![]() |
|
Cytuj:
A Ty możesz kurwa postać sobie w dp. Albo dać sie strapować na środku pustyni w ankrahmun, albo uciec do green djinna, mimo tego, że nie masz tam dostępu. No i możesz też sie wypłacić. :) @ Gader GZ ;* |
Cytuj:
|
Gz Gader ! ;)
To co uderzamy jutro w puchara? xD! |
Cytuj:
Po małemu! ;) |
phi co to jest na 180 lvl zrobic Dhq:d jeszcze sorcem;d
Zrob na 124 lvl EK:D jak ja to bedzesz kozak:D Btw Gratz:D |
phi na 120 zrobie :D
|
http://www.xxxx.com/146916669.html
szybkishare dam za Niego bo mu sie nie spieszy tyra te frosty. 1 Pephy (*) [Poland] History Obsidia Sorcerer 184 +4,500,563 No to wielkie brawo :O -.- |
Cytuj:
|
"pephy noob /plikzor
pephy noob /dorpaz pephy noob /lymak pephy pro/king vilarion pephy noob/gader xd pephy noob/Genovhreey pephy noob/Elein xP pephy my idol/Nati pephy noob/imhreey chilla ut och hela jävla orten skriker BOOJA/ Kleyton med k pephy naaaaaaaaaaab/Habi Vurio Dear santa/madeverkus I LOVE PEPHY/WALDORIO UR MAN OK! Pephy gay/ Deew Ekoms Pephy noob/ sheepenator PEphy malo vodki pije:D /Hepul I masturbate myself with left hand because is like other ppl masturbate you / Pephy Pephy=Pepe ALL HUNTED KURWA Ur's morher is hunted . I HUNT U ALL MOTHERFUCKERS!!!! Pepi PEdal POlske Sprzedal" Yaugardo mowi Ci to cos? Moge Ci to odsprzedac to moze bana unikniesz :), albo poprostu zrobimy uklad i sie zamkniesz na forach :] |
Cytuj:
Przyszedles z Nebuli i sie wozisz :o wozny czy jaki huj |
AHAHAHAHHAHAHAHHA sorry asmit ale , you made my day , lec do gma lec
|
Cytuj:
|
HEHEH Asmit ale sie usmialem;D :D:D:D::D:D::D:D
|
HEHEHE jebie mnie to ze sie usmiales
|
Cytuj:
|
ludzie pokroju pieska yaugarda czy jeszcze inni koledzy pephyego :
prosze was,skonczcie udzielac sie na forum ,to naprawde nie jest miejsce dla was ... rozumiem ze jestescie uber fajni ale pogadajcie sobie na gadu albo nawet zapisujcie swoje zlote mysli w notatniku tak bedzie lepiej i dla nas i dla was i co macie do Asmita ze przyszedl z Nebuli lol?:| on przynjamniej cos osiagnal a wy zawsze bedziecie tylko(albo jak dla was-AZ) kumplami zielaqa niczym wiecej |
Cytuj:
Go Cry Emo Kid! Tak osiągnął...grzanie pz i czepianie sie rl Pephy'ego bo on jako jeden z nielicznych Polaków jest szanowany przez Swe ! Rox ! On jest fajny i chcę go dotknąć ! http://icanhascheezburger.files.word...3355739_rs.jpg |
Ejj
Ale ze niby co? Rena to Miriam ? Ja wiem co to Miriam bo moj tata patrzal na ten film i sie podniecal niezdrowo do czasu az wyszlo szydlo z wora. Alle ze przyjechal tu ten facet z fijutem ? co ? :confused: i gra ze mna w gre ? Mi to koles z depod powiedzial bo on wie bo czyta nie tylko po polsku. |
Cytuj:
Pephy napisz cos do mnie w tibi bede mogl sie kolegom pochwalic ze cie znam plxxx ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |
|