![]() |
|
Tak wlasnie zauwazylem ze teraz cala praktycznie cala czolowka Morgany oprocz Sibuny bierze udzial w wojnie :)
Jakbysmy przetrenowali nasze pvp wszyscy to moze sie kolejna Aurea zrobi :) EDIT:aha no i jescze NPNP musi sobie jakis hig leveli zwerbowac |
Gdybysmy mieli tyle hlvli co Wy to wojna by sie skonczyla po niecalym miesiacu;)
|
Cytuj:
|
Xom
Xomerek Jestes Najwiekszym Ogarniaczem Morgany Exit I Zabity Przez 55+ Jestes Moim Idolem Pvp Masterze Digi Dongu Russela ;-)
|
Cytuj:
|
tak jak mowisz Eter niemialbys juz na blessy ani stary :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pensive, pewnie dlatego napisał "niektórzy" :) luz. Zresztą Jayson, chyba niektórzy z Sibuny też :P. To zawsze jest drgnięcie ręki, jak RL wzywa i xlog leci. Wczoraj na szczescie zaden blue djinn po moim xlogu sie nie zalogowal... hail xlogers...
|
@ Pensive
nic nie chce pokazac, tylko wkurzaj mnie posty takich osobnikow :) |
Cytuj:
Ale sie kurwa wielcy RL liferzy znalezli haha, najpierw trzeba miec "MUSK". Jak sie ma super odjazdowe rl lajf i w huj imprez to sie 10min przed wyjsciem nie wybiega po 1 kolesia, a juz napewno nie wbija sie pietnastki. @Xomerek A Kumpli to tez masz zajebistych, stales tam z 10-15min z wolfami na klacie , pare minut Cie zabijalismy i potem pkowalem tam z pol godziny i zadnego ziomka od was nie widzialem nawet na noobie. Wszyscy mieli Cie po prostu gleboko w pizdzie. Pozdro |
Cytuj:
HAHAHA napewno spotkanie rodzinne czarny napewno by ci nie pozwolił żebyś poszedł na takie spotkanie rodzinne wiedzac ze walczysz na opence . Napewno byś dal komuś pass zamiast dać exit znam Cie i nie wkręcaj tu bajek ;] |
powtorz plx
|
No faktycznie ogladajac wasze filmiki to sie zastanawiam czy to sa openy czy ch... wie co...Porownujac do Titanii to jest wielka roznica(przynajmniej ja mam takie zdanie)!!!Jedyna osoba rushujaca z RC to chyba Komisarz, ale on praktyki bral z Titanii:)
|
Nom tylko Eter :P Zreszta te wasze ob lepsze na titani bo mieliscie wiecej ludzi i lepsze lvl ciekawe jak to teraz bedzie u was z checia poogladam te wasze ob jak macie mniej ludzi :P
|
RC powinno w kazdej potyczce nas miażdżyć przy takiej roznicy lvlowej i liczbie graczy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |
|