![]() |
|
A ja sie nie umiem zalogowac-.-
|
@Holu
Za PA jest ban? |
Zależy w jakim przypadq... nie chce mi sie tego tu wypisywać :P powiem ci przy okazji ;**
|
@Holu
Wejdz na tibię to pogadamy ;** |
Mam do oddania 60 spearsów gdyby ktoś chciał to napisać w grze
Pozdro All ;p ;** Edit: Sorrki za double posta ;/ |
@Carotta chetnie wezme ;]
|
Cytuj:
|
Wbijajcie passy na chama ja weszlem za 30 razem xD , kiedys sie wam uda wejsc :)
|
Ja za drugim razem się ciągle loguje ;p
|
Comment: What ever
retired thanks you mister seinor tutor. /\ comment Drozema, gz Ho'lu takich ... trzeba banowac :cup: @Carolla Mi tez sie spiry przydadza :P |
@ho'lu
dawaj tak pokolei bany i bedzie zajebiście, znaczy brazoli :p @ Carota ja chętnie bo skills need na dragi (69 mam ;() @Dziewoje nie kłućcie sie na forum tylko na gg i możecie wkleić waszą arcyciekawą pogawendkę :p @Graty za wszystkie adv \,,/ |
@up and 2x up : byłem pierwszy :P , no skille trzeba trenic a to kosztowne ;/
|
Jan 22 2007, 20:26:51 CET Killed at Level 60 by Deatharaz
[...]X( |
Podobno sie cieszyles ze padles:evul: a teraz ta minka ------->X(
|
@Mendolina
JA pierdole nigdy niewidzialem jak ktos tak moze dupe lizac... omfg! Idzie plagen i death ,, Oo mine friend hiho"<Menda, Death,, what" i potem to juz lepiej niemowic co on gadal:evul: :evul: :evul: |
|
@Menda...
Co taki kozak? hsuahuahusaa ty jak byś padł nawet na 2lvlu to byś sie popłakał a ja to traktuje jak zwykłą gre, a ty jak życie ;p |
@Kasztaniaczek.
Z tego co mi wiadomo to nie grasz na Silverze bo polepszasz swoja postać na Harmoni. Może i się mylę może czasem się logujesz na chwilkę. Tak jak Mendolina Kattinka@ Ta... chciałem Cię kiedyś wywalić z forum ale to dlatego bo moje nerwy były bardziej zszarpane. To to już wiesz dlaczego. Nie chce ponownie poruszać tego tematu na forum... Ja sobie w tej chwili nie pogram w żadną gierkę przez neta :/ z powodu neta :/ ale będzie dobrze bo za nie długo zmieniam :P |
Jakie najwyższe levele mają polacy na Silverze?
|
@max110
Carpathiaa 92, Potus 88, a reszta to 70-. A Ty jaki miales najwyzszy lv jesli w ogole grales na jakims innym serwie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |
|