![]() |
|
Name: Zwidek
Level: 191 Guild membership: Tribunus Militum of the Duskiness Hmumm.. Dla mnie to dziwne ... Ocb? |
|
@ Lisek
Heh wasze nooby tez bedziemy sciagać chociaż sdki będa, a main chary jak padają od was tak dalej będą padać. o/ @Rester Gratz. Pierw mandrake a teraz sie faraony hunci. Patrz pan artysta :D |
Gratz Khazul fake xD
@Rester
Gratulacje. Cytuj: Oryginalnie napisane przez lisekvl juz niedlugo Openka będzie? :D ...nie sądze żeby Inshon wyszło, ale kto wie. @Khazul 1:0 dla ciebie. Zaj******e śmieszna sklejka (jak człowiek ruszy wyobraźnią oczywiście ;p ) ...zamiata Darashie... best xD PozDro |
Cytuj:
Może to i twój wytwór ale o mojej rodzinie nie masz nawet zielonego pojęcia :) I nie zamierzam robić Ci tu wywodów bo jeszcze będziesz zasdrosny czy coś Zresztą chyba Ci się padło w tibii więc popadniesz w depresje Żal |
Cytuj:
|
owa sklejka jest świetna , ale nie zostala zrobiona przez Khazula
|
morze pszes Slovika?
|
[quote=Poul;1893490]@ Lisek
Heh wasze nooby tez bedziemy sciagać chociaż sdki będa, a main chary jak padają od was tak dalej będą padać. o/ Bywa :) ja sie nie boje _/a co do tego ze zabijacie niektore osoby z gildii dla mnie akurat to na reke bo sa w naszych szeregach ludzie ,ktorzy przy 1 grubszej aferze znowu sie wyplaca wiec w pewien sposob wyreczacie mnie ;).Smutne ale prawdziwe |
@Lisek
Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. I tak na marginesie nie pare osob tylko kilkanascie bo sypiecie sie jak domki w pakistanie. :) Smutne to może są wasze miny jak widzicie ramke. |
[CHAR]Yeshill[/CHAR]
Feb 11 2008, 18:57:11 CET Killed at Level 121 by Yeetro and by Fenix'Gru Reason? W kazdym badz razie wyjebany z dusk i ma inva do Inshon. |
Cytuj:
Poul@ Wyjebka :) |
jaka sklejka ktora ponoc jest khazula ale jednak nie jest ?
czyzbym cos przeoczyl ? ^^ |
Cytuj:
12345678910 |
Invited Characters
Name Invitation Date Yeshill Feb 11 2008 ;> |
|
no no interesujacy anni knight z sorcem
@edit posiadasz film? |
3 sorcow i knight, 3 bp potionow zuzylem :)
nie daje juz nikomu filmikow |
Cytuj:
|
Gz, chce zobaczyć filmik :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |
|