmyy [56]: ciesze 09:29 Kimmyy [56]: hahaahhaha 09:29 Kimmyy [56]: 09:29 You see a dragon claw. It weighs 12.50 oz. |
@up
pełno takich gnojków, czują sie bezkarni na non-pvp... pewnie jak mu powiedziales ze jest zlodziej to cie zwyzywal i dal ignore... |
Cytuj:
@Filipo~ A gdzie moje butki ;< @topic: gz all |
Bez bota by sie nie udało?
Cytuj:
Bez bota by sie nie udało? " Mana shielding wearing off 29 seconds " Gz All... Mi pacc dojdzie i exp.;] |
@up
Zdjęć się nie cytuje -.- On się przyznaje do bota więc won |
Pffff
Cytuj:
... Przeczytałeś co napisałem czy tylko spojżałeś? " Bez bota by sie nie udało? " To jest pytanie... Więc sam won jak nie umiesz czytać. |
Wróciłem to dzis lvl będzie
Apropos foty Nerva - Sexy jestes xD |
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Zrywna~ O tobie mam juz wyrobione zdanie, chyba nie musze mowic co o tobie(tak z male j bo do takich lamusow jak ty nie mam szacunku) pozdro&s*******aj. @Mi'chu Nom nie udalo by sie ;/ Wiesz, wole wklejac screeny z botem nizeli mialbym sie bawic te 5minut w painicie. A bot sie przydaje, nie martw sie o mnie. Daje rade. Jesli ktos cos do mnie ma to zapraszam na pw ewentualnie na priv w grze, a nie zalicie sie na forum. |
Ameno umiesz pisac w jednym poscie trollu?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |
|